Разделно хранене 45

• 31 475
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Canada
  newsm67 Госпожо , да ти е жив и здрав Господина!   newsm67
 newsm67Много да те оби4а и да те носи на ръце!
  newsm67

Пинкито, с 90-дневната смъкнах 8 кг, което може да не изглежда голяма цифра, но аз пове4е се радвам на сантиметрите които махнах от себе си- дрехите са ми два номера по-надолу.
Хубавото на този режим е храненето е "разделно" и се смъква плавно и съответно после тези кг се задържат по лесно (ех, вси4ко зависи дали ще останеш на РХ и на няма да се оливаш с ядене). След диетата, този режим по 4асове и смесване на групи си остава и занапред като навик .....
Прави се задължителна по4ивка 3 месеца, защото след 90 дена режим, организма привиква на това хранене и ве4е няма ефект.... Можеш да про4етеш на първа страница в темата на Фиданките, там е обяснено много по-добре. Успех! Hug

Из4езвам на работа, на вас  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 661
Госпожо, честит рожденик!Много здраве, щастие и любов!

# 662
  • София
Госпожата - честит рожден ден на твоя любим Party  bouquet. Да е здрав, обичан и щастлив мъж, пък и теб много да слушка Crazy  bouquet. Весел празник Hug.

# 663
И аз се включвам със закъснение!
Госпожо да ти е живо и здраво мъжлето/либето/ и дълги,дълги години се обичате и разбирате!!  bouquet

# 664
  • България
Госпожо да ти е жив и здрав рожденика! Hug

Най-добрите пожелания за рожденника ще дам:
здраве, щастие и успехи да го преследват всеки ден!

# 665
  • TX
Госпожата, да ти е здрав и щастлив Господина и много да те радва, както и ти него!   bouquet
Любов, много се кефя на спортния ти ентусиазъм, днес да си призная  малко ме мързеше ама като ти прочетох поста и веднага си пуснах едната програмка на селф дето си я правя у дома  Embarassed
днес ми беше дълъг и динамичен ден 

# 666
Добро утро .
Надничам набързо, чета ви редовно, но времето не ми стига да пиша редовно .
blue sky, свекърът ми се чувства сравнително добре, но е по- непослушен и от тийнейджър, което усложнява доста ситуацията .
Успешен петък и дано почивните дни са наистина такива,че имам нужда.

# 667
Не можах да спя цялата нощ,ама грам не съм спала...осъмнах с цикъл... така ми се спеше..но трябваше да излезна ,че дойдоха да пръскат за едни буболечки, дето вече ги няма,ама аз настоявах пка да напръскат..та целият ден навън.като се върнах така ми се спеше....не съм се чувствала така от години...смазана... легнах на мига...Сега съм нов чошек,хапнах, не съм се мерила сутринта,че ми беше толкова напрегнато,ония с пръскането да не дойдат по рано..Минавам да ви видя и пак лягам, това без сън направо е най-ужасното нещо на света.... Sick

# 668
  • България
добро утро! Hug

днес е бабин ден!свекърва ми има рожден ден-да ние жива и здрава!
здравословна почерпка!
аз продължавам да се боря с болеста-за сега само с хомеопатия и билки...та да видим кои ще е победител на края!
усмихнат ден ви желая!!!

# 669
Привет , разделни мои - неразделни !  bouquet Благодаря на всички за хубавите думи и пожелания към моето момче ! Дай Боже , всички да сме живи и здрави ! Praynig
Цункам ви по домова книга и тичам , че нищо още не съм свършила , а и на работа трябва да се ходи ! ooooh! Успешен и усмихнат ден ви пожелавам ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 670
Е,опасни сте.Ден да ви оставя и хопааа,пак сте изтървали режима с празници Simple Smile
Живи и здрави всички празнували и празнуващи!
Аз два дни съм го ударила на "мързел".Хапваме и съм в легнало положение.Явно нещо съм си внушила,че бремените в този период имат проблеми със спането,по скоро с позите и ей на...Чудя се накъде да се врътна.И много се ядосвам на нещо странно.Цял месец не мърдам от кантара и след една разгулна вечер ...закотвям килцето и дотам.
Любов - аз си купих книга за пилатес ,тъкмо излизаше на мода тази "система" и така си остана.Пусто време,а и трудно е да се организирам в къщи.Иначе ми се стори доста лесна и за домашно е чудесно,ама...Може би след време Sunglasses
Аз продължавам да си бройкам склада,та пушек се вдига.Събота и неделя май ще сме младоженци ,ама дали ще успея да си угода нещичко newsm78 .
Приятна почивка засега,докато не усъмна пак тук.
Наистина си ми е готинко тук.В темата за мамите има няколко мами с едно самочувствие....Направо не ми се влиза.Чета отвреме навреме,а пък за писането...То каквото и да кажеш рядко те чуват.

# 671
А защо зелен боб с месо може, а грах с месо не може?Те ми изглеждат еднакви! newsm78. Много ми е странно. А като направим тези въпросните манджи нали и брашно слагаме и червн пипер. Къде остава разделното се чудя.

Ами просто брашно не се слага. Wink Пиперът не ти пречи.  Grinning А зел. боб се казва, че може, защото е от зеленчуците с по-малко съдържание на скорбяла, но пак си има, така че наистина според мен лично е добре да се избягва комбинацията зел.боб-месо.

Г-жо, ЧРД!   bouquet

Пинкито, не съм Йонито (която си ти е отговорила), но и аз да те стимулирам, казвайки, че до момента с 90-дневната съм -5кг (още съм на втори цикъл Wink ) Аз някъде бях чела на 1стр на Фиданките, че режимът може да се повтори веднага.  newsm78 Но казаното от Йонито за свикването на организма е абсолютно ваярно и си има логика да се прави пауза.

# 672
ВяраВики здравей! нали знаеш понякога такива моменти на мързел са страхотни,зареждат те и след това си като нов човек и супер продуктивен! Браво, че си купила книгата, а когато ти дойде от сърцето, ще я приложиш! Аз затова казвам, че нежеланието да се тренира се изтръгва като идеш в залата! преди като тренирах фитнес редовно, имаше момети, в които никак не ми се ходеше, но щом прекрачих залата и ставах коренно различен човек! Усмихвах се веднага! Целувки за теб много специално! Heart Eyes
Днес съм само на плодове, защото вчера нещо много ядох, и реших малко да си отпочина!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 673
  • TX
Честит ден на родилната помощ на всички, мами, баби и всички дами свърдани с Бабин ден! , а утре е дядов  Wink
ВВ то голямо броене бе душо, ти склада ли бройкаш или песачинките на плажа на Дружба опс Св. Св. Константин и Елена Wink Mr. Green
Весел уикенд на всички разделни душички

# 674
Добро утро!
Искам да попитам след яйца колко време трябва да се изчака? И другият ми въпрос е с времето от спазването на разделното хранене паласките и мазнините на корема и краката махат ли се или е необходима по- строга протеинова диета? Този вид диети аз нещо не мога да ги спазвам, защото по някое време започва да ми се гади от месо и месо и пак месо! благодаря!
Пожелавам ви един уникално приятни почивни дни, които да ви заредят с много енергия за следващата седмица!  Heart Eyes Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт