Разделно хранене 45

• 31 452
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Днес е голям празник - Архангел Михаил ! Да са живи и здрави всички , които имат повод да празнуват и да почерпят !

Алексче ,  Heart Eyes радвам се  , че си си починала , мило ! Има нужда от такова разтоварване човек ! Peace А купона наистина беше много як , изкарахме страхотно ! Party Сега очаквам с нетърпение надиграването в Пазарджик ! Wink
Сладурска ,  Heart Eyes мерси за кафенцето , мило ! Пийвам го и бягам по задачи , че окъснях !
Дружки , пожелавам ви слънчево настроение и успешна нова седмица ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 91
  • София
Здравейте! Честит празник!
Ние сме добре, вчера бяхме навън и като видях една пица.....потекоха ми лигите и без свян я изядох като пич  Twisted Evil Отдавна не съм се отпускала така, надявам се за последно.
Времето е ужасно странно.. па и моето настроение така...
Хубав ден и повече усмивки  Hug

# 92
  • Canada
Мили мои ненагледни, искам да ви по4ерпя за именния ден на мъжа ми,
който носи хубавото име  Ангел и ми е истински ангел.
Да ми е жив и здрав!
Весел празник на вси4ки които пазнуват днес!

# 93
  • При розите и топлата вода ......!
Yonito , да ти е жив и здрав АНГЕЛ! Да те слуша, обича и радва безброй години! Нека щастието, здравето и любовта са неизменни спътници във вашия живот! Hug
А това е специално за твоя ангел Ангел!

# 94
 Yonito ,  Heart Eyes Да ти е жив и здрав именяка ! Все така да се обичате , да се разбирате и да се радвате един на друг ! Peace

# 95
Добро утро Grinning.
Йонито, с малко закъснение да е жив и здрав Ангел и все така да се обичате   bouquet!
Много щастие и вълшебни моменти !
Мятам кафето и бягам на работа, че както се моткам, ще закъснея, а още в банята не съм влазла...
Цунки на всички Heart Eyes

# 96
  • София
Добро утро и от мен Hug.
Йонито - честит имен ден на половинката ти  bouquet. Много здраве, любов и всичко най - най  bouquet. Как мина празникът?
Госпожата и Дънди ги мярнах на едни снимчици - сладките те Heart Eyes Hug.
Отивам да се трудя, хубав ден на всички  bouquet

# 97
Добър вечер .
Много пустичко днес, защо така?
blue sky, наработи ли се ?
Аз - да, сега се чудя какво да готвя, май свинско с праз.
И смятам да го полея с чашка винце, много взех да се отварям на алкохол, ще се пропия, ей Laughing Wine Glass
Хубава вечер, момичета  Hug.

# 98
Здравейте,
искам да Ви питам как третирате лютеницата  и с  какво я съчетавате. Скоро издва зимата и искам да питам и от какво си правите салатки?
Като Ви гледам колко сте работни и изпитвам някакво странно чувство, от 5 месеца не ходя на работа а сякаш никога не съм ходила  Grinning
Лека вечер и от мен.

# 99
добро утро Grinning.
Още ли спите, я ставйте да пием кафе .
Тоничка, лютеницата, ако е домашна и без захар, си я третирай като зеленчуково ястие .
Странно, къде се изгубихте всички  Thinking?
Прекрасен ден ви желая  Hug.

# 100
Добър ден !
Днес в темичката имаме празник ! Мишето има рожден ден !
Мила дружке , пожелавам ти да си здрава и прекрасната усмивка никога да не слиза от лицето ти ! Бъди много щастлива , обичана и обичаща ! Много цунки и весел празник !

# 101
  • София
Здравейте  bouquet.
Не знам дали повредата е само в мен, но виждам сайта с много по - малки буквички и емотинки newsm78 Joy.
Мише - честит рожден ден  bouquet. Много сбъднати мечти  bouquet.
Алекс - то работа сега има много, в такъв период сме Crazy. Но от друга страна ми е добре, обичам да има натоварване Mr. Green.
И да запитам - някой мисли ли да прави Коледните пости? Мисля, че миналата година ВяраВики постеше?
Желая ви много хубав и успешен ден  bouquet. И по - малко вятър Joy.

# 102
 blue sky ,  Hug отърси ли се от кошмарите ? Wink Било е само сън , нали знаеш ! Hug
Алексче ,  Heart Eyes нямам време да се обърна напоследък , нещо не мога да се организирам хич! Embarassed Много ми липсваш , а довечера ще ми липсваш още повече - как пък не можа тази кратка отпуска сега да си я вземеш ! Crossing Arms
Сладурска ,  Heart Eyes ще те чуя по- късно , мило ! Hug
Аз вече десети ден съм на бВХ , че малко да пораздвижа метаболизма ,  а и се оказа , че съм качила повече , отколкото предполагах ! ooooh! Вече съм 3 кг. надолу , но тези дни не съм се мерила ! Видимо съм се "прибрала " , обаче , което е супер! Peace
Милички , цункам ви по домова книга и хуквам , че пак окъснях ! Пожелавам ви прекрасен и вълнуващ ден !

# 103
Тук съм дружки-веселушки Stop
Честит празник на Мишето  bouquet Да е жива и здрава и много щастлива !!!
Нали правя едни женски партита три седмици подред и да ви кажа честно,добре че свършиха .В повечко ми дойдоха.
Скайче - така си беше.Миналата зима го карах по-постно Mr. Green,но тая мисля да наваксвам.Все пак имам си една мечта..... Praynig
Тоничка - ето част от нашето салатно меню:
1.Зелена салата - с морков,пшеничен зародиш или трици,може и с кисело мляко,но тогава без житните.
2.Моркови с орехи и за прегрешение някоя стафидка.
3.Зеле,моркови,цвекло или ряпа.
4.Задушени - броколи,моркови,карфиол,кис.краставичка,доматче / може и от консерва /
5.Табуле / снощи пак го правих и си облизаха пръстите  Embarassed / - това е накиснат булгур с много магданоз,зелен лук,домат,кис.краставичка,чесън.
6.Печени чушки с лук и маслинки.
Маслинките по принцип ги слагам навсяка салатка.
Овкусяването - по желание на клиента Wink
В понеделник правих една "бутикова" питка за едни приятели.Довечера ще са "напъна" да сваля фотото и да ви осведомя.
Ами спирам,че като гледам,то няма и кой да чете Sad

# 104
  • София
Аз чета, чета Hug. ВяраВики - ми освен да ти пожелая едно Коледно сбъдване на мечтата Mr. Green. Не знам дали е това, което си мисля Rolling Eyes Crazy.
gospojata - стой едно неприятно усещане, но след обяд всичко ще е наред Peace Joy. Не си спомням всичките неща, които сънувах, но едното беше, че имам обрив на цялото тяло и се чудех какво съм яла, за да се получи алергична реакция Joy hahaha Joy. В съновника пише, че някой ще ми завиди за печалбите ми -  hahaha Joy hahaha, намерили на кой да завидят Mr. Green.
Янчето още ли се глези в странство Crazy
Хайде да не досаждам повече Blush

Общи условия

Активация на акаунт