Разделно хранене 45

• 31 508
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета красиви  Hug

Мише Честит Рожден Ден - да си ни жива и здрава!Превърни всяка своя мечта в реалност!

# 106
  • София
здравейте...
блускай... сънят, дано да е за добро  Hug
Искам да ви попитам, кога бяха постите... много се чудя дали да ги почвам....
Хайде, че ме чакат гости и много домакинска работа...
Целувки

# 107
  • София
Искам да ви попитам, кога бяха постите... много се чудя дали да ги почвам....
Започват на 15 ноември, има вече и тема, ей сега ще я дам - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=540315.0 Peace.

# 108
  • Canada
Здравеите Прекрасни!
Гелика, Блу скай, Госпожата, Алекс, благодаря ви за хубавите пожелания за половинката ми.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Празника беше общ и рожденния ми ден и именния ден на едно, бяхме само тримката, но беше много весело.  Flutter

Мишето, Честит Рожден ден! Да си жива и здрава!    newsm59

Тези дни зазимявахме двора, 4е бая студено стана - бор4ета, храст4ета, рози4ки, треви4ката  вси4ко е готово за посрещането на баба Зима...
Моята 90-дневна диетка отива към края, много съм доволна, стана едно лудо раздвижване на метаболизма. Ама така свикнах с нея ....дано не ка4а след приклю4ването й  Praynig

Лека седмица ви желая! Hug

# 109
Честито на всички празнуващи, да сте живи и здрави по-важно от това няма!!!  bouquet
Много Ви благодаря за отговорите, но сега ми възникнаха още въпроси  Laughing
Алекс, лютеницата е купешка и това съвсем ме обърква.
ВяраВики много ти благодаря даде ми малко идеи, че бях се побъркала само с това зеле и краставици.
И последно нали ако съм комбинирала безскорбялни зеленчуци в салата мога да ям и месце с тях?А ако има салата зеле може ли основното да е гъби със зирене запечени?

# 110
  • TX
тоничка ей сега сътворих следната салатка и май вече я приполових
червено цвекло( сурово настъргано), настъгрган молков, брокулче наситно накълцано , цялата тази вкусотия полята с лимоново сокче, идейка чер пипер и маслинки за разкош отстрани за гарнитура на салатата кюфтета от рибка печени на хартия
е така мога да карам с гладните  Wink
за малко Ви опуснах и на то празници, то поводи   bouquet нка са честити на всички и много щастие от мен Hug Hug Hug
скайче от теб е с ляв бутон на мишката и скрола се опрая, ако е само на сайта обаче ако е вообще-   от резолюцията се избира от контролния панел

# 111
тоничка ей сега сътворих следната салатка и май вече я приполових
червено цвекло( сурово настъргано), настъгрган молков, брокулче наситно накълцано , цялата тази вкусотия полята с лимоново сокче, идейка чер пипер и маслинки за разкош отстрани за гарнитура на салатата кюфтета от рибка печени на хартия
е така мога да карам с гладните  Wink
Звучи супер, а аз мислех че само заварено може да се яде цвеклото.

# 112
Здравейте! Дали ще приемете поредния нов член, моля?  Praynig Вмъквам се тук с въпрос, които с абсолютна сигурност води и още няколко...много...май! Една приятелка ме записа да ходим заедно на семинар, където част от лекциите ще са за балансираното хранене, особено пълноценното хранене за жени, антиейджинг, здравословен начин на живот, диетика и пр. Та сега не разбирам дали има разлика между балансираното хранене и разделното? Например храненето начесто, но по малко какво е? Аз обичам много плодове, т.е. захар, въглехидрати и пр. Ако искам да опитам да се храня разделно, то трябва ли да се лиша от тях? Имам да свалям, но диетите определено ме натъжават много... Но по-скоро искам да съм в кондиция през цялото време, да не ми се доспива след ядене, правилно да комбинирам... Сега ми се струва толкова объркано, че чак ми прилича на университетска дисциплина. Embarassed

# 113
  • TX

Здравейте! Дали ще приемете поредния нов член, моля?  Praynig[color=red Бонбонелска добре дошла и на теб  bouquet[/color] Вмъквам се тук с въпрос, които с абсолютна сигурност води и още няколко...много...май! Една приятелка ме записа да ходим заедно на семинар, където част от лекциите ще са за балансираното хранене, особено пълноценното хранене за жени, антиейджинг, здравословен начин на живот, диетика и пр. чудесно, ще ни просвещаваш и нас Та сега не разбирам дали има разлика между балансираното хранене и разделното? Например храненето начесто, но по малко какво е? Аз обичам много плодове, т.е. захар, въглехидрати и пр. Ако искам да опитам да се храня разделно, то трябва ли да се лиша от тях? не е необходимо да се лишаваш, ние също си хапваме , но в ранния слетобяд Имам да свалям, но диетите определено ме натъжават много... Но по-скоро искам да съм в кондиция през цялото време, да не ми се доспива след ядене, правилно да комбинирам...аз лично си поставих основите на РХ с 90 дневна диета там и се смъква и се дисциплинираш в храиелните навици и не се лишаваш о нищо, диета не е синоним на инквизиция  Wink [/color] Сега ми се струва толкова объркано, че чак ми прилича на университетска дисциплина. Embarassed  bowuu
ние тук обичаме да приемаме въглехидраен обяд и протеинова ечеря и за да не се чувстваме под бремето на диета се черпим с по един неразелен ден на седмица, който май ....при мен вече отсъства  Wink
а сега

# 114
Добро утро  Grinning.
Мишенце, с малко закъснение- честит рожден ден newsm59

Желая цвят от свежите цветя,
за да живееш вечно в красота,
ти, с която този свят е украсен,
честита бъди и не за ден, а всеки ден!
 Бонбонелска, добре дошла при нас  bouquet
Има разлика между балансирано и РХ , но има и прилики .
Трябва да прочетеш внимателно информацията, не се шашкай толкова, постепенно ще ти се изяснят нещата Peace.
не трябва да се лишаваш от нищо, само правилно да комбинираш храните .
Освен това си има часове на изчакване , през които храната се усвоява от от организма.
Госпожата и Мина ги очаквам с голяяямо есе на тема" Моабетите и има ли почва за равзитие у нас"... Laughing
Тоничка, купешката лютеница не се  знае какво съдържа -от захари до нишестета ..................
Ако държиш да си стриктна, не яж такава, но ако много ти се хапва - отпусни душата и си хапни.
Няма значение с какво ще я комбинираш - тя самата в този  си вид е неразделна.
Вяра, пожелавам ти да се сбъдне в най- скоро време тази мечта Hug.
Госпожо, Heart Eyes ами ха де, ако знаех по- рано, щях някакси да я изтегля тази отпуска, но така се случиха нещата .
Скоро време не се очертават отпускарски дни.
Сладурска, как cи душицо? Heart Eyes
blue sky, аз правя само веднъж в годината пости - на Великден, стига ми.
Вчера бях на контролни прегледи - добре съм, даже бих казала страхотно- мамолог, гинеколог и измерване на костна плътност - всичко е на 6 .
Прекрасен ден ви желая  :hug :

# 115
  • При розите и топлата вода ......!
Милички, да ви почерпя. Днес съм се родила! Simple Smile

# 116
  • София
Здравейте Hug.
Геликас - Честит рожден ден  bouquet. Много, много здраве, щастие и любов, успехи във всяко начинание  bouquet.

Мурка - благодаря ти, оправих го bowuu.
Бонбонелска - добре дошла  bouquet.
Аз днес не съм в кондиция, боли ме глава, малко корем, имам сърцетуп Tired, май имам нужда от почивка на плажа Joy или някъде там Crazy.
Желая ви хубав и усмихнат ден  bouquet.

# 117
Ей,докато се натътря и то станало икендия.Но по-добре късно отколкото никога.Та ето ви малко духовна храна,а след това и виртуална Mr. Green
http://www.pravoslavieto.com/life/11.11_sv_Viktor_Stefanida_Vikentij.htm#2b
http://frognews.bg/news_28634/
Хайде да почерпя за малкото ми слънчице :

А сега ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ГЕЛИКАС И НА МИНА !!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ !!!
Мурка - ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА АДАШКАТА !ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВО ДЕТЕ !
А сега ви оставям,че отивам да замеся една питка за Сладкишката ми Wink

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 12:08 от ВяраВики

# 118
  • TX

Нека и аз да почерпя за моята Вики
Вяра да Ви е здрава и щастлива малката красавица и много да Ви радва и вие нея, нацелувай я от нас, днес Вики я спомена и беше убедена че и тя има същата почерпка на детската както тя  Mr. Green
Мина, честит имен ден и на теб със здраве си носи името, а нека то ти носи много късмет и сполука  bouquet
Гелика   bouquet здрава, щастлива бъди душо   bouquet още трипъти по толкова ти желая  Hug
пп. днес май ще се окръглим много почерпка много нещо  Mr. Green

# 119
  • Canada
Честит Рожден ден Гелика!
Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве,
всичко друго с пари се купува. С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба!

(между другото днес е родена и най-добрата ми приятелка)

Честит Имен ден на Мина и на сладките Виктории на мама Вяра и мама Мурка!
Носете със здраве красивите си имена!

Бонбонелска добре дошла!   bouquet
Днес съм на плодове, много ми харесва този ден, защото на въглехидратния преди плодовия винаги прекалявам с коли4ествата....ама като не виждала тестено и сладко съм....ужас.
Лека ве4ер ви желая, а аз отивам да будя детенце, 4е при нас слън4о се показва срамежливо и денят запо4ва...

Общи условия

Активация на акаунт