Разделно хранене 45

• 31 523
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • София
LubovNikolova - твърде от скоро ходя, за да ти дам такъв отговор, нали знаеш, че за тия неща трябва постоянство bowuu. Но съм ходила на доста неща(по 1 -2 пъти, да не помислите, че съм много редовна Joy hahaha) -фитнес, аеробика, тае - бо, зумба, но такава мускулна треска ,като от пилатеса, никога не съм имала. Предполагам зависи и от треньора, и от това, до колко се стараеш и не се отказваш Peace
Госпожата - дано Hug. Ти пооправи ли се вече? Heart Eyes.

# 631
Мурка  bouquet и ЧИД!Много хубави емоции с разкошните ти хлапета!Алексче,не само не съм го преборила,но днес ми правиха снимка/все пак работя и в болница/,имала съм обострен спастичен бронхит и сега антибиотик.Когато съм с температура не ми се яде,но като я сваля съм два пъти по-гладна.Един наш лекар преди 10 дни минал на РХ/а и той като мен.....доста пухкав/ и днес ми се фръцка като манекенка....свалил 5 кг за 10 дни....може и да ме будалка,обаче май шкембето му се е смалило.Поздрави на всички.Алексче откъде да взема рецептата ти за кислмляко с желирани плодове?

# 632
Нелинце,, много ти благодаря,  и аз така ще направя...и ще разбера най-добре как ми се отразява.  За Пилатеса да ви кажа: аз ходех преди време, много  бях доволна...но видимият резултат ,който и другите го виждаха, а не само аз да си го виждам дойде след месец и половина, 3 пъти седмично + режим на хранене, с пилатеса просто се извайваш, това за мене е най точната дума... мускулите ти стават някак си издължени....а не както при фитнеса, но номера е да си 100% постоянен...както при всяко нещо...аз за 3 месеца влязох в завидна форма. При мен явно 3 месеца е срока, който ми трябва за всяко нещо , дали е фитнес, тичане,пилатес....НО и режима на хранене-без никакви издънки !  

# 633
Честити празници на всички, които са имали повод за празнуване!   bouquet Съжалявам, че не ви изреждам поименно, но то е защото не ви знам имената.  Embarassed Mr. Green

Пинкито, наистина е супер индивидуално. Аз ще ти кажа при мен как беше. Когато тръгнах да свалям от бременността и кърменето, започнах с чисто РХ и фитнес 3 пъти в седмицата. За месец и половина свалих някъде 7 кг, което за мен беше супер резултат! 3-4 месеца след началото на РХ-то спрях фитнес, но макар и не стриктна както преди, се стараех да ям разделно. Свалих още някое кило и след това няколко месеца нищоооо.  Shocked Нито грам повече, освен ако не погладувах малко, което не е вариант. Та реших да пробвам 90-дневната. Еми резултатите дойдоха мигновено! Вече съм втори цикъл и до момента съм 4,5кг надолу (тоест за по-малко от месец), което за мен отново е супер! Та мисълта ми е пробвай първо това, от което преди си имала ефект. Ако не стане с него, пробвай с друго, трето и така докато не откриеш кое в момента повлиява добре метаболизма ти.  Peace

# 634
Blue sky, благодаря ти за съветите! Да, знам, че си трябва постоянство, аз просто те питах, защото мислех, че ходиш от доста време! Но със сигурност ще тренирам аз, няма начин, без трениране не съм същият човек!
Pinkito, ти още повече ме надъха за Пилатес -а, благодаря ти, за което! Аз мисля поне 4-5 пъти в седмицата да го правя, особено сега с тази сесия ще ми дойде добре да се разтоваря умствено и психически!
Много поздрави на всички и всичкооооо най- прекрасно да ви се случи днес! Simple Smile  bouquet Heart Eyes Hug

# 635
Бърборанка, и на теб ти благодаря !  Hug  Ами така е, не се знае кога,какво му действа най-добре на човек.. а аз се притеснявах, че обикалчм по темите ,като цветарка... Blush, ама пък ако наистина нещо не върви ,или си спрял да сваляш, не може да продължаваш вечно...търсиш веднага някакво друго решение....Сега ,от днес почвам на разделно, ще изкарам , докато  има ефект, после ще видим.... Почвам от 70 кг, лентичката няма да я мърдам  за сега..  Закуска : 3 сушени сливи във вода, 1 портокал...Започвам да си водя и дневник-тЮфтер, да мога по от близко да си следя нещата... 
Блу скай, с 4-5 пъти седмично ефекта ще е много по бърз....хубавото е,че можеш и в къщи да го правиш,въпреки,че аз съм ЗА ходене в зала...ако имаш време,/ някак си аз там по добре се чувствам.../..

# 636
  • София
Здравейте сладурки Hug.
Хайде на кафе Heart Eyes.
л
Алекс - всичко наред ли е при вас, как е свекър ти?  Hug
Мина - и ти скоро не си писала, дано и при вас всичко е наред Praynig.
Всички болнички да оздравяват бързо Hug.
Бърборанче - ти как си?
Хубав ден от мен  bouquet.

# 637
Скайче пия мила кафето и благодаря много Heart Eyes Hug
Аз взех да шия гоблена и затова сега няма да ви пиша,но довечера ще вдя как е комшолука.
Алекс дано по скоро се оправи но тия счупвания от ябълката ги знам.така,че се иска много време и търпение.
Ами сега ви желая един спокоен ден!

# 638
Blue sky, благодаря за кафенцето! Аз си го направих и итварям да видя какво сте писали и хопп... виждам ти си почерпила с него ! Еее, супер си! Днес на обяд ще ям кисело печено зеле с ориз, а вечерта пилешко с китайско зеле и домати! Днес ще се тренира и ще пиша после какво се е получило! Heart Eyes
Aleks, ти имаш, страхотен дух, така че ще привлечеш положителното и всичко ще се оправи!    Hug Hug Hug
Elizabett, поздрави и за теб!  Hug
Желая Ден, пълен с Любов!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 639
Ееее,"адашке" Wink Аз ще пожелая ден пълен с ВЯРА  Simple Smile
Дружки - веселушки,едвам дишам.Три гостите вчера ...то не беше ядене то не бе чудо.
Днес съм се наказала.Сутринта 0.5л фреш и сега около 50 г слънчогледово семе и суров сусам.Стана ми мазничко и за десерт Simple Smile една мандаринка.
За обяд,който при мен е все около 14-14.30 ще е някаква принцеса с кайма от едневремешните.Така ми ги похвалиха,но ще видим.
Довечера ще пропусна плуването,че нещо се чувствам уморена.Недоспиването много ме мори.
"Обещала" съм на детето след Хавай 5-0 да сме в леглото и след 1 къса приказка да заспим.Ако аз не съм заспала на второто изречение Mr. Green
Тук е една мъгла и ужасно мрачно настроение витае навсякъде.
Но като си хапна,друго ще ми дойде Joy

# 640
И аз на..а..ках работата... Blush  Уж режимна и една приятелка като дойде ...и ние хапнахме, че и черен шоколад  и кафе в 2,00 посред нощ.... #Crazy   Утре и аз съм в наказателната рота,ама сега ще спя,после ще си изммислям "наказанието"....  Лек и режимен ден на всички, и не правете като мен...! Hug

# 641
Скайче не много как, както казва Йори, но ще се оправим. Hug

# 642
  • Canada
Мурка и Дънди, носете със здраве имената си!   bouquet (простете за закъснението)
У нас също празнувахме имен ден на свекъра и го празнувахме два дена - първо по българско 4асово време и на следващият ден по Канадско  Wink
Блускай, мерси за кафенцето!  Heart Eyes
Любов според мен пилатес е най добро решение, но както е казала Блускай много зависи от това, до колко се стараеш и не се отказваш.... Успех!  Hug
Някой от новите моми4ета(мисля 4е беше Пинкито) беше питал за диета и по- бързо раздвижване на кг. Аз отдавна съм на разделно хранене и организма ми много свикна с този режим на хранене затова направих 90-дневната за раздвижване на метаболизма и съм много доволна. Сега съм по4ивка 3 месеца и съм на РХ (еее с много прегрешения) и смятам да направя още веднъж 90-дневната от края а февруари.
Голямо ГУШ по домова книга!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 643
  • TX
Цитат
......
Довечера ще пропусна плуването,че нещо се чувствам уморена.Недоспиването много ме мори.
"Обещала" съм на детето след Хавай 5-0 да сме в леглото и след 1 къса приказка да заспим.Ако аз не съм заспала на второто изречение Mr. Green
....
а странно и аз дадох същото обещание преди малко повече от час  Mr. Green ама беше като се върна от курс, ако сте вечеряли тогава...
както споменах вече започнах курса по английски, който много отдавна се каних да започна е разгеле вече сме на 4-ти урок Laughing а днес се мъча да луДувам, че покрай празниците се окръглих, та чаках този момент инак няма да съм Убава сватбарка  Wink а ще съм по скоро тежка Joy
ВВ чай от мента и маточина да добър сън  Wink

# 644
ВяраВики, здравей "адашке" , много се радвам, че сме такива и то точно в това отношение! целувки и успехи във всяко начинание!  Heart Eyes
Yonito, и според мен Пилатес-а е най-добрият вариант и днес се убедих в това, тъй като тренирах и искам да кажа, че много се изморих и вече усещам как мускулите ми са работили ефективно! Предполагам утре ще имам мускулна треска! ( която аз много харесва, това значи, че съм работила добре,  Wink Laughing newsm78). Ще съм постоянно , вярваща и спокойна в Пилатес-а и знам, че ще се получи! Благодаря ти  Heart Eyes
Ей, много ме кефите всичките тук наистина! Уникални сте, думи нямам! Приемате всички, отнасяте се добре, помагате! Адмирации, Поклон! Обичам ви! нека Бог да ви помага!  Praynig  Heart Eyes Blush

Общи условия

Активация на акаунт