Разделно хранене 45

• 31 451
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здравейте милички Hug.
Аз се трудя, но това не е нищо ново Mr. Green. И разни други неща се опитвам да движа, ако има резултат - веднага ще ви се похваля bowuu.
Гледам да ям разумно, че напоследък много се отпуснах Crossing Arms. Днес закусих микс сурови ядки, обяд - пилешко бутче с краставица. Ще вечерям месо със зеле Simple Smile. И мисля и на пилатес да ида bowuu.
ВяраВики - всичко ще е наред с бебо Hug.
Връщам се към работата, хубав ден от мен  bouquet.

# 706
  • България
джиджи най-добре е пред камината...пламъците..топлината...нещо романтично взе да ми е ...ама милото го няма... Simple Smile
вяравики отиди за второ мнение-така за успокоение.. знам ли Hugвсичко ще е наред Hug
аз се опитвам да се настроя празнично.утре ще има два купона у нас и днес бягам по задачи...ама как изведнъж решавам и все в последния момент..дано се получи весело...
до утре...все ще отделя време да ви видя и почерпя. Hug Hug Hug Hug

# 707
здравейте момичета-искам да ви кажа че ми писна от ДИЕТИ-все нещо не ми пасва,дали ще е час за последно хранене,или храни които не обичам....... все такива неща които са за твърда воля,а да си призная аз нямам  Blush
та викам и аз да цопна при вас горе долу знам някои неща за разделното хранене,но с времето ще свикна  Grinning проблемът ми е че от 1,5 г вече не мога да сваля 10 кг.(след раждането така и си останах) висока съм 162 и в момента с моите 62 кг съм като кюфтенце  Joy -хич не ми е до смях а направо се отчайвам  Confused
искам да попитам дали разделното хранене е добро решение за постигане на желаното тегло? бързо ли се отслабва или с течение на времето (мечтая си поне за това лято да не ме е срам да се покажа по бански Blush Heart Eyes )
правя упражнения вкъщи,нямам време за фитнес. Mr. Green
ще споделя как мисля да се храня с този режим .... Blush
Закуска: не закусвам ,правя си сок от портокал или др.плод,и много рядко пия 3 в 1
Обяд:някоя гозбичка от РХ и салатка с лимон и мн малко олио
Сл.закуска: плод
Вечеря: (хапвам не по късно от 19ч.) пак някакво ястие ссъс салата
за деня не мога да изпия повече от 1.5л. вода..... назорвам се
ако има нещо нередно в менюто моля коригирайте ме   bouquet

# 708
Добър вечер.
Лемур, добре дошла  bouquet.
Менюто ти е добро.
Що се отнася  до отслабването - много е индивидуално .
Не става бързо, но е трайно. При нас има момичета, които драстично са отслабнали .
Нищо не губиш да опиташ, търпение му е майката  Peace.
 rositoooo, весел купон и да кажеш какво празнувате  Grinning.
Вяра, много притеснения само ще навредят, но те разбирам  Hug.
След един- два месеца пак се прегледай.
 blue sky, дано скоро имаш повод да се похвалиш.
Любов, отказа ли се от пречистването?
Аз продължавам, днес ми е трети ден, чувствам се много добре ,но това накиснато жито Sick Sick ..............
Джижи, сега ти се е паднало да си почиваш пред камината, че после...
На всички желая приятна, спокойна и топла вечер  Hug
/няма да ви изброявам, но я се разпишете, че тази тема я влачим месеци/

# 709
а забравих да попитам.......... няма проблем ако се спазва РХ с лунната диета нали? newsm78

# 710
................искам да попитам дали разделното хранене е добро решение за постигане на желаното тегло? бързо ли се отслабва или с течение на времето (мечтая си поне за това лято да не ме е срам да се покажа по бански Blush Heart Eyes )
правя упражнения вкъщи,нямам време за фитнес. Mr. Green

И порциона трябва да се намали Naughty! Аз например все разделно ям, обаче вместо порция салата изяждам 5 порции салати на едно ядене. Затова РХ няма кой знае какви резултати при мен. Сега работя на порциона дето се казва.  Embarassed

# 711
Aleks, здравей, не съм се отказала! Simple Smile Как, може ли? Simple Smile  Hug

# 712
Мурка я няма!Дано да се оправи до сватбата на братчето си! Hug
А аз ви желая лека нощ!!!!

# 713
  • България
Момичета дъщеричката ни малката днес има рожден ден!да ние жива и здрава!да ви почерпя сега

# 714
Роситооооооооооо, да ти е жива и здрава малката - пораснала Прицеса!  Желая и безгрижно детство и  да бъде много щастлива !  Нека винаги ви радва  и  много да я слушате !
Аз тия дни му отпуснах края... Embarassed Ътре пак стартирам...то аз само на старта си седя ,мамка му...
Сега гледахме календара с моята Пикла, че точно след 4 месеца отварят тук външните плувни басейни, и си обещахме да се стягаме..тя е само на почти 15, не е дебеличка, но си има овалчето на мама../ ама майка и  напоседък това овалче го направи на яки козунаци... Embarassed/, но за нея е добре да свиква,че винаги трябва да спортува и да не се улива с джънк...да се храни здравословно. Аз не я ограничавам,но непрекъснато чета лекции..е, гледам да не прекалявам ,че пък да не стане обратният вариант. Едно време ,като надебелях много рязко в пубертета, и много ми говориха, караха ми се, и аз само чаках да излезна навън и първото нещо ми беше да ида в сладкарницата и..:  две баклави,2 толумби и 1 голяма боза...не знам,защо такава все ми беше поръчката...всичко по 2.... Crazy   , и се успокоявах.... Мина време, оправих килата, но от тогава винаги съм имала проблеми с килцата...ха нагоре,   ха надолу....гадна работа... Cry

# 715
Добро утро .
Росито, честит рожден ден на дъщеричката ти  nbirthday!
Да е жива и здрава и много щастлива .

Весел празник и много подаръци.
Джижи, и аз се тревожа за Мурка, дано алергията да е отшумяла  Praynig.
Любов, ти сварено жито ли ядеш, или го киснеш?
 vici75, права си, ако целта е отслабване и порциите не трябва да са големи ,търсете златната среда - ставайте от масата, когато сте почти заситени и яжте бавно.
Лемур, никакъв проблем с лунната диета  Peace.
Много момичета започват друг хранителен режим и после се връщат на РХ, за да поддържат форма.
Много ми се иска Мим4е да влезе в темичката, тя е мамче за пример.
При мен нищо ново под слънцет,о продължавам с житото .
Хубав ден и положителни емоции на всички  Hug.
Хайде на кафетоооо, нищо че не е препоръчително.

# 716
Aleks, добро утро, благодаря на първо място за кафенцето, това ми е любимото! Супер си! Тъй като за първи път ще правя този вид разтоварване, вероятно ще е варено! Ти как си? Ти как ще го ядеш? Hug
Rositooo, честит рожден ден на твоето съкровище! Да сте живи, здрави и мнооого, много щастливи! Бог да ви пази!  Heart Eyes
Пожелавам на всички днес да получат само прегръдки от любимите си хора, които да ги стоплят в тази адска студ навън!  Hug

Специален поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw&feature=fvw

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 09:04 от LubovNikolova

# 717
Дубрууууутрууу сладуранки, калпазанки:)

Росито да ви е жива и здрава малката принцеса, да ви радва с успехите си и ви пожелавам да сте най-прекрасните родители и най-добрите приятели за нея   bouquet

# 718
  • София
Здравейте милички Hug.
Щом Алекс е казала да се разпишем - разписвам се Hug.
Росито - да ти е жива и здрава сладурката  bouquet . Всичко най - хубаво и желая Hug. Весел празник на вас Peace.
Относно порциите - те сами ще намалеят, когато започнем да ползваме храната по предназначение, а не за утеха, убиване на време, мезе, удоволствие и т.н. И не го казвам с размахващ пръст, защото и аз имам същия проблем - чревоугодник съм, глезя се с храна, но се старая да е по - рядко  Joy hahaha Joy(и това го казва човекът, дето вчера омете половин пакет мини баунтита Blush Mr. Green Joy).
лемур - не е само до порциите, трябва и въглехидратите да се понамалят. А спирането на сладко, бял хляб, газирано, пържено и т.н. си е задължително Peace.
Бърборанчето и Мими се загубиха, пък и Госпожата не е писала скоро Thinking Heart Eyes
Аз отивам да се трудя, днес съм в настроение Flutter.
Хубав и усмихнат ден, макар и замръзващ(в тоя ред на мисли, къде е Йонито да даде съвети за оцеляване в зимни условия Heart Eyes Mr. Green)bouquet

# 719
Добро утро милички!
Росито да ти е жива и здрава щерката!И вие покрай нея!Пожелавам и много здраве,безгрижно детство и много сбъднати мечти!!

Общи условия

Активация на акаунт