Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 131
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Козлодуй
Преобладаващо присъствие в колекцията ми има,но дали това са най-любимите ми брандове newsm78 Първенството с цели 7бр. води Givenchy,след него се нарежда Giorgio Armani с 5,а третото място си поделят Диор,Шанел,Ланком и Кензо с по 4.Останалите,сред които имам по-големи любимци от изброените,са с по 3 и по-малко бройки.

# 91
  • София
Да се впиша и аз:

Thierry Mugler - 9 бр.
Chanel - 8 бр.
Dior - 5 бр.
Jil Sander, Guerlain и V&R - по 3.

В общи линии паралелът бройки/любим бранд се изчерпва с първото място. Mr. Green

# 92
В момента имам от разли4ни брандове по една бройка, само Dior и Givenchy  са по две бройки.
Но по принцип винаги Диор е бил на първо място по бройки ,както и Живанши(само бутилки от Органза Индесенс )

# 93
Thierry Mugler -11бр.
Givenchy   ,D&G ,Chanel -2бр.
G.Armani ,Chopard,Narciso -1бр.
най-предпочитани на Т.М. Wink         

# 94
интересна е идеята за тази статистика, Атти! това всъщност може да покаже до колко си зарибен по дадения бранд.
ако нямам предвид отливки, имам само 2 пълноценни парфюма на Герлен.
всичко останало ми е по 1 от марка. предполагам друг път ще си говорим коя всъщност парфюмна къща/дизайнер/нос ни е любим и дали имаме реално от тези творения.

ако имах средствата сигурно бих имала много Герлен, Шанел, Етро, Л'Артизан, Ив Сен Лоран, Серж Лутенс, Парфюмери Женераль.

# 95
  • София
Идеята ми беше да се проследи "пазарното" присъствие в колекциите ни Simple Smile Което за всеки е ясно, че е много вероятно да не съвпада с бранда-любимец, а може и да съвпада. Също така нещата са много относителни във времето, например ако този въпрос стоеше преди 2-3 месеца, при мен нещата щяха да стоят по различен начин, което значително щеше да промени общата ми статистика.
По-нататък планирам също да проучим брандовете-любимци (по един, Simple Smile за да е по-трудно  Crazy ), без значение какво и колко имаме или сме имали. Знам, че подобни класации сме правили и преди, но нещата се променят, а също и хората, които пишат тук активно, някои са се оттеглили, други нови са дошли, трети са си начесали в голяма степен крастата и сега с удоволствие отбелязват нещата, които не им носят нищо ново и не им образуват "пеперуди в стомаха"  Grinning

# 96
  • някъде под слънцето...
Идеята ми беше да се проследи "пазарното" присъствие в колекциите ни Simple Smile Което за всеки е ясно, че е много вероятно да не съвпада с бранда-любимец, а може и да съвпада. Също така нещата са много относителни във времето, например ако този въпрос стоеше преди 2-3 месеца, при мен нещата щяха да стоят по различен начин, което значително щеше да промени общата ми статистика.

Това е вярно.Не мога да твърдя, 4е Герлен е любимият ми бранд, въпреки ,4е имам най много техни представители.
Любим  бранд ми е Палома Пикасо, но тя има само 2, ако броим 4ерната палома за отделен 3 и тоалетната вода 4.Дори и с резервните две стотици, не мога да се доближа до броя на старите Герлени, които имам.
Може би трябва да говорим за процентно представне на бранда, ама как го казах, ли4и си , 4е математиката, не е от силните ми страни hahaha.Исках да кажа 4е не е едно и съЩо да има6 4 от 4 издадени парфюма и 10 от 50 newsm78
Има брандове само с по един представител, например Марина Пикасо... Няма как да бъдат сравнявани с брандове, като Герлен, Диор, Шанел, и т н т...
Освен това има една тенденция на продаване на брандовете.Например харесвам РоШа, но от както си смени собственика не ми допадат парфюмите им,  Ив Сен Лоран съЩо тръгва в подобна посока след като  беШе купен от Лореал.
ВсъЩност аз съм малко пристрастна, заЩото си падам по ретро антики отдавна из4езнали от пазара.

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 17:39 от sl

# 97
  • София
Да, това за процентите е така  Peace Ама как да формулирам - "Я сметнете сега колко процента от най-любимия си бранд притежавате?"  Crazy Като в крайна сметка за всеки е ясно, че не гоним някакво стопроцентово присъствие на любимия бранд, защото не е възможно да харесаме всичко, пък още повече да се сдобием с него. При теб, sl, е лесно, влюбила си се в такъв бранд, че не е проблем да го събереш в пълната му дискография  Crazy ами който е решил да харесва Герлен например (визирам себе си например), какво го чака?  Party

# 98
момичета, какво ще кажете за една среща в сряда, 14.30 в Дъ Мол?

# 99
  • София
Пу първа  Peace  Crazy

# 100
  • виртуално
защо взехте да ги правите в работно време, така няма да ви видя с години  Crossing Arms

# 101
  • някъде под слънцето...
Завид за среЩата..
Атти , то4но това се опитвах да кажа, за брандовете с един или два парфюма е много лесно, ХаресваШ вси4ко от бранда заЩото харесваШ единия или двата парфюма, които е пуснал...А с брандовете с много парфюми е доста по сложно.

# 102
Да! Heart Eyes Може ли да е малко по-рано в 13.30 или 14? Да избегнем после час пик и висенето.

Ив Сен Лоран съЩо тръгва в подобна посока след като  беШе купен от Лореал.
Това е ключа от бараката явно. Нещо напоследък този бранд ме разочарова тотално. Онзи ден пробвах и новия син Опиум. Четох, не е като да не знам нищо и вярно е разочарование пълно. Не знам какво общо има този аромат с Опиум, защо използва името на тази доказала се класика и защо ползва шишето му? Ако е за да се продава бързо и добре във времена на криза, е допустимо. Но все пак това е Лоран, не е среден клас марка.
Парфюма носи почерка на бранда, но е мешаница. За мен там има много Baby Doll и малко подравковост за да се доближава все пак малко до идеята на Опиум. Не им се е получило мисля. Свеж и младежки.

# 103
Да! Heart Eyes Може ли да е малко по-рано в 13.30 или 14? Да избегнем после час пик и висенето.

аз не мога по-рано, но вие може да се разберете и да се чакаме в нашето зелено-бяло-черно кафене  Mr. Green
този път взимам и Алекс с мен  Wink

пп какво да нося  Whistling

ппп Дени, честита очна линия    Hug

# 104
Ох, вие си говорите за срещи, което е супер, но мен в момента друго ме вълнува- в събота съм на РД на мъж , който е на солидна възраст( 55 г.), но иначе доста младее и изобщо -с младежки дух, начин на обличане и т.н.  Искам да му подаря парфюм, но честно казано, не съм много просветена в областта "Мъжки аромати" и по-точно за такава възраст.
Затова моля за помощ от ваша страна Praynig

Общи условия

Активация на акаунт