Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 218
  • 736
  •   1
Отговори
# 135

Супер! Party Аттинка, вземи моля те пак Citizen Queen Hug че го намерих мнооого изгодно и да си го припомня дали го искам или не го. Crazy
къде пък го евтин Rolling Eyes
Еее, от една мацка, която не пише тук. Донесе си го от някъде и не го харесва. Ма аз и подхвърлих да го продаде и тя май ще се навие при това цената, която ми каза е мнооого прилична.
късметлийка  Imp
взимай го.к'во му мислиш Wink

# 136
лелеее, темичката ни е изпаднала от челните места Shocked

Най-накрая и аз пробвах Уоманити, то вие вече преполовихте по една петдесетица ама.... Няма накъртваща сладост, с каквато съм свикнала да асоцирам творенията на Мюглер. Няма рибена или блатна смрад, прекрасен е. Но при мен уви не е така безкрайно траен, но това няма да ме спре да го имам, но може би напролет.

И аз много харесвам Уоманити. Ако сега се направи нова анкета за него ще има сигурно различни резултати, хора които не са го харесали или не са се впечатлили от него може като мен сега да са много ентусиазирани и обратно-може някои вече да са го разлюбили. Аз си бях взела Гучи Гилти, все още ми харесва много но определено е вечерен парфюм, аз исках нещо което да става от сутринта до вечерта и паднах в плен на Уоманити и върнах Гучито и купих Уоманити. Много съм благодарна че мога да върна продукт ако реша, много е удобно. Може би благодарение на това донякъде разполагам обикновено само със един парфюм(30мл) и като си го свърша си избирам нещо друго. Затова при мен няма как да работи статистиката с броя на парфюмите. Незнам как да отговоря, като цяло предпочитам френски/италиански брандове (Булгари, Диор) а не американски. Шанел са твърде претенциозни за моето ежедневие, харесвам ги но не се чувствам комфортно с тях, не съм имала нищо на Герлен освен Инсоленс (но и той ми писна бързо), Уоманити ми е първия парфюм на Тиери Мюглер.
Между другото незнам дали сте обърнали внимание но на кутията е написан код който е уникален и с него можеш да се регистрираш на един сайт, интересно е!

P.S. Много жалко че съм далече и не мога да дойда на срещите, много бих искала да се запозная с вас наживо, завиждам ви ей!  Simple Smile Simple Smile

# 137
късметлийка  Imp
Ами малко ми е задушлив от предишен спомен, затова искам пак тест. Rolling Eyes

# 138
късметлийка  Imp
Ами малко ми е задушлив от предишен спомен, затова искам пак тест. Rolling Eyes
ти го вземи,пък ако ти е задушлив аз като едно добро другарче ще те отърва от него Mr. Green

# 139
  • Германия
Докато е открехната вратичката за "такива" аромати в темата, да споделя, че се сподобих с това. Цял ден се въртях като пумпал докато се сетя на какво ухая. Е, присетих се преди малко и сама си говорих на глас ooooh! ooooh! ooooh! Ухае точно на Яйчен шампоан или на шампоан "Ренета" - не съм сигурна на кой от двата повече. Има ли някой, който да потвърди моята теория или аз съвсем изтрещях Thinking Whistling

Много ми е мъчно, че не мога да ви видя..... търсих и самолет, но няма удобен полет.... Някой да носи лаптоп и да ни навърже в конферентна скайп връзка - тези, които не можем да се явим лично по заповед на Щуката /тя си знае коя/.

# 140
Докато е открехната вратичката за "такива" аромати в темата, да споделя, че се сподобих с това. Цял ден се въртях като пумпал докато се сетя на какво ухая. Е, присетих се преди малко и сама си говорих на глас ooooh! ooooh! ooooh! Ухае точно на Яйчен шампоан или на шампоан "Ренета" - не съм сигурна на кой от двата повече. Има ли някой, който да потвърди моята теория или аз съвсем изтрещях Thinking Whistling

Много ми е мъчно, че не мога да ви видя..... търсих и самолет, но няма удобен полет.... Някой да носи лаптоп и да ни навърже в конферентна скайп връзка - тези, които не можем да се явим лично по заповед на Щуката /тя си знае коя/.
Натали,дай повече инфо,моля Praynig,че чакам един такъв на сляпо-ще си го блъскам ли в главата ooooh!

чудна идея това за конферентните връзки по парфюмни срещи Laughing

# 141
  • София
Ееее, там в това кафе (същото, Натали Simple Smile ) вече ако ни видят и с лаптоп и камери, окончателно ще ни обявят за не съвсем редовни, може и полиция да повикат  Mr. Green Подозирам, че вече ще започнат на нас конкретно да ни сервират поръчките в миниатюрни чинии, защото за сегашните огромни плочи изобщо няма място по масите и сервитьорката всеки път се чуди къде да постави поръчката  Laughing
Идеята за видеовръзка е съвсем реализуема, когато се съберем някъде на домашна територия  Peace а там в кафето освен всичко останало силно се съмнявам да има достъп до нет.

Ти не се отказвай да търсиш самолетен билет де Simple Smile  Hug

Тези Бондовци всичките са ми толкова неразпознаваеми и по тази причина неинтересни... че и при  проба не ме заинтересуваха, от 6-7 пробвани досега как нито един не ме накара да го запомня поне, нито с хубаво, нито с лошо. На последната среща Смарти донесе виалче на един от тях - чиста Фанта Портокал, поне да бяха добавили и водка като хората, ми то 2 капки  Crazy

# 142
Ееее, там в това кафе (същото, Натали Simple Smile ) вече ако ни видят и с лаптоп и камери, окончателно ще ни обявят за не съвсем редовни, може и полиция да повикат  Mr. Green
Що бе!? Онзи ден имаше една мома с лаптоп. Ще си взема машинката, колко му е! Joy
А в това кафе е пълно с нет, вече съм проверила. Всъщност навсякъде в МОЛ-а има wireless връзки, но аз съм с мобилен нет, така че и на Витоша мога да имам връзка с вас!

# 143
  • София
Упс, сори  Grinning Аз понеже съм вързана със старомодния кабеляк вкъщи, изобщо не се сетих за мобилния вариант.
Ми... то това само остана  Crazy  Mr. Green не стига, че вече ни има снимките на входовете на Дъглас и всички Бюти Зони... мен наистина не ме пускат, почти всеки път пищи алармата на влизане и се отказвам  Joy

# 144
  • Германия

Натали,дай повече инфо,моля Praynig,че чакам един такъв на сляпо-ще си го блъскам ли в главата ooooh!

Много  ми е интересен, Годес. Не знам дали ще си го блъскаш в главата, обаче ще ти мирише на чисто измита глава. Както казах мирише ми на шампоан в началото; дъното на аромата е сапунено за мен, а по средата има едно нещо, което лично аз недолюбвам в парфюмите, когато са му изтървали мярката - ирис Sick Sick!! Ако трябва да съм честна ми се струва, че това не е нито от моите, нито от твоите парфюмни въжделения, ама нейсе. Понеже и двете проявяваме склонност към всеядност, вероятно ще си го пръскаме със здраве.

# 145

Много  ми е интересен, Годес. Не знам дали ще си го блъскаш в главата, обаче ще ти мирише на чисто измита глава. Както казах мирише ми на шампоан в началото; дъното на аромата е сапунено за мен, а по средата има едно нещо, което лично аз недолюбвам в парфюмите, когато са му изтървали мярката - ирис Sick Sick!! Ако трябва да съм честна ми се струва, че това не е нито от моите, нито от твоите парфюмни въжделения, ама нейсе. Понеже и двете проявяваме склонност към всеядност, вероятно ще си го пръскаме със здраве.
  bouquet Натали Heart Eyes
до няколко дни ще го душна и аз
в някой парфюми ириса ми допада доста

# 146
Натали, ти намери удобен полет и ние ще се съберем специално за теб. Hug
Получих днес Сабия Пучи, не знам какво да кажа за нея. Хората около мен я харесаха ужасно. Аз обаче вече съм 100 % сигурна, че ирисите ме дразнят и то много. Започва чудно, но има ириси и аз ги усещам, не както ми харесва. Допада ми определено повече от Вивара. Тя ме души. Много красиво шише. Heart Eyes Утре ще я донеса на срещата.

Парфюм миришещ на яйчен шампоан ми звучи кофти. Simple Smile

# 147
  • Германия
Ама винаги забравям по нещо важно, да му се не види макар ooooh! Годес, забравих да кажа, че очаквах повече от парфюма с оглед на цената, а получих една лепкава глюкозно ирисна сърцевина.

Ти какво направи с Badgley Mischka Couture? Аз още се назландисвам, понеже чакам Мимс да си развърже малко повече езика. Предния път каза само, че е добре забъркан коктейл и толкоз Whistling. Мимс, яви се моля те в строя да кажеш две думи повече Hug Hug

Атти, две секунди след като дадох предложението за лаптоп, ми изникна картината на отрупаната маса  Joy Joy Joy то просто и да искате, няма къде да сложите съоръжението.

# 148
Ама винаги забравям по нещо важно, да му се не види макар ooooh! Годес, забравих да кажа, че очаквах повече от парфюма с оглед на цената, а получих една лепкава глюкозно ирисна сърцевина.

Ти какво направи с Badgley Mischka Couture? Аз още се назландисвам, понеже чакам Мимс да си развърже малко повече езика. Предния път каза само, че е добре забъркан коктейл и толкоз Whistling. Мимс, яви се моля те в строя да кажеш две думи повече Hug Hug

Атти, две секунди след като дадох предложението за лаптоп, ми изникна картината на отрупаната маса  Joy Joy Joy то просто и да искате, няма къде да сложите съоръжението.
Чакам го и се надявам до пет дни да е мой Crazy
сливи,гардения и разни други,забъркани прекрасно за да е като мед вкусен и гладък,а незнам защо но в базата ми създава илюзията за австрийски шоколадови бонбони само на мирис,не на вкус..........съвременен плодов шипър
хайде сега Мимс да сподели повече Crazy

Сабията и мен ме дразнеше,Денси,миришеше ми на плодов чай

# 149
Денси, на Сабиа сега й е студено  Peace. На мен ми мирише на лято, на море, на плажно мляко  Mr. Green. За мен е много по-красива лятото, макар че  определено Зелената Вивара ми допада повече.

Общи условия

Активация на акаунт