ПОМОЩ-моля за съвет за едично кървене

• 1 113
  • 8
  •   1
Отговори
Даже незнам как да го опиша.Моля да ме извините ако има вече такава тема.Обръщам се към вас защото може да е нещо друго,тъйкато родих преди 4 месеца... и може да е от раждането незнам...та може и на вас да се е случвало.Този месец имах странно зацапване (кръв и слуз)или както идва в началото лелката незнам от какво се е получило...т.е 23 и 24 правихме бебеправене,а на 26 ми беше овулацията цикъла ми е +–30 дена,а зацапването ми беше на29.Умишлшно не правихме секс по време на овулацията,защото реших да изчакаме още малко.Рових се в гугъла и там прочетох че сперматозоидите живеят във нас от24 до 72 часа.Тоест може да е станало нещо по време на овулацията,но имплантационото кървене... мисля,че е рано.отделно преди месец сънувах два положителни теста,а първият път когато забременях пак бях сънувала положителен тест.Ще се побъркам трябва да ми дойде сле 10 дена,а дотогава ще откача,защото нищо не ми се връзва.Та...моля ви за съвет дали при вас е имало подобно нещо с или без бременост. Rolling Eyes

Hug Hug Hug

# 1
да си призная,аз не съм много в час,но до колкото знам кървене при имплантация може да има от 6 до 10 ден след овулация,а и това което си написала,за сперматозоидите мисля,че е вярно,но все пак зависи от много неща,за да издържат толкова време.....това което мога да ти кажа,че аз при моята бременност имат такова кървене,но беше малко след датата на която трябваше да ми дойде,после така и не дойде и когато отидох на лекар и той установи бременността попитах за това кървене и ми каза,че при някои жени го има първите месеци около датата на цикъла или при инплантация,при мен явно беше първото.
Другото ,което знам,а предполагам и ти ,че е рано за уринарен тест ,(макар,че сега рекламират тест престо,че може да се направи седмица след секса и втори при закъснение),ако искаш питай в ''искам бебе''там са доста наясно със сметките както се казва Simple Smile,но не се притеснявай,ако е станало,значи сега е бил момента,ако не е ,това  единично кървене може да се дължи и на целия стрес,на който сме подложени.....май никак не ти помогнах,но поне ще стискам палчета,и да пишеш какво става Hug
ааааааа сетих се,че може да си направиш кръвен тест, до колкото знам,след имплантацията,започва да се отделя хормона,но за да не те подведа попитай все пак другите момичета,защото той пък може да се направи 10-11 дни след предполагаемото зачеване,а то тогава ще стане време за следващия цикъл....оххххх съсем те обърках.....  bouquet

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 02:25 от Мари Ив

# 2
Jarence,първо се успокой .Върни малко лентата назад и се сети цикълът след раждането беше ли ти в нормални граници  30 дни?Според някои гинеколози било нормално до 6-я  месец  след раждане да има аномалии.И за овулацията- сигурна ли си за датата?А иначе Мари Ив е права да питаш момичетата от" Искам бебе".На мен лично ми се случи такова зацапване преди 3 месеца ,което продължи около 15 дни, след което пак си ми започна месечното кървене .Тогава започнах да пия  дуфастон. Пожелавам късмет и дано всичко се оправи Hug

# 3
Мри Ив,Диана благодаря много.Темата я публикувах тук,защото повечето скоро сме родили и може и от това да се е поолучило.А за овулацията съм сигурна да...о и цикъла ми след раждането си беше нормален само дето първият месец ми продължи повечко-7 дена.За тестове няма да избързвам,защото имам още 9 дена до датата и мисля да изчакам,а до тогава ми се искаше да чуя мненията ви.Благодаря ви момичета
 Hug

# 4
Момичета виждам,че четете за сега има 90 преглеждания,а само 2 отговора моля ви споделете вашите мнения.Ще съм ви много благодарна.

# 5
  • на дъното
jarence не мога да гадая Thinkingприродата си знае работата,но тихичко честито ако не здраве и след някоя седмица да се похвалиш Hug

# 6
Дано да се похваля,но ако не от какво ще да е...Днес имах някакво страно напрежение в областа на...ниско долу(малко се бях затчала)нещо като придърпване или болка,но бързо отшумя.

# 7
Здравей, мила, знаеш, че овулацията може да се измести, особено при тези хормонални вълнения, след  раждане.  Hug
Дори да не се е получило сега, можеш да се насладиш на момента. Едва ли има някаква тревожна причина.

# 8
  • Варна
Миличка здравей и от мен. Какво да ти кажа, при мен е много объркан цикъла, а вече минаха 10 месеца... Всичко е от хормоните. Ту ми идва на 45 ден, ту на 20-ти, инъче какви ли не изследвания съм правила, всичко е ок.  Въпреки, че аг ми засече овулацията на 14-я ден, преди няколко месеца, после взе че пак ми се обърка цикъла.
Дано да се похваля,но ако не от какво ще да е...Днес имах някакво страно напрежение в областа на...ниско долу(малко се бях затчала)нещо като придърпване или болка,но бързо отшумя.
последно като имах такова усещане, цикъла ми дойде с пълна сила Sad
Миличка успокой се, всичко ще е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт