Разделно хранене 45

• 31 446
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Йонито, честит рожден ден и от мен!Жива и здрава!  bouquet

# 61
  • София
Привет - ГУШ - МЛЯС

ЗА ЙОНИТУУУУУ!!!!

ЩО ТИ СРЪЦЕ САКА - У РАЦЕ ДА ТИ СКАКА!!!!
СТРАХОТЕН ПРАЗНИК ТИ ЖЕЛАЯ!!!
  Hug Hug Hug

Тръгвам за Дупница - в събота е задушница - ще ходя при тате  Flowers Rose

# 62
  • TX
Йонито Весел празник   bouquet Здрава и много много щастлива бъди и да  се сбъдват все твоите мечти  Hug
Алексче Благодаря  Hug сладки са дечковците вярно, ама всички дечица си имат детското очарование , а очите не можах да ги видя на деца (тяхните са по хубави) ще чакам от внуци  Mr. Green
Скайче и аз къто теб в тези дни от месеца ме хващат карастанчовиците (лаф на Боби)
мили мои с тези рецептички много ме улеснявате на мен ми е зора да го измисля  Wink а баница как обичат домашните не е истина, всичко опстошават за отрицателно време

А госпожата най медения глас ще изкараш ти  Wink

# 63
Йони мила  честит рожден ден!!!

# 64
Лелееее , Мурка , какъв подарък Само да сте ми сложили някакви китки - и аз искам такъв за моят РД  Crossing Arms
А баш на меден няма да го докарам - тъкмо ми беше попреминало , снощи на репетицията не се сдържах - пях и подвиквах , та днес пак си поскърцвам  Embarassed
Хайде , по едно питие за спокоен сън  Wink
Цункам ви по домова книга  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 65
  • Canada
Мили мои, от все сърце ви благодаря за вниманието с което ме обградихте днес. Цяла ве4ер с кеф си превъртам страни4ката със пожеланията. Предишните дни ми беше много криво- дали от диетата, дали от това 4е остарявам, дали от сатурновата дупка около рожденните дни...незнам, но днес ми е едно слън4ево и весело(макар 4е цял ден вали дъжд) и това е благодарение на вас МИЛИ МОИ ПРИЯТЕЛКИ. Иска ми се да срещна с всяка една от вас и да ви нагушкам едно хубаво:hug: Hug Hug Hug Hug Hug

....... Само да сте ми сложили някакви китки - и аз искам такъв за моят РД  Crossing Arms
Госпожата така ме разсмя  Joy  ама и ти Мурка направо ме хвърли в размисъл, ако наистина са ми подарък какво ли да ги правя  Wink

Сервирам ви сутрешно кафенце и отивам да лягам   smile3524

# 66
  • София
Добро утро Hug.
Мурка - и аз я знам тая дума - Карастанчови - точно те са ме хванали май Joy.
Йонито -   Hug.
Джиджи - защо така телеграфно, да не си сърдита Crossing Arms Heart Eyes.
Хубав ден от мен  bouquet На всички много  Hug Hug Hug.

# 67
Момичета , приемате ли нови  Blush
Чак сега ви открих , " виждам " познати дружки  Heart Eyes
и ще ги порицавам скоро в едно  кръчме , че си мълчат  Hug
Като абсолютно начинаещ - връщам се на 1-ва страница   Simple Smile

# 68
Здравейте момичета кокичета Hug.
Днес е прекрасен ден, аз съм в отпуска и вместо да бродя из природата, творя в кухнята .
Та ето какво натворих- все неразделни неща за утре: тиквеник, баница, питки, жито....
Merlo, добре дошла при нас   bouquet.
Много ми е драго да те видя тук  Hug.
Срам не срам, ще си призная, че редовно надничам в темата за мамите на пораcналите деца, нали и аз съм такава, но пусто време не остава да се включвам активно. А другите - мълчаливките, ще ги напляскам ,дето не казват...
Надявам се да се чувстваш уютно тук.
blue sky, а ти защо така телеграфично?
Йонито, май периодът е такъв, аз пък сънувам едни кошмари, разбира се, всичко е в главата ми, но се събуждам като пребита и цял ден си нося горчивината от преживяното насън.
Сладурска, много работиш  пак и все по-малко пишеш, липсваш Heart Eyes.
gospojata, много е далече твоят рожден ден, няма ли нещо по- наблизо, ще те уредим, споко Heart Eyes.
Джижи, още ли има работа на полето?
Мурка, голяма бомба си заложила с тази снмка  Laughing.
И какво да правим ние с китките, а?
На  Минa мъничко и се сърдя, но ще и кажа на ушенце Crossing Arms.
Мишенце, нали знаеш колко си те обичкам аз тебе, пиши по- често.
Добре, че е този фейсбук, иначе сме се забравили съвсем.
Сладунчето от време на време я засичам на балкона....
Аз утре мисля да попътувам, че във вторник съм на работа .
Първо ще почета паметта на близки и приятели, а после- близо до моренцето.
Прекрасен ден ви желая момичета .

# 69
Времето е чудесно и май ни тегли все навън.То си е направо пролет.
Снощи бяхме на кръчма,а после на дискотека.Но според един мой колега - или ЕГН ни не ни е наред или народа много се е изпед.....ил.Каква е тая младеж,какво е това чудо #CrazyТа май скоро такова мероприятие няма да има.
Довечера малко шетане и подготовка за утре.Мисля да спретна малко мъфинки,соленки.Майка е специалистка на житото.
Алекс - много "тлъста " тая баничка.Съвсем ще закръглим ханша Mr. Green.Ще я дам на майка да я пробва.Незнам защо,но не обичам да правя баница,а и покрай РХ съм я "намразила" и вече не присъства в менюто ми.
Хайде до нови срещи сладуранки Wink

# 70
  • София
Алексчо - аз имам доста работа в офиса, пък и не съм особено разделна(да кажем в 50% от времето) Joy. Пък и понякога ме хваща едно мълчаливо настроение Flutter. Утре съм на английски, мисля довечера да ида на тае бо 261uu и след това да залягам над книгите, че времето минава, а този изпит искам да го взема Mr. Green Приятна почивка и пътуване на теб  bouquet.
Merlo - добре дошла   bouquet.
ВяраВики - какво и е на младежта Joy. Всички сме били такива, просто почваме да забравяме smile3534.

# 71
  • При розите и топлата вода ......!
Привет!
Момичета, да знаете защо ми е изчезнал вчерашния пост? Писах, писах, а сега влизам и го няма. newsm78
ЧРД на  Yonito  , макар и на патерица!   bouquet
Мури и мен ми АреСва снимчицата! Embarassed
Лек ден!

# 72
Не можах да се стърпя :
http://recepti.rozali.com/salati/p3800.html
Скайче - ами то само наливане и простотии.Чак такова нещо не си спомням да е имало при нас.Явно е било доста отдавна.
Алекс - и да ни събереш мидички Laughing

# 73
Привет , разделни мои - неразделни   bouquet
Днес си взех почивен ден , че да се видим малко с моя мъж - единственият му почивен ден е петък . А и съчетахме със Задушница - нали се ходи още от днес следобяд , иначе аз утре трябваше сама да се ходя с багажа , а и майка нямаше да може да дойде Днес направихме помен и за моя тати - на 12.11. се навършват 16 години от както ни напусна , а ми липсва всеки божи ден  Cry Та ми е омъчнено днес
 Merlo ,  Heart Eyes толкова се радвам да те видя и тук   bouquet Аз съм ти казвала за темичката , забравила си  Wink Сигурна съм , че ще ти хареса при нас  Hug
Алексче  Heart Eyes изобщо не пишеш в другата темичка , недей само да надничаш - драсвай по някой ред  Praynig Много се радвам , че ще си починеш малко , на къде сте се запътили
Мурка ,  Hug ако Карастанчовите са причината за този подарък , дето искам и аз - да те хващат по- честичко  Wink
Йонито ,  Hug как мина купонът Имаше ли изненади ( освен Муркината  Grinning ) чакаме да споделиш  Peace Пък и някоя снимчица , ако метнеш.... Praynig
Нещо много се разписах Хубава и спокойна вечер , мили момичета  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 74
  • При розите и топлата вода ......!
Скайче, одеве си харесах твоите моркови и сега с удоволствие си ги хапвам. Страхотни са!  Приятно учене! smile3529
Цитат
ама и ти Мурка направо ме хвърли в размисъл, ако наистина са ми подарък какво ли да ги правя 
Yonito   , смях се от сърце! Grinning Hug То наистина си е за чудене. ooooh!
Merlo  , добре дошла! Hug
aleks  , ти добре си се подготвила за утре. Аз като го ударих на едни плетки и нищо не съм приготвила, само жито. Та утре рано ще се става и ще се готви. Желая ти приятна и безгрижна разходка! Hug
ВяраВики  , голяма си подстрекателка! Hug Тия дни ще пробвам, макар че е неразделна рецептата. Аз не съм стриктна. Embarassed
gospojata  , аз незнаех, че от днес се ходи. Светла му памет на баща ти!  Утре ще ги посетим миличките! Cry
Лека вечер девойчета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт