Разделно хранене 45

• 31 454
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Мурка - продаваме болтове,гайки и тем подобни и са към 1000 артикула.Всяко да го преметнеш  по веднъж от склада до кантара и обратно и то времето си върви.А и клиенти трябва да се обслужват.Отделно инструменти и така.Но да не спамя повече.А и като не ги поръчквам много се не трогват.
Любов - много си мила.Вчера след йогата се чувствах страхотно.А правим толкова елементарни упражнения.Малко ми трябва още да се организирам и за домашна йога.
Алекс - как си дружке newsm78.Те възрастните карат късен пубертет и си е нормално Mr. Green И нашта баба е така.Лошото е,че не можем да и помогнем повече.Тя иска да си ходи в нейната къща,а там няма кой да я гледа.Нормално е,всеки се чувства най-добре у дома си,но...А това натоварва много психически майка ми.
Хайде стига с проблемите.Следобед пак съм на йога,а после мисля да отвлеча милото по мебелни магазини да гледаме как са направени двуетажните легла.Че работа ни чака  Laughing
Нека снега който чакаме изчисти всичко "мръсно" от и около нас! И душите ни станат още по-чисти Praynig

# 676
ВяраВики, благодаря ти!  Hug Hug Hug Ти също!
Мисля към 10 дни да направя прочистване на организма с плодове, зеленчуци - грах, царевица, зеле, моркови, чушки, домати, айсберг..... и сурови ядки! Какво ще кажете?
Лека вечер на всички! Целувки!

# 677
Любе Wink - / незнам дали така може / или кажи как ти е приятно да се обръщат към теб.
Това прочистване хич не ми звучи на такова.Има много въглехидрати,мазнини...
Все пак не съм спец,но ако ще се прочистваш виж скоро е житния период по Дънов.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=528794.0
Сутринта си пийнах полагаемата половинка фреш,на обяд един грейпфрут - хич не ми се ядеше.Вечерта си направих зеле и моркови със свински врат и дотук добре,ама...Накрая хем ми беше тежко и пак изядох едно ашуренце на мама Embarassed
Ако си почивате - добре,ама ако се скатавате и не пишете #2gunfire Mr. Green

# 678
ВяраВики, наричай ме както ти харесва! "Любе" е супер! Аз това Любов си го измислих, защото за мен само любовта ще спаси хората емоционално и физически! А иначе се казвам Рени! Щом казваш, че този разтоварващ режим не е добре, ще те послушам! В края на октоври правих съвсем същото, но разбира се с много малко ядки, и се получи даже свалих 2 кг за две седмици! Сега по-добре ще направя няколко дни на плодове и чай и това ще е! Целувам те! Прекрасна неделя ти желая!  Hug Hug Hug
Стискайте ми палци за изпита във вторник на 25.01, че направо ще се побъркам!
Здраве и много Усмивки днес за всички!   Heart Eyes  bouquet

# 679
Добро утро, момичета.
От утре минавам на житния режим на Учителя Дънов.
Всяка година си правя един курс на пречистване, но винаги с варено жито. Сега съм решила да си кисна житото и да се придържам строго към правилата .
LubovNikolova, каня те да се присъединиш, щом желаeш да се чистиш.
Вяра, какво беше това почивка  hahaha?
Няма такова нещо, времето не стига  Laughing.
Бърборанка, браво за резултата, този хранителен режим е много добър, но не действа на всеки организъм Peace.
Снощи моята дъщеря за пореден път ме изненада - подарили и още едно зайче, вече се превърнахме в зверилник ooooh!. Какво да се прави, не мога да го изхвърля на улицата. И е толкова сладичко и миличко, че ще се жертвам .
Хубав ден на всички Hug

# 680
O.K. Aleks, ще се прочистваме! Жито да е Simple Smile

# 681
Рени - успех !!! Алекс ще ти е страшна упора.Вярвам,че ще успееш,а Алекс си е знаем Wink
А пък аз наистина съм си Вяра newsm10
Днес малко кулинарствах,ама тестенките ми слабости.Следобед поредното кафе в Мола #Cussing out и накрая 1-2 дрешки за новата ми талия Mr. GreenЧистенето си е в реда на нещата и вече не е интересно Joy
Уфф,тая седмица ще ми е тежичка.Брат ми замина за Италия,майка ще гледа бебето и аз ще се изживявам на шеф Embarassed.И това ще мине.
Спорна седмица на всички "бежанки" hahaha
Мимче - няма ли да пуснеш някоя весела историйка от вашия край Joy

# 682
Добро утро
Вяра, ще се справиш, сигурна съм .
Честити ти нови придобивки, със здраве да ги изпълваш Laughing.
Любов, надъхана ли си, започваме, нали?
Мим4е, вярно, че отдавна не си ни развеселявала, как е бандата?
Много сме оредели напоследък, защо ли ?
Прекрасен ден и повече усмивки Hug

# 683
ВяраВики, вярам ти за aleks! Благодаря ти! Личи си, че си наистина Вяра! Heart Eyes
Aleks, да започваме! Simple Smile)) Hug Hug
Прекрасен Ден от мен!  bouquet Hug Heart Eyes

# 684
Денят ще е прекрасен!Студът е замразил всичкото лошо Mr. Green
Сладурска - прати някоя снежна целувчица,че вече имам депресия.Станах като малките деца.Сутрин като се събудя и гледам първо дали е навалял сняг Laughing
Джиджи - остави малко гоблена и ела да видиш оцелелите Wink
Скайчето,Госпожата - ехоооооо какво става newsm78
Мурка - да не те е завял някой морски вятър  Simple Smile
Ама какво се скатавате всички.Я бегом марш,че... #2gunfire Mr. Green

# 685
Добро утро!Станах малко късно в 8.15 ,защото снощи четох книга до среднощите Party
Ами гоблена го шия от време навреме.Пих си кафето ,което благодаря на нашата милаАлекс,че не ни оставя сутрин без кафе иначе ний-сме жив зян  без нея! Hug
Ами след малко ще хвана прахосмукачката,че да направя малко образцов дом.
Снега си вали тихо и е много красиво!

# 686
  • България
привет и от мен
чета но не ми се пише -настинката/вирус ли е не знам/измори ме много....това гърло не минава.ако отида при личната АВ е сигурно... #Cussing out
елизабет как си?мярнахме се някъде....
момичета бъдете ЗДРАВИ! Hug Hug Hug Hug

# 687
Rosi , оправяй се по - бързо. Да , мярнахме се в темата за грипа. Аз се мъча да се разболявам ама се държа стоически все още. Надявам се да не ме погне , че само като чета и слушам за какво иде реч ми става зле ooooh!. Днес като по понеделнишки , денят ми започна щуро. Първо закъсня колата, която ме взема , за капак на това дори не знаех дали изобщо ще минат. Телефона на колегата беше изключен. Нямаше кафе в офиса и бях вече в шок какво ще правя, защото първо , че закъснявах , второ няма и от къде по пътя да купя кафе, защото около нас няма магазини , в промишлена зона сме. Тъкмо се бях запътила вече сама да се спасявам да търся транспорт в това време и колата дойде. Изобщо лудница , като падне малко снежец или дъжд и почват да стават кошмарни задърствания по улиците...
Вчера малко се ядосах и с нашите. Стана една неразбория между нас , по - скоро между мъжа ми и баща ми. Виновника е баща ми . После пък се ядосах заради друга глупост пак свързана с член на моето семейство. Вечерта вместо да легна и да спя спокойно на два пъти подскачах в леглото , а втория път като се стреснах едвам "излязох" от съня си. Не знам случвало ли ви се е такова нещо - събуждате се,искате да се събудите , обаче имате чувството , че ръцете и краката ви са сковани и не можете да "излезете" от съня си. Сега съм бясна на всички , че ми причиниха това безпокойство  Close.

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 14:19 от Elizabett

# 688
  • София
Здравейте сладки мой Hug.
Ние сме в намален състав и е малка лудница Crossing Arms. Та седмицата я почвам така -  smile3514 afwitch
Алекс - напълно те разбирам за възрастните "тинейджъри" - дядо ми беше по същия начин. Хем ти е жал, хем се ядосваш Hug. Успех с пречистването Heart Eyes.
Любов - и на теб леко пречистване Hug
Елизабет - поеми дълбоко въздух и не го мисли - има дни, в които не върви Whistling Wink.
Росито - бързичко да оздравяваш Hug.
Джиджи - почиваш ли активно Hug, някакви възможности за смяна на работата няма ли Praynig.
ВяраВики - леко шефство Crazy.
Бърборанка, Госпожата, ДъндиHeart Eyes Hug
Хубав и успешен ден  bouquet и седмица Mr. Green.

# 689
хайде на кафе!!!!

Скайче няма промяна в работата!  Sad И на борсата няма нищо интересно.

Общи условия

Активация на акаунт