Кои бяха тези?

• 3 390
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
Тука ги продават, май доста хора вече са се пробвали, предполагам, че сега за Хелуин ще е "модерно".

http://bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=view& … 18&Itemid=187

# 31
Интересни са.
Чудехме се само не е ли опасно като се пребърнат и почнат да падат с тоз огън вътре?
Разрешени ли са?

Колкото до "Хелоуин" - кофти с това лъскане на мозъците на хлапетиите, чистене от готини наши традиции, за да отворим място за чужди, по-елементарни подобия.
Аз лично опитах хлапето да ги научи в обратен ред - първо нашите, ама да не дразня Кейси сега  Laughing

Ще чакам специално да видя, дали в детската ще им покажат или поне споменат нещо за кукерска маска или само с тикви ще си останат  Laughing

ПП
Сигурно ще им е напрегнато и по "Св. Валентин", може да не остане време да споменат какво е Лазаровден после, Връбница (Цветница), но... да не дразня Кейси сега...

# 32
Обичам нашите празници, но уважавам и другите. Де що е празник, го свързвам със създаване на добро настроение и повече толерантност между хората. За това и може би съм по- добродушно настроена и към Хелуин и към Св. Валентин  Hug

За фенерите и аз се чудя, дали не са опасни. Мисля, че "оригиналните" китайски не са, щом толкова години ги използват, ама не знам модернизираните дали отговарят на изискванията за безопасност...

# 33
Тука ги продават, май доста хора вече са се пробвали, предполагам, че сега за Хелуин ще е "модерно".

http://bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=view& … 18&Itemid=187

Ще взема да си купя едно да видя дали ще се вижда по същия начин Simple Smile

# 34
Обичам нашите празници, но уважавам и другите...

Разбира се.
Логично е.
Ако обичаш своите, ясно е, че ще уважаваш и чуждите.
Достатъчно условие е, макар и "не необходимо", според днешната "практика".

ПП
БНТ обяснила всичко, не трябваше да спирам всички ТВ-та Laughing
http://bnt.bg/bg/news/view/29830/letjashti_feneri

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 14:17 от Холограма

# 35

Колкото до "Хелоуин" - кофти с това лъскане на мозъците на хлапетиите, чистене от готини наши традиции, за да отворим място за чужди, по-елементарни подобия.
Аз лично опитах хлапето да ги научи в обратен ред - първо нашите, ама да не дразня Кейси сега  Laughing

Ще чакам специално да видя, дали в детската ще им покажат или поне споменат нещо за кукерска маска или само с тикви ще си останат  Laughing

ПП
Сигурно ще им е напрегнато и по "Св. Валентин", може да не остане време да споменат какво е Лазаровден после, Връбница (Цветница), но... да не дразня Кейси сега...

Не знам дали се дразни Кейси Laughing но аз се покланям на такива думи Grinning

# 36
  • Linz
Холо, нали имаш гугъл, за какво са ти ТВ-та.

Аз все си мисля, че тия фенери трябва да са обезопасени по някакъв начин.

# 37
Оу май гуднес, Холограма, като балонен фенер си се надула, а сега те нарекоха и икона.
Страх ме е да кажа "бууууу", да не се спукаш от уплаха.

п.п. Връщам си думите назад, че ми липсваш. Завръщането ти е още по-скучно  Sad

# 38
 Laughing

Не се дразнела Кейси, връщам си думите назад  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт