ПрЪвУписТна НАЙдея: сЛобщение за аЛБиторията- иМпотека по презЮНКция-51

• 25 430
  • 761
  •   2
Отговори
# 690
Цитат
. точката в началото е, за да се почне отнякъде.

Shocked ooooh!

Joy Joy Joy

За да се почнело от някъде, бе, представяте ли си?!  hahaha Joy

И една велика мисъл, в подписа на мацката с джуджетата с 4ервените о4и:  Laughing

Цитат
Светът е в опасност не от тези , който му причиняват зло , а от тези , който гледат на това с безразличие .

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 16:02 от Джуличка

# 691
  • Страната на чудесата
Пипи, това са сложни системи! Не ги разбираш ти тия работи, че и аз не ги разбирам!  Joy Joy Joy
Жената слага точка, за да започне отнякъде, но не си спомня, че след точка изречението трябва да започне с главна буква.
Joy Joy Joy
Народът изтрещя!  Crazy
.не!
.народът изтрещЕ!!!

# 692
Цитат
Кучкарите пък не се гнусуват от своите кучета и не разбират нашите страхове от  това да не  ни зарази или препикае тяхното куче. Тийновете пък са толкова невъзпитани, защото са деца, не по-различни от нашето бебеш, но просто нямат родители, котио да ги възпитават и ......
През лятото аз много често исках да излезна на слънце и никога не можех да седна пред блока си, защото всички пейки бяха заети от майки и баби с деца и бебета. Един ден, едва си намерих място, седнах оставих си чашката с кафе и станах само да изхвърля едно  боклуче, на 2 метра  от пейката, където беше кошчето. Като се подвърнах, се оказа, че едно крайно нагло дете е седнало веднага на мястото ми. То не бе малко дете, а поне на 10 години - стоеше и не мърдаше...

Ето, аз не съм все още майка, това значи ли, че нямам право да седна някъде - не, но и да искам, няма къде...

Дори, когато прокървих и отидох по спешност при личната си лекарка, а тя ми беше казала, да влезна веднага, една мйка, точно от моя блок седеше на пейката пред лекарския кабинет и най-нагло ми се скара, да не влизам, защото тя не можела да чака, на нея я чакало детенце у дома, а аз как така ще влизам.... Тогава за първи път почувствах, как цялата ми кръв нахлува в мозъка и ще избухна, като вулкан, така и направих, казах и само две думи: Ако не влзезна сега, на мен никога няма да ме чака детенце у дома.... и тя млъкна същисана...

Един ден, като тръгна да бутам количка, сигурно ще си купя от сгъваемите пластмасови табуретки, те не заемат много място и са удобни за носене и много стабилни. Така поне ще знам , че винаги мога да седна някъде и то, където пожелая.

Освен правописните грешки, сам по себе си поста е уникален (от темата за несъобразителните хора около нас).

# 693
  • София
"Обикновенен ….. плюс 50 лв за шампуан и 50 лв за балзам. Ако ще правите процедура, задължително ви трябва тези продукти защото ако ще ползвате обикновени шампуани ефект се держи доста помалко."

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 17:47 от Reiny

# 694
  • София/Варна
Цитат
ношнички

# 695
Цитат
. точката в началото е, за да се почне отнякъде.  благодаря.

Точка в началото на изречението! Гениално!
Моля да я поставите в началото на следващото заглавие!

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 18:18 от Kinks

# 696
  • София
Reiny, би ли оправила цитата, защото така излиза, че е от мен? Благодаря!   bouquet

Пипи, видях го и аз, но не съм сигурна, че ще успея да го оправя.  Embarassed Ей сега ще се опитам пак, а ако не стане, просто ще го изтрия.  Peace

# 697
спецялен уред

. и аз искам точка в началото на новото заглавие Simple Smile

# 698
  • София
Цитат
имам много въпрос, на които се навявам някой да може да ми отговори.

# 699
"Обикновенен ….. плюс 50 лв за шампуан и 50 лв за балзам. Ако ще правите процедура, задължително ви трябва тези продукти защото ако ще ползвате обикновени шампуани ефект се держи доста помалко."

.майчицеееееее Simple Smile И аз съм за точката

# 700
Ами, аз си мисля, че няма да е проблем Тарталетка да добави точката в заглавието, ще бъдем наистина оригинални с тази точка в началото на изречението Peace Laughing Laughing....пък и нали трябва да почнем отнякъде... Rolling Eyes Laughing hahaha

# 701
  • София
Цитат
уформлението

# 702
  • София
вратопрозорец Thinking -Това в изключително интересен и грамотен пост.Някой знае ли, какво точно е това?

.точкатаааааааа smile3521

# 703
  • София
Цитат
зъбарката ми ми исписа антибиотик и ми каза че може да го пия но в краен случей иначе само парацетамол които на мен не ми помагаше но няма как. Извинете че така нахълтах в темата ви ама на моито сладурче му разтът зъбки и от час и половина не спи. Дъвчи всичко и аз откачам вече за сън но ще спя в някои друг живот  Ми тъй де лятно бебе родено в морски град какда спи вечер 

Т'ва пОнктОацията не я гледаИте!

# 704
Цитат
зъбарката ми ми исписа антибиотик и ми каза че може да го пия но в краен случей иначе само парацетамол които на мен не ми помагаше но няма как. Извинете че така нахълтах в темата ви ама на моито сладурче му разтът зъбки и от час и половина не спи. Дъвчи всичко и аз откачам вече за сън но ще спя в някои друг живот  Ми тъй де лятно бебе родено в морски град какда спи вечер 

Т'ва пОнктОацията не я гледаИте!

зъбарката--това си забравила да го подчертаеш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт