Разделно хранене 45

• 31 450
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Добър вечер.
И аз не знаех, че се ходи в петък, подготвена съм, но ще ходя утре рано сутринта, че много имам да обикалям.
После отивам на гости на мои близки .
Госпож,о бог да ги прости всички наши близки, които вече не са между нас .
Нали знаеш, аз загубих  родителите си много бързо .
Много хора казват, че времето лекува но при мен не е така, просто свиквам с тази мисъл ....
Вяра, тази рецепта е убийствно вкусна .
Преди години, когато бях а гости в Украйна, за първи път ядох салата от цвекло, но с рибно филе -голям деликатес.
 gelikas, подготвих се, направих едни от любимите неща на близките ми, но понякога на човек не му се прави нищо, затова си има магазини, купуваш готови неща.
Важното е да ги уважиш, да не ги забравяш. Peace
Госпожо, нали знаеш, че за да се внедриш в една тема, трябва да си постоянен, освен това вие се виждате често, а аз нямам тази възможност .
Всяко нещо си иска време, а при мен, когато съм на работа, времето липсва, като се прибера, едва смогвам да домакинствам и.... така.
Ще се опитам да намеря време все пак, такива сладурки сте там, много ви харесвам . Heart Eyes
blue sky, много добре те разбирам, и на мен ми се е случвало, искам да напиша нещо, но трябва с ченгел да си вадя думите .........
Вяра, тлъста, ама много вкусна баничка  Grinning.
Тази вечер си разпуснах душата с чаша червено вино, ако съм изяла някоя буква, ще прощавате Mr. Green.
Лека нощ и сладки сънища ви пожелавам от сърце  Heart Eyes.

# 76
Милички не ви се сърдя,обаче монитора ми не е наред! Mr. Green
Имах гости от Раднево.Ходя на работа и вадим разсад малини с права лопата Cry направо умирам от болка в ръцете.
Сега съм се отпуснала в креслото и гледам "Листопад"
Ако някого съм пропуснала и не съм му честитила рождения ден или някакви други на ваши близки го правя сега и им желая дълголетие!!!

# 77
Преди време , свекървата на сестра ми , ми каза , че може да се ходи на Задушница от петък следобяд , но аз не повярвах После питах нашият поп и той потвърди , като ми обясни на дълго и  широко защо А днес имаше толкова много хора - нали времето е хубаво , а и гледат да си спестят лудницата утре Да почиват в мир всичките близки и приятели , които сме изгубили  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Мисля ,че човек от време на време трябва да отива на гробища или в болница , та да се чукне по главата и да си припомни кои са най- важните неща в живота
Джиджи ,  Hug ти се уби от работа ,бе жена Нали мина Димитровден , няма ли почивка за вас
blue sky  Hug Hug Hugти си толкова лъчезарна и прекрасна , не ти се полагат лоши настроения , карастанчови и други разни такива  Heart Eyes
Хайде , пожелавам ви спокойна нощ и хубав уикенд  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 78
  • TX
вечна им памет на близките ни  Flowers Rose Flowers Rose напуснали нашият свят

оригиналния лаф е Карастанчови , ама интерпрегацията на Боби е карастанчовици и аз го вкарах в употреба, а сега след дългия и слънчев ден ви пращам гушки и

# 79
Добро утро милички  Hug

Надявам се, че всичко минава така както планирате Задушница днес  Praynig Бог да ги прости всички близки, роднини и сродници   bouquet

# 80
  • При розите и топлата вода ......!
Милички, паля свещичка за всички любими и обични хора, които не са сред нас. Те ще бъдат винаги част от нас. Толкова ги обичах. Мир на праха им! Flowers Rose

# 81
Бог да ги прости всички близки, роднини и сродници   bouquet
Не бих могла по-добре да го кажа.
От няколко седмици не бях яла нищо сладко освен плодове с ясната мисъл, че ако ще развалям диетата ще е с Бяла Неделя(пуста реклама) и понеже в нашия град няма сладкарница Неделя ходохме специално до Русе! Добре че моят мъж ми се върза на идеята. И сега хем се чувствам гузна, хем мноооооого доволна.

# 82
Добър вечер , дружки   bouquet
В днешния ден да се помолим за покой на душите на всички любими и близки хора , които сме загубили , да почиват в мир  Praynig Praynig Praynig

# 83
Нека почиват в мир душите на нашите близки!!!

Мир на праха им!!!

Госпожата Hug няма почивка мила! Naughty Работа и пак работа  до средата на декември!За това не пиша много,защото се връщам по тъмно и както писах снищи монитора ми издава багажа.
така,че ако ме няма  при вас  не си мислете ,че съм ви забравила!НЕ!!!! Мисля си за вас дори и на полето! Heart Eyes
А сега ви оставям,защото искам да почивам,че утре пак ще вадим малини.Голяма пролет е при нас.Много хубаво време!!!

# 84
  • TX
нима никой не се е разписал на честването на  великата октомврийска социалистическа революция  newsm78 влизам да ви видя и тръц, освен че снощи не можах да ви приспя Wink
много много щуротии около нас ... ...ама времето наистина е прекрасно, покрай засланяванията си бях прибрала китките, но то грхота в тази пролетна седмица да сазазмени,та  Naughty навън отново!
 изморена съм много и направо съм в лелото затова пускам сънчо, да не пропусна и тази вечер, че и седмицата да приключа

# 85
  • София
Воден ден - издържам за сега - е, с малко винце де  Mr. Green
Алексчооооо - бан'цата ми стана страхотия - благодаря ти приятелко  Hug Hug Hug
и двете де  Wink

Предвид обилното водоналиване днес
съм като качулата плюеща кобрааааа Mr. Green

Щерката ядЕ всичко, дето ме дразни,
миУто маа семки до мен - ама ХИЧ не ги обичам  Twisted Evil
лиги се мандат из целата къща
оставям ви .......  ooooh! ooooh! ooooh!

Мамка му - ще издържа пък Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

п.с. пак съм на антибиотик - трети за трета седмица - писнА ми  #2gunfire

# 86
Добра вечер , разделни мои - неразделни !  bouquet Цял ден имам проблеми с компа , нещо съвсем сдава багажа и рИве за нов ! Направо ми скъса нервите - рестартира си се , когато поиска , изобщо си е със собствен план цял ден ! Не знам в кой момент ще ме остави , ама за сега аз не го пущам !
Мино ,  Heart Eyes ай , сая - притесни мъ , нали знаеш колку съм ПРитеснителна - какво ти е ,бе жена ? Какви са тези три антибиотика за три седмици , какво пиеш ( освен вино и вода , имам предвид ! Wink ) И до сряда да си кукуряк , не давам извинителни бележки ! Naughty И да не ти е пак воден ден , че  #Cussing out #2gunfire - няма не искам ,ще пиеш едно вино ! Mr. Green
 Murka ,  Hug на това хубаво време , явно всички са на вън , не ги свърта пред компа ! Днес в София си беше лято и вчера също ! Да ще така да го откара да Нова Година ! Wink

# 87
Ей Минооо - не остана ,устискай още някоя минута,ако не- лягай бързо Mr. Green И кви са тия хапчета бре човек.Това е забранено тука.Сигурно не си ги пила разделно и затова Laughing
Ние днес от 10-17ч бяхме навън и си прекарахме чудесно.Сега се подготвям за новата седмица,че доста ще ми е натоварена.
Нека на всички е спорна и много слънчева Stop

# 88
Добро утро милички   bouquet

Минаааа недей рева   bouquet ето нов ден нов късмет  Flutter
Госпожо  Hug
Алексче къде си милинка ?  bouquet

Хайде на кафе   bouquet

# 89
Здравейте момичета .
Сладурска, тук съм вече, кратката ми отпуска свърши, утре съм на работа.
Кафенцето е страхотно, а гарнитурата я имам в двора си - прекрасен плод.
Мина, да дойда да позабърша малко, а  Laughing.
Браво на теб, издържала си водния  Heart Eyes!
От понеделник слагам забрана на всички болести !
Айде ,в сряда да сте във форма, че после да плакнем очи, като не можем да присъстваме.....................
Госпожо, видОх едни снимчици, малееее........... голяма работа сте били значиииии ................... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз се поразходих насам- натам, видях се с мои близки и от утре влизaм в обичайния ритъм.
Вяра, мидички не можах да събера, защото не стигнахме до морето, някой друг път ще да е, тази година не ми било писано да се прегърнем с него Sad.
 Тоничка, не се чувствай гузна, няма смисъл, нали си отпуснала душата, човек има нужда и от такива неща Hug.
Оставям ви, защото ще излизам  Hug.
Страхотен ден и не се преработвайте, днес е Архангеловден Peace.

Общи условия

Активация на акаунт