Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 016
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Norway
buttinsky, как усещаш Si Lolita?
И аз съм го замислила за покупка, всъщност клоня повече към L Lolita, но и този ми е интересен - двоумя се  Grinning

# 466
Ами ако си фен на по-леките и не сладки аромати, аз не бих те посъветвала да вземеш насляпо, които и да било от посочените три аромата. Еуфорията е наистина хубава, но сладка и често задушаваща за мен. Говоря за оригинала и. Останалите версии, са ми слаби, блудкави и с нищо непривлекателни. Другите два са ми направо непоносими.

напълно подкрепям!!!

аз съм всеядно животно ( малко са ароматите, които не понасям), но еуфорията ми е ТРУДНА
и никак не е лека

така че "минус" 2 за еуфория
 Laughing

# 467
И аз съм го замислила за покупка, всъщност клоня повече към L Lolita, но и този ми е интересен - двоумя се  Grinning

мен никой не ме пита, но да отговоря аз  Laughing

ако харесваш L Lolita, вземай

Si Lolita е много безличен за мен
и доста различен, разбира се

но съм го тествала в сърцето на лятото...

# 468
Оф
Някой май ми писа току що,но аз изтрих ЛС-то без да искам,докато си разчиствах пощата,ако не му отговоря до 3часа,моля да ми пише пак Peace

# 469
Момичета, много се двоумя за тези аромати:
http://www.fragrantica.com/perfume/Carven/Ma-Griffe-3467.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Byzance-1423.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Gres/Cabochard-1060.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Gres/Cabotine-1061.html
Никога не съм попадала на тях или не съм им обръщала внимание.
Със сигурност сте ги споменавали, но нямам спомен  Embarassed
Моля ви за малко описание  Praynig

# 470
  • Norway

мен никой не ме пита, но да отговоря аз  Laughing

ако харесваш L Lolita, вземай

Si Lolita е много безличен за мен
и доста различен, разбира се

но съм го тествала в сърцето на лятото...

alethea_  Hug, не познавам нито един от двата, но по описанията във ФР и по съставките, клоня много към "L"  Crazy
Обожавам ванилия и напоследък похапвам доста слакиши, което не е добре ама никак  Naughty, та мисля че с "L" ще задоволя тоя глад   eat   Laughing

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 10:43 от Габка

# 471
  • София
Tsugumi, Кабошар е строг кожен алдехидно-сапунен аромат, не препоръчвам без тест, особено ако нямаш опит с подобни. За останалите друг да каже.

# 472
Благодаря ти, Атти   bouquet
Ще се въздържа за него, но пък не знам, къде мога да го тествам Sad

# 473
Tsugumi, флорален шипър ли искаш да си вземеш?
Кабошар е прекрасен, но много труден парфюм. Все едно е кожен бич. Но пасне ли ти се слива така, че не можеш вече без него. Тук той има страшно много фенове и обратното.  Grinning По принцип е много класен и много евтин, така че може би си заслужава да пробваш насляпо една 30-тица.
Другите никак не ми допадат на мен.

# 474
  • Belgium
Момичета, мяркали ли сте някъде онлайн Indian Summer на Присила Пресли? Доста е стар, мисля че е спрян вече, но ми се иска да го открия. В e-bay не видях  Rolling Eyes

# 475
Купувала съм си го от ДМ в Германия. Пазя едно шишенце с мъничък остатък, да си го припомням. Ти за тест ли го искаш или ти се носи?
И на майка ми е любим. Ще попитам, продава ли се още в Германия и ще ти пиша задължително Hug

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 11:30 от antonija

# 476
  • Belgium
Аз го знам. Това е любимият парфюм на майка ми и исках да я зарадвам с него.

Но за сега не го откривам.

# 477
Tsugumi, флорален шипър ли искаш да си вземеш?
Кабошар е прекрасен, но много труден парфюм. Все едно е кожен бич. Но пасне ли ти се слива така, че не можеш вече без него. Тук той има страшно много фенове и обратното.  Grinning

Shocked Embarassed Sunglasses
Ще докладвам  Peace

# 478
Моми4ета заслужава ли си да се занимавам с fragrancex.com???Бавят ли се поръките много??Харесах си нещо от там,но се 4удя ..newsm78

# 479
  • Belgium
antonija много ти благодаря  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт