Разделно хранене 45

• 31 453
  • 749
  •   1
Отговори
# 30

Добър ден ! Влизам набързо , само да кажа ,че днес съм малко по- добре , но все пак ще ида на лекар ! ( от мен да мине ! Wink )
Алексче ,  Heart Eyes едни смуча , едни пия , едни капя , едни не знам вече какво правя , та се изразих обобщено ! Laughing А на 10.11. ще имаме срещичка - мамите от темата за порасналите ни деца , ще е много хубаво , ако успееш да дойдеш ! Praynig
Сладурска ,  Heart Eyes после ще докладвам ! Hug
Бърборанка ,  Hug много хубави спомени имам от Казанлък ! Там живее една моя дружка !Да си починеш хубаво ! Hug
Милички , пожелавам ви прекрасен ден и тичам по задачи ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 31
Аз направо куме в очи Shocked
Незнам кой за какво си мисли,ама на 11.11 е Св.Мина и Виктор.Та тогава мойта принцеса има имен ден.Мина да не се услушва,ами да стяга софрата Mr. Green
След неделното скитане,снощи беше санитарна вечер newsm28 newsm79 newsm75л.За награда една зелена салатка посипана с овесени,пшеничени трици и пшеничен зародиш.За десерт -варени кестени Rolling Eyes
Незнам как ви действа новото време,ама аз  се оцъклям в ранни зори.
Давайте идейки-рецепти за коледните сладкиши.Време е да почвам експериментите,че си имам аз програма с изненади.
На всички успешна и много слънчева седмица / така обещават синоптиците / !!!
ЗДРАВЕ на всички в изобилие !!!

# 32
  • София
Здравейте милички  bouquet.
Аз имам доста работа, но ви чета понякога, да знаете Hug.
Мина - аз свалих 15 килограма с Дюкан, от които 10 все още са в историята, а другите 5 варират(те са ми в линийката).
Йонито - видях снимчици -  Heart Eyes, нямам думи и все в положителния смисъл Hug.
Бърборанка - весело изкарване в Казанлък  bouquet.
Хубав и слънчев ден от мен newsm19.

# 33
  • София
Писах в темата за зрелите чаровници и искам да го споделя и с вас  Hug Hug Hug

Днес съм настроена .... романтично!

Има един човек в живота ми,
който не просто обичам - а обожавам и боготворя ...
Чувствам се истинска късметлийка, когато пиша това!
Пожелавам го на всеки!!!

Почерпете се за здравето на съпруга ми - дано Бог му даде здраве и късмет!
Дано и след 20 години да вляза в нашата тема  Wink и да пиша със същите чувства!
АЙДЕ НА ХРАНИТЕЛНАТА ОРГИЯЯЯЯЯЯ  Laughing

# 34
Мина, скъпа ми приятелко, честит празник  newsm59!
Да е жив и здрав рожденика и все така да се радва на непресъхващата ти обич  Heart Eyes!
Много ви обичам и ви се радвам и на тримата  Hug Hug Hug!

# 35
  • Canada
Мина да ти е жив и здрав ! Пожелавам  му здраве, щастие, любов и късмет!
Весел празник!

Минавам само да ви нагушкам  Hug Hug Hug Hug Hug
Изкарахме много весел и интересен Хелоин  Peace
Догодина сме решили да правим Хелоин парти у нас , живот и здраве........

# 36
Ей Минооо... голяма си сладурана   Wink
ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕНИКА ВСЕ ТАКА ДА ТЕ ГЛЕДА Mr. Green
Аз си хапвам мамино ашуренце с много орехчета,след което ще се нахвърля като невидяла на почерпката Joy

# 37
Минаааааа- Да ти е жив и здрав рожденика   bouquet

Пожелавам ви да се гледате с любов, винаги да има разбирателство и с лекота рамо до рамо да преборвате ежедневието и битовизмите  Hug
С много обич любима моя виртуална приятелко   bouquet

Това е специално за вас

love001

# 38
Мила ми приятелко , Честит празник !
Да ти е живо и здраво доброто и убаво мОмче , все така да го обичаш и подкрепяш , да споделяте дълги , дълги години това щастие - да се радвате един на друг и все така да сте влюбени !

# 39
  • При розите и топлата вода ......!
Мина, да ти е жив и здрав Човека! Много разбиратилство и любов!  bouquet

# 40
Здравейте Момичета!!
Попрочитам Ви по диагонал когато мога!!

ПО диетата - благодаря , че пишете кой какво хапва - за идеи!!  Аз готвих през тези изминали дни - свинско /без мазно в плик със лук и чушка + 1/2 подправките за сочни крилца на "Маги" и стана суперррр вкусно ! дроб свински в плик с лук, супа топчета със зеленчук без застройка и фиде, салата + хляб , макарони с пресен домат !! и другите не си ги спомням! КОрема ми намаля и по- често ходя по ГН . ДЪнките ми се охлабиха , макар кантара да не показва надолу ! И на това се радвам!!! Така ли се почва и какво да очаквам още от диетата - ако имате време пишете!

Утре мъжа ми иска ориз - и се чудя как да го сготвя - да е вкусен с зеленчуци !!  newsm78 Приемам идеи!  chef
Желая Ви спокойна нощ  и до скоро!! Hug

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 10:39 от didizhivko

# 41
 didizhivko ,  Hug малкият дявол е бил , слава Богу ! Да се оправя бързо детенце ! Praynig Praynig Praynig

# 42
  • TX
Мина да ти е здрав и щаслив благоверния, и наистина ти пожелавам след 20 години  отново да ти пърхат пеперудите в корема тъй, както като си писала милите слова с почерпката   bouquet много ме топлят такив неща  Wink
ВВ и моята Вики си чака именния ден и си следи по календара , нацелувай адашката   Kiss
това новото време и то не ми стига да се наспя, нещо се събуждам по изморена от вечерта  Confused ама ще му свикна аз и като стана дума за сън , май е време на сънчо

# 43
Добро утро .
didizhivko, направо настръхнах като прочетох какво се е случело на детето ти .
Добре, че вси4ко е вече зад гърба ви и сте добре  Hug.
Оризът става вкусен и сочен с повече лук, аз го обичам с джоджен, черен пипер ...
Мина, как изненада рожденика ?
И как забравих, че на 11 ноември е именият ти ден  ooooh!...
Много ми се иска да дойда за срещичката и после да остана, но засега май не се очертава такава възможност Cry.
Има време, понякога нещата се случват в последния момент.
Госпожо, ходи ли на лекар? newsm66
Сладурска, как си мило, с режима продължаваш ли?
Мурка, аз пък се чувствам добре със зимното часово време .
Вяра, не е ли рано за сладкишите ?
Ще се поразровя за рецептички.
 blue sky, доста кг си свалила с Дюкан .
Този хранителен режим не е за всеки, трябва много да обичаш месо .
Темна мъгла е паднала при на,с иначе не е студено.
Желая ви топъл, слънчев ноемврийски ден Hug.
И хайде ставай народе, кафето изстинаааа................................ Laughing

# 44
  • София
Здравейте милички  bouquet.
Мина - честит рожден ден на мъжлето ти на патерички - много здраве и щастливи мигове заедно  bouquet.
didizhivko - да се оправя бързо детенце Hug. Оризът е хубав с лук и гъби също Peace.
Алекс - който качва много и не внимава, после ще сваля  Joy. Месо обичам, но след Дюкан не ми се услажда чак толкова, наситих му се за дълго Mr. Green.
Джиджи къде изчезна newsm78 Hug.
Отивам да се трудя, хубав ден на вас  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт