Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 149
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде под слънцето...
Да ако на хората не има харесват новостите на  Палома Пикасо (която всъЩност няма нови парфюми) , КаШарел, Армани, Ив сен Лоран, Ланком, Елена РубинЩайн,  Диезел накрая Ще вземе един  Ралф Лорън и пе4албата пак отива за концерна.
Това е по4ти половината от асортимента, на един нормален магазин....

# 121

Ив Сен Лоран съЩо тръгва в подобна посока след като  беШе купен от Лореал.
Това е ключа от бараката явно. Нещо напоследък този бранд ме разочарова тотално. Онзи ден пробвах и новия син Опиум. Четох, не е като да не знам нищо и вярно е разочарование пълно. Не знам какво общо има този аромат с Опиум, защо използва името на тази доказала се класика и защо ползва шишето му? Ако е за да се продава бързо и добре във времена на криза, е допустимо. Но все пак това е Лоран, не е среден клас марка.
Парфюма носи почерка на бранда, но е мешаница. За мен там има много Baby Doll и малко подравковост за да се доближава все пак малко до идеята на Опиум. Не им се е получило мисля. Свеж и младежки.

Дори Бейби Дол е в пъти по добър и по впечатляващ.Точно както казваш,новия Опиум е мешаница-няма начало,няма край,няма среда...един компот Sad
О да Бейби Дол е в пъти по-добър. Той ми е голяма любов на мен. И бутилката му красива! Heart Eyes

# 122
  • в голямото село
лелеее, темичката ни е изпаднала от челните места Shocked

Най-накрая и аз пробвах Уоманити, то вие вече преполовихте по една петдесетица ама.... Няма накъртваща сладост, с каквато съм свикнала да асоцирам творенията на Мюглер. Няма рибена или блатна смрад, прекрасен е. Но при мен уви не е така безкрайно траен, но това няма да ме спре да го имам, но може би напролет.
Пробвах и всичките прекрасни бутилчета на Марк Джейкъбс, обаче обърках блотерите и сега не знам кой кой е. Единия обаче много ми мяза на Шанс. Разочарована съм обаче, че не видях Ком де Гарсон в Дъглас, а ми се щеше да ги тествам обстойно.
Тествах и новия Жадор - чистичък, кремест, хубав, но по-скоро за пролетен аромат.

И най-накрая и аз посетих малкото прекрасно магазинче  с Аник Гутал. Определено Нинфео мио не ми хареса. Много остро и много зелено. Изхвърлих блотера на мига. Обаче девойката ми пръсна нещо пиперено с мед Crazy. Страхотно, но не знам какво е. Определено ще ходя пак.....

# 123
Разочарована съм обаче, че не видях Ком де Гарсон в Дъглас, а ми се щеше да ги тествам обстойно.
Предполагам Дъглас в Сердика? В The Mall ги има. Peace

Няколко нови аромата:
Attimo by Salvatore Ferragamo
Royal Desire by Christina Aguilera
Fan di Fendi by Fendi

# 124
Разочарована съм обаче, че не видях Ком де Гарсон в Дъглас, а ми се щеше да ги тествам обстойно.
Тествах и новия Жадор - чистичък, кремест, хубав, но по-скоро за пролетен аромат.
И най-накрая и аз посетих малкото прекрасно магазинче  с Аник Гутал. Определено Нинфео мио не ми хареса. Много остро и много зелено. Изхвърлих блотера на мига. Обаче девойката ми пръсна нещо пиперено с мед Crazy. Страхотно, но не знам какво е. Определено ще ходя пак.....
Има ги в Дъглас в Сердика, но не си ги видяла, защото са от страната на мъжките.
Нинфео мио сега не е хубав. На него му трябва голяма горещина. Сега е точно остър и тревист.
Пиперено с мед на Аник Гутал ли беше или на Л'Артизан?

# 125
ауу - изпуснах ви края тези дни  Flutter
Та да взема да отговоря на въпроса - колкото и да не ми се вярва в момента 2-та водещи бранда с еднакъв резултат са Guerlain & Givenchy
всичко останало е мешана салата Mr. Green
а днес и аз успях да душна златното Жадорче - в първия момент направо ме лъхна Черния Кристал от него, а след това замина към Жадор ЕДП, но наистина по-кремест и различен. Сега ми напомня ИЗКЛЮЧИТЕЛНО на нещо, но в момента не мога да стопля кое - само не и на първообраза. Много по-близък е до някой друг парфюм newsm78 Thinking newsm78 Thinking

Едит - Стоплих и само не ми се смейте - напомня ми страшно на Трезор и на Манифик  - това е!!! но без дразнещата за мен нотка в Манифик и без натрапчивостта на Трезор Wink
Охооо - срещичка виждам в удобно за мен време ( по-рано пък все бяха уикендите и аз не можех) - ако успея съм на линия утре  Hug Hug
Дайте някой следващ път да е в Сердика Praynig

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 15:41 от Asinka

# 126
  • в голямото село
Денси, въобще не знам тази пиперено-медена красота чия беше. Консултантката направо ме затрупа с аромати и аз  Crazy Но тази събота ще отида да поправя грешката си и да разбера аджеба кой е парфюмът.  И дано тогава видя и КдГ.

Asinka, точно това, че златния Жадор не мяза на първообраза си, ми хареса. Но пък аз не надушвам кокос newsm78

# 127
Vivi, мисля че си пробвала Poivre Piquant L Artisan Parfumeur. Невероятен,страхотен аромат. Heart Eyes
Аси, ще те чакаме утре. Hug

# 128
Девойки, последно утре в колко часа, че се изредиха няколко часа и се обърках нещо?  Crazy Иначе мястото ми е известно! Там дето разместват мебелите заради мен, нали Атти? Flutter

# 129
  • София
14:30  Peace Там, там  Mr. Green ама на масата в дъното, че да не ни гледа сеир половин София  Laughing

# 130
Супер! Party Аттинка, вземи моля те пак Citizen Queen Hug че го намерих мнооого изгодно и да си го припомня дали го искам или не го. Crazy

# 131
  • София
Нося  Hug Някой друг нещо?

# 132
Атти, аз искам да ви видя, а не да душа  Wink

# 133
Супер! Party Аттинка, вземи моля те пак Citizen Queen Hug че го намерих мнооого изгодно и да си го припомня дали го искам или не го. Crazy
къде пък го евтин Rolling Eyes

# 134
И от онзи ден все се каня да ви похваля нещо, и все забравям. Ето за това става въпрос http://www.fragrantica.com/perfume/La-Martina/La-Martina-Mujer-4052.html
За любителките на тубероза - чиста и неподправена такава. Прилича ми на http://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Beautiful-528.html  но е по-носим от този задушаващ парфюм.
А това коженото на шишето става на гривна. И въобще цялото бутилче е много готино!

къде пък го евтин Rolling Eyes
Еее, от една мацка, която не пише тук. Донесе си го от някъде и не го харесва. Ма аз и подхвърлих да го продаде и тя май ще се навие при това цената, която ми каза е мнооого прилична.

Общи условия

Активация на акаунт