На надяващите се, стискам палци. Сега видях, че Сосми и Силви имат чудесни новини. Аз доста изоставам с новостите, ама... Честито, момичета, леки бременности и сладки здрави бебоци ви пожелавам.
За килата - аз откакто дойдох в Испания само дебелея.
Сега гладувах три дни, да върна назад, и вчера като се наядох, днес съм си върнала сваленото от три дена глад. Не е честно така. Ама много налитам на сладичко, а пък тук все откривам из шкафовете нещичко.За ябълките - аз не ги беля, тя не ги яде...
И да се похваля, както не говореше кой - знае колко, от 1 седмица заучава по дума - две на ден, без да я уча специално. Просто ей - така в движение казва нещо и й остава в речника. От вчера и онзи ден са беля (така отговаря на въпроса Какво правиш? не си намирам кавичките, сори), ето, кола и столче
Амбишъс, ааа жегата ви е натисналаааа

Шайн, ако откриеш решение на проблема с ръкавиците и шапките, моля те да го споделиш. При нас е същото, но не понася и обувки, от тях започва винаги. И ги изхвърля тайно, вече не знам колко шапки и ръкавички загубихме.

То4но такава му е кашлицата и се 4удя още колко ще я вла4им
Слагам само кап4ици с клеева тинктура и му правя 4ай4е от липа (в топла води4ка слагам пакет4е 4ай и разтърсвам 3-4 пъти). Много му харесва, но дали има някакъв ефект - едва ли.
Но на у4илище ям големи боклци и е разбираемо. Нямам никакво време да си обърна внимание и аз се 4удя кога ли ще е
Мъжо на работа, аз сама със звер4ето.... какви диети и кога....

Пилето предложи вчера да спи при Деси а аз да легна в детската при батко и , че да съм си починела, че щяла съм да се прибера късно, как така се сети направо не знам - пу-пу да е все тъй а да не се ослушва
та, тя разрязва ябълката на половина, отстранява в средата семките и започва с една метална лъжичка да стърже и дава на Деси в устата. То става направо като пюренце, особено когато ябълката е тип хлебна а не водниста. Освен това Деси с удоволствие хапва банан, цитроси не иска, днес съм взела киви да пробваме за следобедна закуска.
даже се случва да вика даййййй а да не знае какво иска, абе ей така , трябва да тъпче нещо все в устата 

а аз даже не помня случката от миналата година
, трябва сериозно да се разреве, че да стана.