Разделно хранене 45

• 31 444
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
nelinceto  Hug. Знаеш ли колко е гадно да не знаеш точно какво искаш. Имам чувството , че се лутам от една идея в друга. Защо е така? Хората знаят какво искат или поне повечето , а аз от дооста време не знам точно какво ми се прави (т.е. работи). Знам само , че искам да направя нещо със себе си , а не да бъда поредната жена , която ражда деца , домакинства и работи нещо , което и е до болка скучно и досадно, взема 400лв и така Grinning.
Джижи , за какво са тия обидни думи , какво не могат толкова да разделят момичетата от вашата тема? Уж идеята на тия темички е да си помагаме със съвети , а то понякога се обръща на бойно поле Grinning.
На всички отслабващи успех. РХ според мен е най - щадящия начин за сваляне на някое кило и поддържане на форма. Аз трябва да си призная , че в началото , като свалях изобщо не съм следяла какво ям - смисъл кога въглехидрати , кога белтъчини , не знаех все още доста неща , но бях толкова дебела , че организма ми веднага се изчисти от тлъстинките, като почнах рХ независимо , че на вечеря ядях сандвичи с черен хляб и се тъпчех с ориз и картофи предимно Grinning. Това последното не го давам за пример , а напротив , не трябва да е пример за хранене , но аз хабер си нямах кое е въглехидрат даже , кое белтъчина , кое мазнина и я карах както дойде Grinning.

# 736
  • Скопие/Асеновград
Здравейте, момичета:)
Влизам за малко, докато Бу спи. От Нова година насам се боря с мърсоли, кашлици, интензивно вадене на зъби.Тази седмица чакам един горен и двата кучешки долни да пробият, Бу е много ревлив, през нощта се буди много пъти през нощта и няма наспиване.
Зоран направи катастрофа, размина се само с грип, но чакаме да ни кажат колко ще струва ремонта на колата, която била цялата смачкана отпред.
Даме след хомеопатичния курс, който изкара есента, е добре, не се е разболявал тази зима.
Аз изкарах една лека настинка, но следвайки съветите в книгата на Леви, ми се размина много бързо Simple Smile
Отивам да посвърша малко работа и да чета назад   bouquet

# 737
Алстар - незнам дали си чувала за тест за непоносимост към храните.Може точно тези храни на които наблягаш,организма да не ти ги преработва правилно и съответно да се трупат тук-таме.
Има тема за този тест.Разгледай и решавай.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=537906.msg16788804;topicseen#msg16788804
Приятен последен работен ден Wink

Точно! И аз това имах предвид! И хората много често си мислят, че ядейки примерно повече месо и зеленчуци би трябвало да отслабват, а ядейки сладко ще качват. Но не осъзнават, че точно месото на тях не действа добре, а сладкото не им оказва негативно влияние. Има места, където правят такива тестове с храни, ако искаш потърси инфо из нета.  Peace

Алекс, тук съм . Simple Smile  Hug Просто и аз съм в някаква дупка и не знам за какво да ви пиша.  Confused

Момичета, защо не се отварят табличките за съчетание на храните?? Линковете тръгват да се отварят с Пикаса и съответно ми казва, че нямам достъп до този албум.  Shocked newsm78

# 738
Здравейте, момичета  bouquet
А сега да питам аз какви са тези дупки, какви са тези дилеми  Grinning Излизайте от тях по-бързо. Аз до оня ден не мислех за работата си защото съм по майчинство и има още доста. Вчера обаче когато на шега говорихме за връщането ми с шефката и тя каза нещо което доста ме притесни, а именно че можело и да няма къде да се върна защото пак искали съкращения в персонала. Много гадно ми стана особено при положение че до последно много ме хвалеха и всички разчитаха на мен. Та макар и на майтап влизам и аз във вашата дупка. И се чудя как пък веднъж не ми достигна кураж да почна нещо сама. Дори хоби си нямам, не мога да разбера какво ми доставя удоволствие. Аз съм точно домакинята  на Елизабет, която си гледа децата, готви, чисти.. работи за средна заплата и пак не е особено успешна в нищо  Sad
Хайде и аз се наоплаквах! Гледам да съм разделна и в доста от случаите успявам, но пък много ми се ядат печени филийки и кексчета  Laughing

# 739
# 740
Тоничка, ам... и аз съм в дупка поради същата причина. И аз съм в майчинство, но при разговора, че вече искам да се връщам ,също ми беше казано, че няма на какво да се върна. Даже не става въпрос за съкращения, а просто, че няма свободна позиция за мен, оправят се и без мен, а и тамън преди да се обадя решили да върнат еди кой си в отдела, та тамън щели да им станат достатъчно хората. Съответно въпреки закона, ме 'молят' тихо да напусна, а ако ли не, ще ме принудат, като ме върнат на някаква никаква позиция и драстично ми намалят заплата, защото 'не можели да си ме позволят'... Мила родна картинка! Да раждаме деца? Да има повече българчета за България? Дооообре! Та на всички им пука само са долари и евро, никакви майчища и дечища! Добре, че съм такъв човек, че и в нищета да живеем не би ме спряло да имам деца. Но ако бях друг човек, който си прави сметката и си казва, че просто не може да си позволи деца, ето как няма да има българчета за България, ще се раждат предимно циганета (подчертавам, не съм растист!) и ще имаме негативен естествен прираст на населението!!

# 741
Тоничка Бърборанка напълно ви  разбирам и ви подкрепям във всяко едно отношение.
Точно заради такива ,а и други/политически ситуации-не се занимавам с политика/ съм на полето.
Да!Не ,че за мен няма работа и като чистачка в училище и готвачка в стола,и като касиер на общината/който в момента е с селско стопански техн.ако не се лъжа/ и в соц. грижи работих в счетоводството,но ето на ...нямам думи.Спрях да си точа зъбите за каквото и да е.Идва март и пак на полето  с дъждобрани,шапки,ръкавици.жалко ,че не сме в Англия или Холандия и да ни пращат на час.
И тук плакат на час но 1.50 мъка. newsm45 И така като си вземеш парите радваш им се 20-30 мин. и до там.
Просто вече не знам накъде отива тая държаваДа наистина Няма такава държава!!!
От март ще отделям пари за море,че да отидем и ремонт ми предстои.С тия мизерни заплати пак гледаме  да се оправяме някак си.
Е това е и аз си излях мъката!

Елизабет що се отнася  за др. форум защо са се изпокара ли?
Ами защото на една не и се обръщало внимание и била отслабнала за 2  седмици с 5 кг newsm78 и това било причината,защото ни било яд и сме и завиждали!Наблюдавах ги отстрани и си правих изводите.Млади интилигентни момичета и в един момент като започнаха една за друга да се ядат хванах си главата. Crazy
За това реших да не пиша,а само да ги чета.Просто няма смисъл да си губя времето в такъв форум,а пролетта или лятото пак имаше такова чудо и по-вечето от тях се отказаха и вече ги няма!

# 742
  • България
здравейте момичета.минавам само да ви изчета.днес наинакрая бях на преглед-ами нищо само червено гърло дори и хремата почти мина...но се чувствам отвратително...бледа като сняг..без сили..ужас..
изписаха ми АВ...видя ми се слаб/оспексин/ и си взех много силен за 5дни.нито изследвания нито ренген...здравеопазването ни е под всяка критика особено  в по-малките градове...
и аз корава глава повече от 14дни пробвах с хомеопатия много ми се искаше да не пия АВ....след това ми е кофти от тях....но се предавам..тъкмо победих хремата...то може и да не е от гърлото това неразположение днес но без изследвания как да разбера....

Даме след хомеопатичния курс, който изкара есента, е добре, не се е разболявал тази зима.
Аз изкарах една лека настинка, но следвайки съветите в книгата на Леви, ми се размина много бързо Simple Smile
   bouquet
мим4е пиши на ЛС за тоя хомеопатичен курс моля те!
момичета на всички  Hug Hug Hug Hugбъдете здрави!

# 743
Бърборанка, ако така са ти поставили въпроса няма смисъл да се натискаш да се връщаш при тях. Мухльовци! Карай майчинството до край, после си вземи цялата платена отпуска която ти се полага дори за времето на майчинство(поне така беше преди), а през това време си търси нещо ново.
Джиджи, пожелавам ти нещата да се променят към по-добро!

# 744
  • Ст Загора
майка ми каза за тази диета но ми се вижда сложна без кника гледах в нета за книжка но имаше доста някоя да ми препоръчате иначе ще изчетем линковете в началото на темата .

# 745
  • София
Здравейте Hug.
nasito8988 - аз чета книгата на Леви - .
Тоничка, Бърборанка - няма как да не ви е криво и гадно, но дано да е за добро Peace. Когато Господ затваря врати, отваря порти Hug.
Джиджи - гушкам те много, ти си много борбена жена Hug.
Росито - важното е да се оправиш, стискам палци Peace.
Мимче - дано повече няма такива инциденти и болести, пък и зъбчета да не ви мъчат Hug. Много липсва позитивното ти настроение Flutter Hug.
Елизабет - според мен няма как да разбереш какво искаш да правиш, ако не опитваш и рискуваш, така че смело напред Hug. А и не е нужно да работиш, това, което си учила. Пък и това, че не работиш това, което си учила, не значи, че не можеш да го прилагаш в друга сфера. Т.е. няма ситуация, в която да си напълно губещ Peace. Стана объркано, но се надявам да си ме разбрала Crazy.
Аз днес закусих банан, на обяд - 2 кюфтета със зелева салата, след обяд - мандарини. Довечера - зеле с месо Crazy. През уикенда трябва да си наготвя, за да си нося в работата от вкъщи. Само че и събота и неделя съм на английски. Другият уикенд пак... Ех, вижда му се поне края Laughing.
И да ви се оплача - подула съм се Rolling Eyes. Качила съм за 2 дни 2 килограма, а гледам да ям разумно и разделно Shocked. Дано е от ПМС-то, че едва се понасям Crossing Arms.
Връщам се към работата, че има за целия китайски народ, а не ми се спи в офиса. На вас желая хубави почивни дни  bouquet.

# 746
Уффф,само неприятни новинки тук Sad
Ще се разпиша и аз накратко /незнам дали ще успея Simple Smile /
1.Здравеопазване - никакво.И при 5 доктори да отидаш имам чувство ,че всички гледат да те вържат с нещо ,та да ходиш и пак и пак и пак...да им снасяш.Защото винаги има вратички,я някое изследване,в точно определена лаборатория,я лекарство от точно онази аптека и така по веригата за всички.5 доктори - 5 диагнози вече!!!
2.Децата - едно време като нямах дете и гледах куче,слушах подмятания:
Няма по едно дете да изгледат ами само кучета.Ами това дете как се гледа? С никаквото майчинство,с още по никаквите детски,които ако си много богат не получаваш.А може да надвишиш на мин.доход само с левче и то те изхвърля от класирането за детски.
Уж безплатни учебници - ама като почнеш да купуваш разните му видове  специализирани тетрадки и то точно определено издателство...
Спирам,че ..няма да е скоро оправянето,ако изобщо го доживеем #Crazy
Довечера сме младоженци Embarassed,ама незнам защо в такива моменти все нещо става и не ги използваме на 100%.Може би, защото детето никога не ни е било пречка за нищо и винаги можем да бъдем  младоженци и в негово присъствие.
Отивам на йога,да се разтоваря малко.А довечера май ще заспивам рано рано пред телевизора.Като се затопля, се отпускам и....

# 747
  • София
Здравейте Hug.
Желая ви много позитивен и усмихнат уикенд  bouquet.
.

# 748
Добро утро на всички!
Blue sky, благодаря за кафенцето, страхотно е в една прекрасна чашка! аз както си ги и събирам такива чашки, направо се удивих от тази! Приятен ден и на теб!
Спокоен и щастлив уикенд!  Hug

# 749
Добро утро и заповядайте в новата тема  Hug.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=560188.new#new

Общи условия

Активация на акаунт