Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 132
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
момичета, какво ще кажете за една среща в сряда, 14.30 в Дъ Мол?
Да! Heart Eyes Може ли да е малко по-рано в 13.30 или 14? Да избегнем после час пик и висенето.

аз не мога по-рано, но вие може да се разберете и да се чакаме в нашето зелено-бяло-черно кафене  Mr. Green
този път взимам и Алекс с мен  Wink

пп какво да нося  Whistling

ппп Дени, честита очна линия    Hug
Мерси, да се връща. Heart Eyes
Добре значи така остава в 14.30 в нашето Зелено кафе, на нашата маса направо. Който, когато дойде. Hug
Не съм виждала Алекс от много време, ще се радвам да видя. Heart Eyes

Лиренка, това или някой друго Версаче?

# 106
  • Boston, MA
За баща ми (64, супер конте  Laughing) съм взимала Балдесарини.  Peace

# 107
Благодаря  и на двете Hug  bouquet
Само, че  тук едва ли ще има избор( нали сме дълбока провинция) Cry-дали е удачно да поръчам от някой бг сайт( то и време май няма Rolling Eyes)?
Иначе давайте още предложения, пък все ще измисля нещо Simple Smile

# 108
  • София
http://www.parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889&page=offe … amp;offer=2318910
Ето ти го това Версаче, има го и в други разфасовки. Доставката им е 2 дни за всички градове, имаш време до рождения ден  Peace

Упс, сега виждам, че съм дала фреш версията  ooooh! извинявам се. Посоченият от Денси го има стотица. Можеш и да се ориентираш към нещо друго.

# 109
http://www.parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889&page=offe … amp;offer=2318910
Ето ти го това Версаче, има го и в други разфасовки. Доставката им е 2 дни за всички градове, имаш време до рождения ден  Peace

Упс, сега виждам, че съм дала фреш версията  ooooh! извинявам се. Но можеш да се ориентираш към нещо друго.

Атти Hug  bouquet

# 110
Благодаря за темата Атти  bouquetАз, докато се включа и вие току виж сте я пресполвили. Направих свето " Преброяване  на дивите зайци"Сава се изненадах 6 Герлена и още един чакан от размяна, 4 Шанела,, 2 Диора и останалите по един.А пък уж бях фен на Шанел newsm78 Моля ви , стига с тия срещи в делничен ден! Така ми се иска и аз да присъствам на някоя срещичка, толкова копнея да се запозная с вас , момичета  Heart Eyes

# 111
  • София
Ами така се получава, че някои могат само в работен ден, други - само в почивен. Та за такива от първите срещата е в сряда. Щом има желаещи за почивен ден, ще се наложи да повторим през някой уикенд  Hug g.stoyanova, доколкото знам, не живееш в София, много ще се радвам, ако се получи да ни гостуваш   bouquet

# 112
Ще чакам да обявите среща през някой почивен ден, за да могат и стрините от провинцията, като мен да се включат Joy

# 113
Да тези са мини срещи. Трябва да направим една голяма среща през уикенд. g.stoyanova аз също ще се радвам да се запознаем лично. С другите дами от далечни градове също. Heart Eyes Hug

А ние стрини немаме парфюмни, тука тъдява сме само баби! Mr. Green

# 114
  • София
Ще чакам да обявите среща през някой почивен ден, за да могат и стрините от провинцията, като мен да се включат Joy

Колко хубаво ще се получи  Heart Eyes g.stoyanova, ще бъдеш добре дошла и почетен гост  Hug Да се чувстват поканени и всички момичета, които имат възможност да пристигнат в София за някой уикенд, а ние тук ще направим необходимото  Peace

# 115
Лиренка,защо не пробваш с нещо на Дюпонт/от по-старите,новите им май са боза/-ниски цени и досега не съм срещала мъж,който да не ги харесва,а и са трайни Wink Dupont Essence Pure или Dupont pour Homme.Вероятно ще можеш да ги намериш в твоя град,а и примерно от тук  пристигат за един ден и са читави http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/dupont-2007-11-03-054913.php
пп.Нямам нищо общо със сайта не ме бийте,не е реклама Rolling Eyes

# 116
Лиренка,защо не пробваш с нещо на Дюпонт/от по-старите,новите им май са боза/-ниски цени и досега не съм срещала мъж,който да не ги харесва,а и са трайни Wink Dupont Essence Pure или Dupont pour Homme.Вероятно ще можеш да ги намериш в твоя град,а и примерно от тук  пристигат за един ден и са читави http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/dupont-2007-11-03-054913.php

Ама как ще те бием, неее, ни-ко-га.
Може ли някой да си помисли да бие такава готина млада булка Simple Smile
Ще отида да ги подуша тези на Dupont, дано ги намеря тук и после...ами ще видим.
Вие продължавайте с предложенията, аз приемам всякакви, после ще избирам Grinning

# 117
Лиренка,защо не пробваш с нещо на Дюпонт/от по-старите,новите им май са боза/-ниски цени и досега не съм срещала мъж,който да не ги харесва,а и са трайни Wink Dupont Essence Pure или Dupont pour Homme.Вероятно ще можеш да ги намериш в твоя град,а и примерно от тук  пристигат за един ден и са читави http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/dupont-2007-11-03-054913.php

Ама как ще те бием, неее, ни-ко-га.
Може ли някой да си помисли да бие такава готина млада булка Simple Smile
Ще отида да ги подуша тези на Dupont, дано ги намеря тук и после...ами ще видим.
Вие продължавайте с предложенията, аз приемам всякакви, после ще избирам Grinning
Ако ти се дават пари,вземи едно Тере д'Ермес Grinning

пп.За боя не ти,а админите Wink

# 118
  • София
g.stoyanova, ще ми е много приятно да се срещнем отново!  Hug

Относно срещата в сряда- ще опитам да дойда   Simple Smile

# 119

Ив Сен Лоран съЩо тръгва в подобна посока след като  беШе купен от Лореал.
Това е ключа от бараката явно. Нещо напоследък този бранд ме разочарова тотално. Онзи ден пробвах и новия син Опиум. Четох, не е като да не знам нищо и вярно е разочарование пълно. Не знам какво общо има този аромат с Опиум, защо използва името на тази доказала се класика и защо ползва шишето му? Ако е за да се продава бързо и добре във времена на криза, е допустимо. Но все пак това е Лоран, не е среден клас марка.
Парфюма носи почерка на бранда, но е мешаница. За мен там има много Baby Doll и малко подравковост за да се доближава все пак малко до идеята на Опиум. Не им се е получило мисля. Свеж и младежки.

Дори Бейби Дол е в пъти по добър и по впечатляващ.Точно както казваш,новия Опиум е мешаница-няма начало,няма край,няма среда...един компот Sad

Общи условия

Активация на акаунт