ПрЪвУписТна НАЙдея: сЛобщение за аЛБиторията- иМпотека по презЮНКция-51

• 25 415
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • UK
Току що в книга прочетох "интересува ли". Очаквайте скоро и в официалните речници.

# 706
  • София
"Обикновенен ….. плюс 50 лв за шампуан и 50 лв за балзам. Ако ще правите процедура, задължително ви трябва тези продукти защото ако ще ползвате обикновени шампуани ефект се держи доста помалко."

Доколкото се ориентирам, цитатът е от рускоезичен потребител. Българоезичните правят къде-къде по-умопомрачителни грешки.

Вратопрозорец е някакъв измислен термин, който трябва да означава балконска врата с долепен прозорец до нея (също така съм го срещала и като "пистолет"  Crazy ).

Упс, извинете, пропуснах точката в началото на изречението  Blush

# 707
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вратопрозорец Thinking -Това в изключително интересен и грамотен пост.Някой знае ли, какво точно е това?

форточка

признавам, че при нас се ползва заради силното руско присъствие  Blush

# 708
  • София
Цитат
свалих само 2 кил,тогава а доки ме юркаше за свалям по 2 кил за 1 свдмица и да смъкна 8 кил докато ида да раждам...За личните лекари питам поне като ще правя да е някой свястен,...  какво имаш в предвит за депресията ми?Че нещо ще серазболеря или какво?

# 709
Хаха, Тайне, откъде ги изкопа тия?  Joy
 И от предната страница ли е на същата потребителка?

# 710
Цитат
свалих само 2 кил,тогава а доки ме юркаше за свалям по 2 кил за 1 свдмица и да смъкна 8 кил докато ида да раждам...За личните лекари питам поне като ще правя да е някой свястен,...  какво имаш в предвит за депресията ми?Че нещо ще серазболеря или какво?

Мен ме плаши това, че децата на тези жени ще са набори на моите деца. Няма да бързам да раждам, дано се оправят нещата  Joy (дано,ама надали)

# 711
Имам въпрос - снощи в един от рекламните скечове по ТВ7, новият им сутрешен блок беше изписан като "Бодилник"  newsm78 - да не би да са имали предвид нещо от рода на бодливо, бодил или  просто неграмотно са изписали будилник?  newsm78

# 712
Искам и аз точка в заглавието на новата тема  Naughty

# 713
Имам въпрос - снощи в един от рекламните скечове по ТВ7, новият им сутрешен блок беше изписан като "Бодилник"  newsm78 - да не би да са имали предвид нещо от рода на бодливо, бодил или  просто неграмотно са изписали будилник?  newsm78
Вчера синът ми ми обърна внимание на това. Отначало и аз помислих, че става дума за грешка, но после видях, че в логото на предаването О-то е изрисувано по-голямо и в друг цвят. Става дума за умишлено търсен ефект.

# 714
  • София
Цитат
разсширените вени

Цитат
честито ти Леля

Е, т'ва последното ми е любимо!

# 715
Цитат
старотно

старотни глупости има последно време  Mr. Green

# 716
  • София
Хаха, Тайне, откъде ги изкопа тия?  Joy
 И от предната страница ли е на същата потребителка?
От една тема са, но са на различни потребителки!Винаги съм се чудила, защо не си прочитат първо, какво са написали, преди да го пуснат! Но за едната имам съмнение, че и 100 пъти да го прочете, няма да си види грешките!

# 717
Цитат
...аз не чувствах болка ,а облегченение

Ох, друго си е да се облегчениш!  Tired

# 718
ами този бисер...

Цитат
Моето бебе4е е на 1 месец , но  сме с подути тестиси.Педиатърката каза че е енцефалия

да се смееш ли, да плачеш ли...

# 719
Това за бОдилник-а и на мен ми избОде очите, но съпругът ми каза, че ефектът не е толкова да бУди, колкото да бодЕ - все пак Баречко ще е сутрешен пътеводител. Както и името на магазините ШТъркел - дразни ме, но...

И да не съм спам, вчера на друго място прочетох "чу ли ли сте..." - не сме чу ли.

От тук: "не на всеки му се..." - щом е използван остарелия дателен падеж, не е необходим предлог, защото той пък е съотносим към също остарелия родителен. Отделно, дето "всекиму" е една дума...

Общи условия

Активация на акаунт