Парфюмни размисли и страсти - 86

• 41 913
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
В крайна сметка си заръчах едно Кабаре от Фрагранс-а. Имам 1 пръст на дъното на 100мл, тъй че не ми е спешно, ще чакам (до догодина  Mr. Green)
Само дано този път в кашончето има нещо, че последното, което получих от тях беше празно  Laughing

# 601
Дами, споделете моля каква е разликата между Versace Crystal Noir EДТ и ЕДП  Praynig

Според мен, никаква.
Благодарение на безкрайната щедрост на Кураж Heart Eyes, тествах и двете концентрации едновременно. И макар предварително прочела да бях подготвена за страшни кокосови драми, задушаващи катаклизми и непостижими дълбочини от страна на ЕДП, такива не последваха. За моя, абсолютно непрофесионален нос, разлика между аромата на ЕДП и ЕДТ няма. Спокойно можеш да си спестиш парите от ЕДП, който, видиш ли, бил рядка колекционерска плетка, за повече милилитри от ЕДТ. Peace

# 602
  • Norway
Дами, споделете моля каква е разликата между Versace Crystal Noir EДТ и ЕДП  Praynig

Според мен, никаква.
Благодарение на безкрайната щедрост на Кураж Heart Eyes, тествах и двете концентрации едновременно. И макар предварително прочела да бях подготвена за страшни кокосови драми, задушаващи катаклизми и непостижими дълбочини от страна на ЕДП, такива не последваха. За моя, абсолютно непрофесионален нос, разлика между аромата на ЕДП и ЕДТ няма. Спокойно можеш да си спестиш парите от ЕДП, който, видиш ли, бил рядка колекционерска плетка, за повече милилитри от ЕДТ. Peace
Аризона,   bouquet
Значи викаш, спокойно мога да 'фърла една трийсетичка в кошницата  Grinning
Тествала съм го само на китка...  Thinking ... ами има си кокос, но в никакъв случай задушаващ  Naughty
Някъде бях прочела, че си приличат с With Love by HIlary Duff, ако е така,
значи ще се харесаме!  Peace

# 603
  • София
Здравейте ценителки на парфюмите.  bouquet Позволявам си да нахлуя в темата ви с един въпрос от човек, който обича хубавите аромати, но не разбира много-много. Искам да попитам откъде мога да намеря оригинален парфюм на Hugo Boss - има ли някой сайт, откъдето да поръчам такъв или да отида в някой от големите магазини по моловете (където цените май са доста надути)? Трябва ми за подарък в края на седмицата - т.е. нямам време да чакам доставка от чужбина, а последния път като поръчах (не помня от къде) прафюмът нямаше нищо общо с оригинала.   Confused Ето това търся, мисля, че е сравнително популярен парфюм.
Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете.  Praynig

# 604
# 605
# 606
Впечатления от този онлайн-магазин: http://parfyumi.net/#?

# 607
  • София
Бижу, Атти, благодаря ви за бързите отговори!   bouquet Мисля да поръчам от get.bg, защото и друг път съм поръчвала от тях (разни компютърни неща), имам профил и знам как работят. Надявам се и с парфюмите нещата да са ок, както и с другите им стоки. Simple Smile Хич пък не бях се сетила, че продават такива работи.  Blush

# 608
Ей, това womanity е страшна работа Flutter
в петък имах среща с мои приятелки, подарихме на дамата, която имаше празник Ангел и Демон, наистина мисля, че и пасна точно. Та тогава пробвах womanity.  Днес съм със същата горна дреха (еко елек) и ми заглуши the One, а не съм пръскала дрехата, а деколтето.
И един въпрос - Delices на Картие става ли за зимен. Иска ми се нещо ново, но лесно за носене, а и му се каня от много време. Не съм го тествала обстойно, но все пак ooooh!

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 14:17 от antonija

# 609
Нека се отчета и аз, след дълго и славно пътуване, най-накрая и аз получих парфюма си от FragranceX - както вече писах, няма да повторя повече, освен ако не става дума за нещо наистина практически неоткривамо. Пътувал е от 5.10.  Confused Може би не е толкова зле? Wink

# 610
  • София
Аз най-после, преди десетина дни, видях дъно.... bowuu

Една петдесетичка Womanity  Crazy Heart Eyes Mr. Green Започнах втората.... Blush И на нея щеще й видя дъното, ама останалите един куп бутилки какво ли ще ги правя.... Thinking ooooh!

# 611
Ноар, аз първоначално не го харесах, стори ми се много летен, та чак плажен. Но сега не мисля така, хубав парфюм си е.

# 612
  • София
Ноар, аз първоначално не го харесах, стори ми се много летен, та чак плажен. Но сега не мисля така, хубав парфюм си е.

Не хубав... Любим ми е направо.... Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
А в Сефора имат и сетове вече - 50мл с боди лосион и чантичка, на цената на 50мл.... Малко ме засърбяха ръцете одеве, ма нали сега имам почти пълна 50-тица.... Blush

# 613
  • София
Tsugumi, направо си късметлийка, хората чакат по 2-3-4 месеца Simple Smile
Ноарче, еййй, взе му душата на тоя Уоманизатор, пийна го за нула време... ама той си заслужава, и на мен ми влезе много под кожата Heart Eyes

# 614
  • Балчик
Noir, ти ме разби направо. Shocked КАк за толкова кратко време"изпи" цяла 50. Къде ходиш напръкана с него, толкова обилно? Аз веднъж отидох на работа и получих само един комлимент от колежка, останалите бърчиха нос, пуфтяха, питаха с какъв странен парфюм съм. Чак се почувствам много неловко и цял ден стоях далече от всички, колкото мога, за да не ги дразня. А на мен цял ден си ми ухаеше невероятно. Та ще си го пръскам по малк ои 15 мл, които ми остават май ще ми стигнат за доста дълго време.
По този повод, специално за този парфюм д апопитам- съобразявате ли се с околните, че е труден парфюм или си се пръскате на воля, колкото ви душа сака? Rolling Eyes  

П.П И аз получ1их днес от Фрагрансек-а поръчка от 4.10, а миналата седмица от 12.10.

Общи условия

Активация на акаунт