Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 215
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia

...
Между другото,да попитам някой познава ли Ange ou demon Tendre by Givenchy!? newsm78  Много ще ми е полезно ничие мнение,просто ,за да уточня и пред самата себе си какво време ще му е подходящо,класическия си беше типичен зимен,този май няма нищо общо с него...Предварително благодаря !  bouquet

Joy Joy

# 226

Между другото,да попитам някой познава ли Ange ou demon Tendre by Givenchy!? newsm78  Много ще ми е полезно ничие мнение,просто ,за да уточня и пред самата себе си какво време ще му е подходящо,класическия си беше типичен зимен,този май няма нищо общо с него...Предварително благодаря !  bouquet
Съвършено различен е.Първообраза не мога да понасям,а от този съм изпръскала една 50-ца,купих си втора,но я размених в последствие,защото реших,че ми е поомръзнал Wink

Годес, Бродуей Найт на Бонд е жива главоблъсканица. Започна да ми се повдига леко от него. Не е бивало на сляпо да се тръшкаме, ще си носим кръста сега Banghead

Какво ли ще ми докара на мен на главата Rolling Eyes
в крайна сметка ще го метна в ибея Wink

# 227
  • Belgium
Алекса, къде успя да душнеш Naughty Alice?  Laughing

Имах виалче от него и ми беше също толкова непоносим както и първообраза му.

# 228
# 229
Приятелка си го беше поръ4ала от ибей Peace

# 230
Аз лично не мисля нищо добро, особено за втория. Първия бива, но втория е за мен неумело копие на Чистата отрова на Диор. Wink

# 231
  • София
Първият е елегантен аромат, стилен, ненатрапчив, но много изискан, ежесезонен. Вторият е за по-младежка аудитория, лек, цветен, нежен, пролетно-летен.

# 232
  • София
току що при мен намина дядо Коледа (дегизиран като куриер на Спиди  Joy) и бързам да се отчета - вече имам и Есънс муск  Heart Eyes така, де, не беше честно към любимия Нарцисо така да съм го запокитила в мешаната скара  hahaha

покрай него забърсах и едно Мистери на Наоми Кембъл, че исках да си го припомня (ами, все така ми носи същото хубаво усещане) и един Бърбъри Брит Шиър, нищо че май сега не му е сезона, но отдавна му се тръшках (плюс явлението "да не изпуснем промоцията"  hahaha)

та така.. рапорт даден  bowuu

ПП. а пък съм се поляла с Уоманити от сутринта - ха сега де  Thinking

# 233
току що при мен намина дядо Коледа (дегизиран като куриер на Спиди  Joy) и бързам да се отчета - вече имам и Есънс муск  Heart Eyes така, де, не беше честно към любимия Нарцисо така да съм го запокитила в мешаната скара  hahaha

покрай него забърсах и едно Мистери на Наоми Кембъл, че исках да си го припомня (ами, все така ми носи същото хубаво усещане) и един Бърбъри Брит Шиър, нищо че май сега не му е сезона, но отдавна му се тръшках (плюс явлението "да не изпуснем промоцията"  hahaha)

та така.. рапорт даден  bowuu

ПП. а пък съм се поляла с Уоманити от сутринта - ха сега де  Thinking
Пари взе ли ти,защото ако не,прати го и при мен/може и само за първия парфюмец/ Wink
и честито Hug

# 234
  • София
току що при мен намина дядо Коледа (дегизиран като куриер на Спиди  Joy) и бързам да се отчета - вече имам и Есънс муск  Heart Eyes така, де, не беше честно към любимия Нарцисо така да съм го запокитила в мешаната скара  hahaha

покрай него забърсах и едно Мистери на Наоми Кембъл, че исках да си го припомня (ами, все така ми носи същото хубаво усещане) и един Бърбъри Брит Шиър, нищо че май сега не му е сезона, но отдавна му се тръшках (плюс явлението "да не изпуснем промоцията"  hahaha)

та така.. рапорт даден  bowuu

ПП. а пък съм се поляла с Уоманити от сутринта - ха сега де  Thinking
Пари взе ли ти,защото ако не,прати го и при мен/може и само за първия парфюмец/ Wink
и честито Hug

да, за жалост, явно има още какво да се поработи върху усъвършенстване на услугата  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 235
току що при мен намина дядо Коледа (дегизиран като куриер на Спиди  Joy) и бързам да се отчета - вече имам и Есънс муск  Heart Eyes така, де, не беше честно към любимия Нарцисо така да съм го запокитила в мешаната скара  hahaha

та така.. рапорт даден  bowuu

и честито Hug

да, за жалост, явно има още какво да се поработи върху усъвършенстване на услугата  hahaha hahaha hahaha hahaha
На мен дядо Коледа дегизиран като куриер на Еконт ми донесе тази сутрин Хаос-а newsm44

а аз полята прилично  Wink с Хот котюр днес та сега се нося в облака му,явно старата ми любов към него не е угаснала Heart Eyes дано ми стигнат тези приблизително 10мл,че току-виж съм ревнала за него като свърши.....по-хубава размяна не бях правила скоро Ангела за Хот котюр,да благодаря на дамата  bouquet дето ми го припомни-прекрасни малини с щипка пипер и малко цветя за да не е гурме Crazy

# 236
Как така ви свършват парфюмите? При мен нищо не свършва, а вече се задушавам от количествата, не искам толкова много  Confused

# 237
  • на терасата
Някой да знае откъде може да се купи това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … er-Musk-6575.html

Виждам, че някои са си купили вече Essence musk, може ли да споделите откъде?

# 238
Приятелка си го беше поръ4ала от ибей Peace
От ибей въднъж купих и беше несполучлива покупка, но от http://www.eshop-mania.com  и http//get.bg са добри

# 239
Някой да знае откъде може да се купи това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … er-Musk-6575.html

Виждам, че някои са си купили вече Essence musk, може ли да споделите откъде?
А различни ли са парфюмите for Her Musk и for Her, защото по шишенцата не виждам разлика от нета, които гледам?

Общи условия

Активация на акаунт