Разделно хранене 45

• 31 490
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
LubovNikolova , успех в РХ и Пилатеса. Ти на Пилатес в зала ли ходиш или у дома го играеш?

# 646
  • България
привет Hugмомичета
след малко мятам една Голяма тиква във фурната и утре ще лунувам така.
днес пак не съм разделна Embarassedнастинали отпушва се един голям глааад....
джиджи да покажеш гоблена Hugмного търпение трябва нали
пак ми е гладно... welcome на lubov и пинкито!!!тоя Пилатес за такива мързелани като мен ставали-ама никак не съм се занимавала със спорт Embarassedе само пръстите ми спортуват на клавиатурата усилено
 на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 647
Elizabett, от сърце ти благодаря за пожеланията! За сега пилатес - вкъщи го практикувам, като предните два дни изгледах ограмна част от клипчетата, които се намират в интернет за него и съответно обясненията лъм и отделно статии за него, но аз го комбинирам и с кардио на тренажора, който си направих като подарък за сватбата! Но смятам след като минат първите два тежки изпита да ходя в зала на Националния стадион, защото все пак искам да видя инструктор как ще ги обясни! Но определено мога да кажа, че упражненията са уникални, много добре товарят мускула и не те изтощават до такава степен, че след това да тичаш до хладилника от изгорения гликоген в мускулите! Аз аз преди като тренирах фитнес това ми беше голям проблем! големи тежести, много упражнения, много кардио , но при намален прием на въглехидрати, организмът иска да си възстанови гликогена, и аз се тъпках зверски с всичко лошо и забраненено - резултатът - мускули, мазнини и целулит! Затова сега реших да направя промяна - тренировка със средно темпо и най-важното с тежестта на собсвеното ти тяло! Преди време като посещавах Пилатес в часовете към университета, инструкторката ми каза, че мускулите изградени със тежестта на тялото са трайни и не са обемни!  Heart Eyes Hug За Теб!
Rositoooo, здравей! как си? Пилатес -а е със средна интензивност и е приятно особено, ако си пуснеш и някоя хубава музика, нямам думи! След време като направя повече тренировки ще мога да кажа повече за него определено, и как ми се отразява, разбира се!
До скоро Скадури!  Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=kqdehDR5pe4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=TeHSOuEW8l0&feature=related

# 648
Здравейте Милички !  Hug 
Yonito , колко килца си в момента, и колко свали с РХ и 90 дневната след това?  Знам,че всичко е мн. индивидуално,ама да си попитам.... Hug   Аз много ги харесвам и двата режима, с мисля, че така може да си кара човек завинаги...дори се чудя, защо на 90 дневната има срок 90 дни,и след това 3 месеца,или колко там ..почивка?  нали си вкарваш всички групи продукти?  не се лишаваш от нищо... newsm78   Отивам да си полегна,че нали съм спала 2 часа, ама не мовех сутринта да не  погледна как сте.... Laughing Hug

# 649
А защо зелен боб с месо може, а грах с месо не може?Те ми изглеждат еднакви! newsm78. Много ми е странно. А като направим тези въпросните манджи нали и брашно слагаме и червн пипер. Къде остава разделното се чудя.

# 650
  • София
vici75 - аз и зеленият боб не комбинирам с месо. Но под зелен боб се разбира само шушулката, а не от този дето вече има бобчета. Тук, в БГ, май го чакаме повече и не е зеленият боб, цитиран от чужди автори. Червеният пипер е зеленчук, какво те притеснява за него? Брашното е в минимални количества и няма да окаже кой знае какво влияние(все пак и в най - чистото месо има и малко въглехидрати, т.е. не е чист протеин). Аз и брашно не слагам, когато готвя с месо всъщност, нямам навик. Като цяло темата е толерантна към определени комбинации и не е толкова стриктна, до колко ти ще ограничиш себе си е твое решение Peace.

# 651
Аз брашно отдавна не слагам никъде макар , че мъжа ми настояваше преди за него, сега съм го научила и той не се сеща за него Peace. Иначе аз до колкото си спомням грах с месо се водеше проблемна комбинация , каквото и да означава това , но аз не ги комбинирам. То само от граха ми става тежко , а какво остана и с месо. Отклонения няма как да няма , защото все пак не сме роботи и не можем винаги да се храним стриктно по график. Понякога една малка лъжичка брашно в манджата или малко сиренце към шопската салата и след това една пържолка (много често на заведение ям това Grinning) няма кой знае колко да окажат влияние стига да не е всеки ден , де Laughing. Но примерно в блога ни има доста рецепти , които имат леки отклонения.

# 652
Еее много сте бързи веднага сте ми отговорили за което благодаря Heart Eyes. Значи брашното няма да ми е кой знае какъв проблем. Обаче все още порциона не мога да маля. Като карам без хляб и вместо една чиния грах, сипвам и още една.  WhistlingЛоша работа. Дано с времето да ми се притъпи това чувство на глад  Wink.

# 653
  • България
добро утро!!!

# 654
LubovNikolova , може да го пробвам тоя пилатес и аз. Навремето се сещам , че май бях пробвала ама не се сещам как ми подейства , смисъл дали ми допадна. Аз също съм ходила на фитнес и съм се спуквала от тренировки и си стоях дебела , защото не спазвах никакъв режим , това първо , второ - след тренировка и аз като тебе се тъпчех с боклуци , коли , семки и т.н. , защото си умирах от глад и трето - правех упражненията безразборно и ходех като цветарка по уредите Grinning. Резултата беше - станах набита като биче Grinning. Не бях обарзована много тогава по отношение на хранене и спорт , но сега вече знам кое помага и кое не за борбата с кг. Имам в къщи велоаргометър , преди година го използвах усилено и много добре се оформих с него , всички ми казваха колко много съм отслабнала и ме питаха какво правя , а аз най - скормно им казвах , че не съм мръднала на кг (което си беше така) , но не издавах и какво правя  Grinning. След това , обаче постепенно спрях да го ползвам поради мързел Mr. Green. Сега пак съм се надъхала да спортувам къде на уреда, къде нещо друго , просто да редувам. При кардиото идеята е по - рядко да се мери човек на кантара , защото лично при мен водеше до качване на някой друг кг. Дрехите ми ставаха хлабави , аз изглеждах супер, хората го забелязваха , но кантара показваше повече от преди за това кантара не трябва много да се гледа .

# 655
Elizabett, здравей! много се радвам, че въпросът за Пилатес-а , който пуснах преди време заинтригува толкова много хора! За мен лично спортът е най-великото нещо! Аз преди не бях образована за храненето, сега вече знам много повече неща, но пък не мога да си структурирам програмата на трениране за максимално изгаряне на мазнини! Затова ще се консултирам след 1,5 половина като видя ефекта от пилатес + кардио какъв е върху мен! Когато се спортува, е препоръчително да се яде 4-5 пъти на ден, за да се забърза метаболизма и за да не може тялото да си трупа от почти несъсществуващи калории в стремежа си да възстанови мускулите си! относно кардиото, аз го обожавам, това ми е най-голямата страст! Имаше периоди, в които при топло време съм тичала по 16 обколки на стадиона. Най - ефективното е т.нар. интервално кардио! То е с кратка продължителност, но гори много повече от едно 40 мин тичане! Например, 1:1, т.е 1 мин. бързо темпо, 1 бавно или 2:2, или 1:2 в ползва на бавното в началото, докато още не си свикнал! И така се прави 15-20 мин! Elizabett, давай, дерзай! Тренирай каквото на теб душата ти иска! затвори очи и със сърцето си избери както искаш да тренираш! Но не го прави на всяка цена, не се тормози, когато не можеш, не се депресирай, когато пропуснеш, защото аз бях такава преди! Пропуснал си, не си имал възможност да идеш, и толкоз! На другия ден може да имаш повече желание и сили и да ти излезе една невероятно тренировка! От велото по принцип се оформят много готини крака, но е възможно и да се качи малко мускул! Това е красивото! Успех ти желая от сърце! Нека Бог ти помогне!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пожелавам на всички Ден, пълен с Вяра и Надежда!  Hug

# 656
Госпожо ДА ТИ Е ЗДРАВО МОМЧЕТО! ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ПОКОРЕНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ХОРИЗОНТИ И МНОГО ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО ПОМЕЖДУ ВИ.

С много обич и от двама ни!

Момичета успешен ден  bouquet

# 657
Привет , момичета !  Hug
Моята мила приятелка ме е изпреварила вече - благодаря ви от сърце , любима ! Дай Боже всички да сме живи и здрави ,че дълги години да споделяме незабравими мигове с приятели като вас ! Heart Eyes

Както вече сте разбрали , днес либето ми има рожден ден - помъдрява с още една година ! Почерпете се негово здраве ! Peace

# 658
gospojo , да ти е жив и здрав младежа Grinning. Много да те обича и радва  bouquet.

# 659
Gospojata, честит празник! Да сте живи и здрави и много щастливи и винаги вгледани един в друг!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт