Разделно хранене 45

• 31 445
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Ей, Скайче, както винаги питаш за мен!  Hug Имахме малко гости от чужбинско и ги разкарвахме из София, Пловдив и на СПА във Велинград. Беше супер.

Представете си за неспазване на диетата и омазване с храна за 4 дни качих кило и половина, но като се прибрахме и си продължих стриктно, за 2 дни си ги свалих. И преди ми се беше случило подобно рязко качване при почивка от диета за няколко дни, но тогава ядох много солени кис. краставици. А сега не знам от какво толкова задържах.

Росито, ЧРД на детенце!   bouquet Ти започна ли 90-дневната?

Хубав ви ден!

# 721
Ехо , мехо , как сте Hug? Аз се борих няколко дена с нещо като настинка , но слава Богу не ме повали нещо по - сериозно. Само гърлото ме понаболяваше и някакъв дискомфорт в гърдите , но сега съм бомба да чукна някъде Grinning. Напоследък обмислям някаква промяна да направя в живота си, всичко ми е много монотонно , животът ми е еднообразен. Това е така , защото работя до обяд от една година. В началото не ми пречеше , защото няколко месеца си наваксвах с нещата , за които преди не съм имала време , но сега вече усещам как тъпча само на едно място. На работа никакво развитие , а в къщи като се прибера какво друго да правя освен да домакинствам. Не ми харесва така , имам идеи , но като има резултат ще кажа повече Grinning. Лошото е това , че имам едно образование ( счетоводство съм завършила) , а никак не искам да го работя. Да не кажа , че изобщо не искам. Сега съм се насочила към друга сфера , далеееч по - различна (направо коренно различна) от това, което съм учила. Може да се наложи да застана на кръстопът и да избирам - това , което съм учила и , което може би ще ми носи повече пари или това, което ми харесва, но не е много сигурно като доходи поне в началото newsm78. На 29 съм , време ми е и за дете , но докато стане това чудо не искам да стоя и дремя в нас и само да чакам да се случи. То е Божа работа . Надух ви леко главата и оспамих , но за да не е тотален спам , ще кажа , че май помръднах кило и половина надолу и осезаемо се усеща по дрехите  Grinning.
На новите момичета - успех в борбата с кг. Аз лично свалих с РХ за няма и година около 5-6 кг , след това още малко и общо бяха 10кг. После качих 6кг заради хормонални нарушения , но сега всичко си влезе в релсите и даже започнах да свалям наново Grinning.

# 722
Роси, честита ти рожденичка!Да ви е жива и здрава и да ви радва много.
Поздрави на всички разделнички.

# 723
Здравейте и от мен!
Искам да ви попитам нещо конкретно, в случай че някой ми отговори ще съм много благодарна!
От близо два месеца спазвам РХ, като съм съгрешила само 2-3 пъти с баница и няколко шоколадови бонбона. Всичко останало си е разделно и се чувствам добре, от гледна точка на това че метоболизма ми се задвижи доста добре(нямам проблеми с вц- то)Преди имах страшни, само хапчета и чаьове!! Засъжаление обаче това е единствения ефект, засега! Не съм мръднала надолу, единствено в случайте , в които ям само плодове и се ограничавам доста, но пак нищо, после тези кг пак си се връщат. Говорих с приятелка, която благодарение на РХ изглежда невероятно, която също ми каза че ефекта се появявал след първите два месеца. Не знам, аз леко почвам да се отчайвам, нямам кой знае каква крещяща нужда - 5- 7 кг. Това е!
Моля наистина, някой който има сериозен опит в това хранене да ми каже как стоят реално нещата!

# 724
  • София
allstar - не знам колко сериозен опит искаш, но ще ти кажа моя - най - трудно се свалят малко килограми. Второ - от разделно до разделно хранене има голяма разлика. В книгата на Леви например, е описан един доста по - строг и ограничаващ начин на хранене от този в темата. Една приятелка твърдеше, че се храни разделно - тя ядеше само - плодове, овесени ядки(най - прости с вода, без захар, ядки, стафиди, сушени плодове), сурови зеленчуци и месо(филета, виждала съм я много рядко). Не обичам да я давам за пример, защото беше изпаднала в прекалена крайност, но е факт, че тя това наричаше Разделно.  Т.е. свалянето не зависи само от това дали си стриктно разделен, но и какво влагаш под разделност. Ако си позволяваш често въглехидрати(картофи, ориз, грах, паста, хляб и т.н.), ако порциите са ти големи, ако не спортуваш, е малко вероятно да свалиш, въпреки, че не смесваш картофи с месо например. Кажи ни как се храниш, дали се движиш и т.н., за да видим какво може да се оптимизира Peace.

# 725
Честито на порасналата госпожица!!!Да е жива и здрава,да радва мама и тате!
Еххх,аман от счетоводителки тук Mr. Green Нищо лично Елизабет.Просто и аз работя това,но с такова нежелание,че....А за развитие изобщо не може и да се мисли.Експерт-счетоводител се става трудно,а и щом не ти е при сърце.Цял живот все едно и също - Кредит/Дебит #Cussing out
Хубаво е работата да ти носи удовлетворение и сутрин да ходиш с желание.Вярно е ,че фактора -парички почти винаги е водещ,но когато си гледаш часовника кога ще ти мине деня за да приключиш с "досадната" работа е направо тегоба.
Разбира се ,не искам да давам свети,всеки преценява и решана според ситуацията.
А за бебо си е за замисляне.Времето си лети ,а за това си има "срок" - за съжаление. Sad
"Житените ни питки" - дръжте фронта.Аз ще ви подкрепям морално като си хапна ашуренце Laughing
За ефекта от РХ не мога да се изкажа достоверно,защото аз си го "ползвам" за здраве.
Няма да споменавам за вчерашното ми освинване,че направо ме е срам от себе си.Ама пусто като правя хубави питки Embarassed,а и домакинята беше наредила една вкусна трапеза...
За чао - поздрави от Мина Stop Така приятно ме изненада сутринта,но за съжаление само по телефона.Но пък има повод да се компенсира.

# 726
Blue sky, благодаря за отговора.
В менюто ми преобладават плодовете, зеленчуците, сушени плодове. Ям доста сирене (синьо, едам, гауда) всекви мазни и не толкова, но си хапвам определено. От време на време съм си варила картофи и си правя салата, но не прекалявам с въглехидратите изобщо, освен чрез сужените плодове (фурми). Спортувам наи - малко 3 пъти в седмицата (тае бо) и на фона на всичко това да не свалям... не знам. Аз все пак искам да знам какъв е точно темпа на сваляне???

# 727
Allstar извини ме, ако тълкувам грешно, но от това, което чета ми звучи сякаш хапваш доста и то доста мазнинки. Разбира се правилно съчетани по принцип не би трябвало да има проблем. НО много зависи от организма, може на теб да не ти се отразяват благоприятно. Ако сериозно искаш да свалиш някое друго кило, бих те посъветвала все пак да поограничиш малко мазнините, както и количествата (като подчертавам, че не знам в същност колко ядеш). Но просто ако се 'тъпчеш' (мразя тази дума), няма как да сваляш, колкото и разделно да го правиш.  Peace А 'точен' темп на свялене - няма такова нещо.  Grinning При всеки е различно, а може и изобщо да не свалиш. Има страшно много 'НО'. Wink Ако попромениш някои неща от гореспоменатите и видиш, че упорито продължаваш да не сваляш, на твое място бих прбовала 90-дневната диета.  Peace

# 728
allstar - Една приятелка твърдеше, че се храни разделно - тя ядеше само - плодове, овесени ядки(най - прости с вода, без захар, ядки, стафиди, сушени плодове), сурови зеленчуци и месо(филета, виждала съм я много рядко). Не обичам да я давам за пример, защото беше изпаднала в прекалена крайност, но е факт, че тя това наричаше Разделно.  Т.е. свалянето не зависи само от това дали си стриктно разделен, но и какво влагаш под разделност. Ако си позволяваш често въглехидрати(картофи, ориз, грах, паста, хляб и т.н.), ако порциите са ти големи, ако не спортуваш, е малко вероятно да свалиш, въпреки, че не смесваш картофи с месо например. Кажи ни как се храниш, дали се движиш и т.н., за да видим какво може да се оптимизира Peace.

allstar същата съм като въпросната приятелка и се мъча с това да се преборя. Т.к. месо много не ям, карам на въглехидрати основно, което май се очертава проблем. Иначе всичко ми е разделно. Но не мърдам изобщо. Но поне го осъзнавам. Изглежда трябва да работим на порциона и въглехидратите.

# 729
  • България
момичета Благодаря ви за прекрасните пожелания!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 730
Добро утро.
Росито, много сладка тортичка, сигурно е твое дело.
Как мина празника/
Бърборанче, ти къде се изгуби ?
Добре, че е фейсбук .
Вяра, житената питка държи фронта, нали знаеш, че съм желязна в това отношение.
Любов, днес ми е пети ден, до вчера не варях житото, но е толкова гадно, че започна да ми се повдига само при мисълта за него, затова от днес продължавам на варено,иначе ще отслабна много.
 allstar, за жалост отговор на въпроса ти не мога да дам, защото аз се старая да се храня разделно по здравословни причини, целта не ми е отслабване ,
мисля, че за всеки организъм е индивидуално Peace.
Що се отнася до стриктността - не съм привърженик на крайностите, за каквото и да се отнася .
Elizabett, каквото и да решиш, ти пожелавам успех и да ти носи удовлетворение Hug.
Джижи, докъде я докара с гоблена?
Сладурска Heart Eyes, добре, че от време на време някой има повод, липсваш, дружке скъпа, но те разбирам .
И Госпожата я разбирам, но... все пак да си кажа, че ми иде да развъртя любимата си бухалка Mr. Green newsm66.
Мино, пътнико свиден, да вземеш да ми дръннеш едно телефонче, а....................
Тези дни си мисля за едни разделни момичета, които отдавна не са се разписвали в темата.
Какво стана с Мади, Сладкишчето, Мишето, Сладунчето, Мим4е изчезна, Реге ,Лени и много много други ...........?
Тъжничко ми е за тях.
Сега е време за кафе.
Прекрасен ден на всички Hug.

# 731
Aleks, здравей! На мен ми е 4-ти ден и да ти кажа честно нямам голям проблем да издържам само на това ядене, защото аз просто си обожавам тази храна! Но накиснато едва ли, това вече е мъчение! Радвам се, че си се върнала към варенето, защото все пак успехът на всеки режим зависи и от това да не ти се повдига от храните в него! Продължавай все така, ще стискам палци! Успех!  Hug Hug Hug
Поздрави на всички!

# 732
Добро утро мили момичета!
Алекс мерси за кафето! Hug
Колко е хубаво да започнеш утрото в компания та на любими хора.И с много любов да ти бъде поднесено кафето!Пища го за нашия форум,защото в другия къде си пишем за системата взеха едни обидни думи една към друга и на ЛС и изобщо обида към всички.как може да има  такива хора? newsm78
Аз си мислех,че само в "наше село"  къде живея има такива ,но уви ..май цяла Б-я има някой който му липсват първите 7 години.
Просто съм  възмотена!Но да не ви занимавам по-вече с тия глупости.
Алекс гоблена ми остана малко но той се шие 1:1 и е 39 цвята.за това се шие бавно.
Сега мисля да си взема гоблена "Молитва за дома" то ще го ушия за 2 дни и после двата ще ги осветя за Великден.Ще попитам попа кога да ги осветя на Цветница или на Великден или по-рано.
Мисля и да си взема една възглавница на Варвако да си ушия ,а после съм си харесала един  гоблен на Дименшънс едни красиви пеперуди на специална панама.Но давидим първо тия пък после ще мисля  за другите.
Сега ви оставям ,че отивам да шия!
Желая ви един прекрасен ден макар и не слънчев !Поне при нас де!
Обичам ви! Heart Eyes txtloves

# 733
  • София
Здравейте мили дами Simple Smile Пиша рядко, но ви чета...
ето какво мисля и аз по въпроса на allstars - от както родих преди 3 години съм на разделно хранене и така свалих 12кг, като основно спазвах диетата на др. Байкова с нея постигнах отлични резултати или от 64кг бях стана 50... сега последно време съм към 52 но грешката си е моя тъй като се "тъпча" с въглехидрати... така че по мое мнение ако искаш да ги махнеш тия 5-6кг мини на по драстична диета за няколко седмици,  после просто се храни разделно... Изхвърли всички мазни храни и сушени плодове- те съдържат повече захар от пресните и хич не са диетични...  Peace
Elizabett И аз съм в подобна дупка, отчаяно търся промяна... просто последно време така съм се изнервила, че чак не мога да спя и като таласъмите съм будна в 4 часа и гледам тавана.... Детето е най важното, но за да имаш и да си спокойна трябва да си наистина добре материално осигурена...
Предполагам че с твоето образование освен счетоводител може да правиш и други неща, трябва добре да проучиш... а също има и различни курсове и магистратури, с които съвсем лесно може да се преквалифицираш... ако искаш да избягаш от рутината може да се запишеш на някои спорт или да си намериш хоби... но какво ли ти говоря, та аз още не съм решила какво да правя  #Cussing out
Хайде хубав и спокоен ден на всички  Hug

# 734
Денят започва прекрасно Laughing
Сутринта малко забързах темпото,че госпожицата много искаше лично да си вземе изследванията Shocked Понякога много се чудя на едни такива действия.А пък като почна за ме разпитва едно "компетентно" какво са и - кръв ли урина ли,направо паднах.
"Режимните" дами - може ли да се ядат кълнове при вашия случай.Аз лично много ги харесвам и житото стои почти като варено.А и знаете сигурно силата на кълновете. newsm10
След малко отивам да правят "художествена снимка" на бебо.Много ми стана смешно като ми го казаха,но явно още от сега репетира за фотомодел Joy
Алстар - незнам дали си чувала за тест за непоносимост към храните.Може точно тези храни на които наблягаш,организма да не ти ги преработва правилно и съответно да се трупат тук-таме.
Има тема за този тест.Разгледай и решавай.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=537906.msg16788804;topicseen#msg16788804
Приятен последен работен ден Wink

Общи условия

Активация на акаунт