Разделно хранене 45

• 31 448
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • Canada
Джиджи изпревари ме с кафето, аз исках да сервирам, но пък сега ще си пийна  Hug

.....Денят ще е прекрасен!Студът е замразил всичкото лошо Mr. Green ....

Даже и мойта кола  Mr. Green При нас температурите паднаха на минус 40 градуса и в резултат на това сутринта не можах да си запаля колата.... Така 4е днес  не съм на работа, но трябва да намеря някой да ми даде ток  ooooh!
Росито, ако настинката ти продължава толкова дълго, може наистина да си за АБ?!? 
Блускай , не е хубаво да запо4ваш понеделнишки върху метлата... Не се впрягай толкова ако не можеш да промениш нящата за които се ядосваш  Peace
Алекс, Любов успех с житния режим  Hug
Елизабет, гледай по-филосовски на нещата- слу4ват се такива неща, не знам дали ще прозву4и добре, но поне са неща идващи от твойта рода с които винаги можеш да говориш и да кажеш какво не ти харесва и няма да ти се разсърдят(или поне ще им мине бързо)....  Най-важното е вие с мъжа ти да се разбирате....  Hug
Прекрасни моми4ета , оставям ви засега (следобед пак ще намина)
Голяяяямоооо ГУШ!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 691
  • България
закачлива закуска-ей така за настроение.

Thinkingот обяд пробвам хапчета за хрема КОРИЗАЛИЯ не смея да се зарадвам но от доста време нямам хрема!не обичам зимата,но този път се радвам на снега-дано изчезне тоя грип по-бързо.обявили са още области.дали да не спра децата от училище..малката има рожден ден  в четвъртък и тук голяма питанка newsm78умесно ли е да празнува с  дечица точно сега....
я да видя какво има в феиса.... Hug Hug Hug Hugна всички по една
blue sky не се преуморявай много.
elizabett утре ще е прекрасен ден-вярвай в това!
Студът е замразил всичкото лошо -ВяраВики и аз вярвам в това!
aleks как е режима?само това май не съм правила.
джиджи никак не минава времето в къщи нали-аз се побърквам така.
yonito писали сме заедно-ще поизчакам още малко....дано аз победя болеста...

# 692
  • TX
ееее Росетоооо благодаря, хляб много отдавна не ям ама заради този мишок ще се прежаля Hug

# 693
Blue sky, благодаря ти за пожеланията, надявам се да е леко пречистването! Simple Smile
Elizabett, спокойно, всичко вече е минало и заминало! Да знаеш, утре ще имаш повече от уникален ден!  Hug
Лека нощ на всички и да сънувате прекрасни сънища!  Hug Hug

# 694
Една снежна целувка за всички Heart Eyes
Най-после и ние си имаме сняг Laughing ,който скърца под обувките.Много ми харесва този звук.Ама кишата... #Cussing out
На пречистващите душици - дръжте се,ние сме с вас hahaha
Аз ще направя една богата плодова закуска и ако не ми е стигнала ще хвърля някоя слънчогледова семка и сусам в тумбачето preggo
Нека деня ви бъде чист като снега !!!
Още по една целувка и ви оставям / временно / Wink

# 695
  • България
Добро утро!

при нас има многооо сняг и е студеничко -4гр.
сутринта бе голяма радост за малката-толкова много обича снега!
мама не Simple Smileстоя си на топличко,ровя се в нета и някоя игричка,слушам си радио и продължавам да се боря с болеста.
усмихнат снежен ден ви желая Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 696
Добро утро!!!

Наистина красива зима стана!Днес сутринта си направих един хубав крос в снега и сега се чувствам невероятно щастлива и кипя от енергия!
И тази сутрин съм -600 г от 07.01 до тука съм смъкнала 1.400  Grinning
Роситоо страшна закуска!Ние в Системата минус 60 така си закусваме сутрин без да се претесняваме кое се яде и кое с кое не си пасва.
ВяряВики как е ?виждам ,че си добре и се радвам много за теб!! Hug
А сега ще ви оставя,че отивам да сготвя нещо за обяд .

# 697
  • TX
Ох момичета помощ
обрив около очите по целите очни орбити, а в петък съм на сватбата на брат ми Wink
произхода на обрива е вероятно спирала, но не ме грее от какво е станал, въпроса е, че сега съм зле, пари ми и не мога да се скрия с грим #Cussing out

# 698
Здравейте, здравейте!
Днес бях на изпит и излязох от вкъщи към 9;00 , изпитът започна в 11 , а уж беше за 10:00 и приключи в 14:00! Казвам ви умрях от глад, от умора, главата ме заболя и нищо не ме нахранва днеска след толкова време неядене! Sad
вие как сте? Как е настроението и разделното хранене!
Целувки от мен и прекрасен остатък от деня! Hug Hug Hug

# 699
Здравейте момичета.
Любов, поне успя ли да вземеш изпита?
Отказа ли се от житното пречистване?
Аз продължавам - днес ми е втори ден, не варя житото, а го кисна, но е отвратително така .
Все пак ще се пробвам, докато не започна да  Sick...
Мурка, много неприятна случка.
Трябва да отидеш на лекар, с очите шега не бива.
Джижи, браво на теб, явно това е твоят режим.
rositoooo, успешво преборване на болестта .
Аз също от няколко дена се боря с гърлобол, надявам се с житния режим и с прополисовите капки да ми се размине.
Йонито как издържате на този студ -40 !?

blue sky, аз съм така от доста време, лошото е, че взех да свиквам.
Оставям ви, отивам да ям жито Sick.

# 700
Здравей, Алекс, извинявам се за пропуска, изпитът беше писмен, 3 часа, и резултатът ще излезе чак на 15.02, тъй като сме супер много хора! Международно частно право! Целувки Алекс!
Прегръдки на всички от целия форум! Hug

# 701
Добро утро милички!
Явно тоя студ и грип е причината да не сте тук! newsm78
А сега ви каня  на една хубава закуска,защото аз отдавна закусих ,изпих си кафето почистих, заредих камината и сядам да шия гобленчето!
http://zdraveto.namama.net/wp-content/uploads/2010/03/tisch_00_d … rtsch_338308g.jpg

Приятен ден ви желая!

# 702
И да ви поднеса едно минзухарче в този студен ден!

http://www.vcards.bg/uploads/1/55356.jpg

# 703
Ех Джиджи,как се грижиш за нас  bouquet Да те взимам вкъщи да ми приготвяш закусчица Laughing
Снощи седнах да ви пиша и...заспах Embarassed
Вчера бях на поредния преглед и...нещо ни стърчи Mr. Green,оставам на вас да решите какво.Ама доктора видя някакво леко отклонение в легенчето на левия бъбрек.Уж не било нищо сериозно,докрая на бремеността можело да се възсатнови от самосебе си,ама... Sad
Малко ми е още криво,но като се оправя пак ще драскам Grinning

# 704
ВяраВика, спокойно, всичко ще е наред  и няма да има никакви проблеми! Hug Hug Hug
Красив и топъл ден на всички! Много прегръдки от мен!

Общи условия

Активация на акаунт