Разделно хранене 45

• 31 473
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
  • TX
госпожо  да оздравяваш че веселите подвиквания на танците няма да са същите  Wink

# 16
 Murka ,  Hugблагодаря ти ! Така е , много ми беше трудно да се удържам ! Wink
Хайде , лека и спокойна нощ , дружки - веселушки ! Усмихната и спорна нова седмица ви пожелавам !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 17
Добро утро прекрасни  Hug

Е хайде на кайвето   bouquet

Минаааааа е крайно време беше за кукууууу положение  Joy че ти пак се загуби като .....тъ здесь съм на таз паметна дата и щом ме каниш на ветровита среща, как човек да не дойде ми кажи  bowuu разбира се там съм, а като гледам и Госпожата се е заканила  Mr. Green
Госпожо чакам отчет довереча как се радвиват работите с гърлото и ларинкса ти  Thinking и да знаеш изобщо не се измъквай ще ходиш на доктор  Naughty
Алексче успешна нова седмица  Hug ти няма ли да вземеш да се вклиниш за въпросната дата и ветровитата сбирка  newsm78 я помисли и ми се обади или пиши   bouquet

Момичета слънчево настроение и по-топла седмица ви желая   bouquet

# 18
Добро утро  Grinning.
Аууу, Dundy, какво тематично кайвенце!
За каква дата иде реч?
Ако е за 11 ноември, то май четвъртък се пада ... Thinking
Госпожо, има едни хомеопатични хапченца- хомеовокс и хомеожен май се казваха, оправят и гърлото и гласчето Peace.
И честита ви нова придобивка   bouquet
И аз открих nelinceto във фейса .
Цунки на всички и страхотен слънчев ден ви желая Hug.

# 19
  • София
Здравейте  bouquet.
В събота сутринта писах, писах и даде грешка Crazy, а след това трябваше да тръгвам на английски Crossing Arms. След това пътувах до мама и тати, събрахме се всички, 2-мата ми братя, снаха ми и племенницата Heart Eyes, беше много хубаво Grinning.
Джиджи - аз бях на Дюкан преди 2 години, свалих доста, сега се водя четвъртофазник bowuu.
госпожата - бързо оздравяване Hug.
Хубав ден и седмица bouquet

# 20
Еххооооо StopПристигам и аз.

Мина-та  Mr. Green - поздравления.Две кила,две -кой ти ги дава.Верно е ,че човек трудно се разделя с любимите неща,още повече че има толкова вложения в тях  Mr. Green,ама после като станеш още по неземна красавица....Давай смело ние сме с теб Laughing
Геликас - как го измисли това със скучаенето.Направо ме разби.Уикендите сега ще ги отдам изцяло на себе си и семейството в домашна уютна обстановка.Накупила съм на детето занимателни игри и книжки и ще имаме занимавка цяла зима.
Иначе вчерашния ден ми беше нон-стоп ангаже.Сутринта срещи с мамите с които ходим по детските домове.После на Р.Д на Tupperwaer.Следва бързо преобличане и тръгваме да плашим де що видим Mr. Green.Вики имаше голям мерак и нали мама обича да угажда...Та три часа обикаляхме по къщите и събира детето бонбони и бисквитки.И за още по-добър завършек - Р.Д на снахата.
Та така програмата максимум беше изпълнена на максимум Laughing
А днес съм една работоспособна - бягай работа ,че идвам.
Надявам се,да получа бързо снимките с вещиците и да сте информирани надлежно по реда.
Чао Ви и доскоро Stop

# 21
 55 Добре дошли на новите момичета и от мен!   bouquet

Мина, тамън четох в предната тема, че не си мръднала, а сега вече си мръднала (ех как звучиии  Joy ) при това с цели 2 кг, бравос!  Hug

Аз съм странна с моите кг, постоянно ми се менят грамовете  Mr. Green Вчера 64,1, днес 63,4 - а мама имаше р.д. и снощи блажено си хапнах уж разделно и накрая след манджата реших да хапна и сладичко иииии как тъй днес съм надолу вместо нагоре нИ знам!  newsm03

Убав ви ден!  Whistling

# 22
  • София
На тази дата, преди 17 години, започнах работа като оптик  Sunglasses
Пак беше понеделник и вечерта имаше купон за РД на шефа (лека му пръст  Flowers Rose)

Обожавам съвпадения - желая ви на всички
СТРАХОТЕН ДЕН, ФАНТАСТИЧНА СЕДМИЦА И ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН МЕСЕЦ!!!  Hug Hug Hug

Алексчо - ако дойдеш на 10 - познай дали ще останеш за 11.11  Wink

ГоспоДжо - ууууу - зрялост - палавост такваз  Joy Joy Joy
добре, че те чух - дан си посмяла да оздравееш  Joy Joy Joy

Dundy Sladurska - с нетърпение чакам да се запознаем  Hug Hug Hug
Горните двенките легенди са ми разправяли  Laughing Hug

blue sky - и аз бях на чичко Дюкан - ама си ги върнах след година ....  Rolling Eyes

ВяраВики  - аз затова писах, че се "мандахерцат" - за жалост не се заковават.
След плодовия и белтъчния са уж с 2 надолу
на варивата и хлябчето - си се катерят .......
Чакам 07.11 - на първи воден ще съм - дано издържа  Praynig

Бърборанка - преди 10-15 дни писах в темата 90 дни - даже питах, да не е диета за напълняване  Laughing Laughing Laughing
Може би това си видяла - или пък е друга Мина.
Както и да е - нещо бавничко става, няма категоричен резултат,
 но пък и аз не мога да вечерям да 20.00 - прибирам се от работа след 20.30 ......

Всъщност май не е мойта диета, но съм се навила - поне ще се дисциплинирам за тук  Wink
Пък и е направо здравословна спрямо Дюкана!

Отгоре на всичко намалявам и цигаритеееее - абе изобщоооо - гладна съм си  Laughing Laughing Laughing

Я да питам - според вас в кой ден мога да ям кестени (обожавам ги) пък и слънчогледа ми е страст  Embarassed

# 23
  • При розите и топлата вода ......!
Честита ни нова темичка! Hug
Алекс, благодаря? Peace
Poker Face iva.vt добре дошли!
Yonito  ще наглеждам за снимки. Явно ще е много весело. И у нас има тиква, ама във фурната. Joy
Българските традиции коледуване и суровакане също са много хубави, но като че ли вече се позабравят. За съжаление Sad
gospojata на мене като ми изчезне гласа и почти месец ми го няма. Това преди де, сега си имам постоянен гласов проблем.  Sad Та си го оправях с някакво хомеопатично лекарство, но не помня име.  newsm78 Всяко лошо нещо си има и хубава страна, като не говориш белким повече пишеш. Hug Бързо оздравяване! Praynig
Сега виждам, че Алекс ти е писала за хапченцата.
blue sky, благородно ти завиждам за задружната рода! Аз добре че имам приятели, но не е същото. Hug
Минa  , аз също преди бях на 90 дневната и имах ефект - 10 кг. И най - интересното че свалях след въглехидратен.
ВяраВики  имах предвид дали ще покоряваш върхове.  Simple Smile
nelinceto , отивам да те търся във Фейсбук.
Лека вечер! Hug

# 24
  • София
Здравейте! Супер, намерехте ми в този фейсбук а Simple Smile Та да ви се оплача.... Синът ми 1 месец не е на детска градина, тъй като имаше някаква хрема от нищото, правиха му изследвания и се оказа някаква бактерия в носа, която лекуваме... Тъкмо си помислих че всичко е наред , но пак се появи тази хрема, днес за пръв път беше на градина.... с много резерви и май утре няма да ходи... но просто не знам............ какво става.... уффффффф
Хайде лека вечер и умната  Peace

# 25
  • TX
ами на лигаво е времето и се цвъкат всякакви вируси и гадини по детските градини  Close дано скоро се оправите

# 26
Привет , мили дружки - веселушки !  bouquet
Много ви благодаря за пожеланията - вярвам , че с ваша "помощ " ще се оправя по- бързо ! От снощи ми се появи и някаква кашлица  Sick , но поне гласът ми се върна почти !
Сладурска  Heart Eyes е права - май няма да се размина с лекарски преглед !
Алексче ,  Heart Eyes пия ги мило , точно тези , плюс още какви ли не л....а! Белким все от нещо се повлияе , одеве ми казаха и още едно , а снощи Дънди ми "предписа " също някакъв спрей ...Дано нещо ми подейства ! Praynig
gelikas , Hugтова нашето си е чисто професионално заболяване , ама - нейсе !
Мино ,  Heart Eyes само заради теб ще захвърля всички илачи и ще ти дера като една Аманда Лиър значи !
Милички , отивам да се мушкам в леглото , че днес съм като сдъвкана и изплюта ! ooooh!
Цункам ви по домова книга и ви пожелава лека и спокойна нощ !

# 27
Мина, ей заради туй реших, че трябва да ти честитя килца надолу.  Laughing Hug

Мина-та  Mr. Green - поздравления.Две кила,две -кой ти ги дава.Верно е ,че човек трудно се разделя с любимите неща,още повече че има толкова вложения в тях  Mr. Green,ама после като станеш още по неземна красавица....Давай смело ние сме с теб Laughing

Нелинцето, да не са били коки? Браво, че вече детенцето ти е по-добре!

С Пандата заминаваме за Канзас (Казанлък  Laughing ) да се поглезим малко при свеки.  Party Mr. Green Дано е хубаво времето. И на вас пожелавам такова и се пазете.  Hug

# 28
Добро утро  Grinning.
Мина, душко ,така и не разбрах какво ще се случва на тази заветна дата, моля да ме светнете....
Kестените ги ОБОЖАВАМ ,но аз не мога да се задоволя с малко, затова после си ближа раните Crazy.
Като състав са много близки до пшеницата, така че ги третирай като хляб примерно.
Иначе са много полезни и вътрешно и външно .
Бърборанка, приятно и пълноценно глезене .
gospojata ще я напляскам, я веднага ходом марш на лекар smile3513!
А хапчетата се смучат, да знаеш Heart Eyes.
nelinceto, колко ми е познато това с носа, но ако не слиза надолу, не е толкова опасно.
Може пък алергия да прави.
gelikas, от няколко години в квартала си имаме коледарчта и сурвакарчета  Grinning.
Ех, наближават празниците......
ВяраВики, с тези игри ме настрои носталгично .
Моите деца нали вече са големи, няма с кого да играем.
Йонито, малката фея е прекрасна, а къщата направо е мечта !
Живи и здрави, много щастие  Hug.
Сладурска , blue sky  Heart Eyes
Днес е мъгливо но се надявам по късно слънцето да се покаже поне е по топло
Прекрасен ден ви желая  Hug

# 29
Добро утро милички   bouquet

Госпожо днес ми обеща че ще отидеш на доктор, така че оправдания не се приемат  Peace

Момичета, цЪлЮвЪм ви по домовата книга на Госпожата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт