Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 28

• 45 997
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
# 436
alians слагам и тези да им се радваме   love001

# 437
# 438
Добро утро, Линки!

alians ,благодаря за линка. Туркините доста добре се справят с гифчетата.

Да пием кафе,  да се разсъним и да видим дали Явуз ще превземе
семейство Балдар.

# 439
# 440

Привет  bouquet
Много страдах за несправедливостта с която съдбата удостои Саваш... и не обърнах внимание на Ясемин.Сега като я гледам тук

прилича на едно малко безпомощно дете ,което се е загубило в тъмна страшна гора...
Милата ,как се върти  и не знае по коя пътечка да тръгне,в един миг се срина целия й живот,
тя не е на себе си...
Не са виновни и Саваш ,още по малко Ясемин- а прекия виновник Шахнур- никой не закача,дори и Пала е виновен с мълчанието си пред Саваш.Преди съвсем съзнателно си беше в далаверата с наркотици, а после изнудван...но си има вина,защо само Саваш оставиха зад решетки?
В тази  серия  ЩОК ШОК ШОК не само за героите от филма, а и за зрителите Mr. Green

alians

# 441
Всички се нахвърляме върху Шахито. Тя беше изнудена от АМ и тогава
се съгласи да участва един път само в превозването на наркотиците.
Той заплаши всички  с кървава разплата ,а на първо място е Саваш.
Тогава участва наравно с нея и Пала. Него никой не го обвинява.
Преди да дойде в Истанбул той е участвал наравно със семейство
Балдар в превоза на наркотици. Сега забравяйки всичко в миналото се
нахвърли срещу Шахито.Човек ,когато защитава детето си е готов
на много неща. Родителите могат да излъжат пред съда,
могат да прикрият убийство извършено от дете и да не бъдат
подведени под  отговорност.Шахито гледаше Мустафа с одобрение,
защото се надява да може да поема отговорност. Също с гордост и одобрение гледаше и Саваш ,когато ги заведе на ресторант. Нали никой не смята,че една майка може да обича едно дете ,а друго -не.Може да
прояви слабост към някое от тях ,но не за сметка на другите.

# 442
  • Sofia
Всички се нахвърляме върху Шахито. Тя беше изнудена от АМ и тогава
се съгласи да участва един път само в превозването на наркотиците.
Той заплаши всички  с кървава разплата ,а на първо място е Саваш.
Тогава участва наравно с нея и Пала. Него никой не го обвинява.
Преди да дойде в Истанбул той е участвал наравно със семейство
Балдар в превоза на наркотици. Сега забравяйки всичко в миналото се
нахвърли срещу Шахито.Човек ,когато защитава детето си е готов
на много неща. Родителите могат да излъжат пред съда,
могат да прикрият убийство извършено от дете и да не бъдат
подведени под  отговорност.Шахито гледаше Мустафа с одобрение,
защото се надява да може да поема отговорност. Също с гордост и одобрение гледаше и Саваш ,когато ги заведе на ресторант. Нали никой не смята,че една майка може да обича едно дете ,а друго -не.Може да
прояви слабост към някое от тях ,но не за сметка на другите.

Pavliano, въобще не съм съгласна:

1. Забравила си, че Шахнур накара Пала да провали на Саваш искането за кредит за фабриката.

2. Забравила си, че пак Шахнур скри Мустафа във Ван, за да му се размине за наръгването на първото момче.

3. Забравила си, че Шахнур и Пала скриха за убийството на Мустафа и така се стигна до изнудването

Така, че Шахнур не ми я оправдавай, а че не може една майка да обича едното си дете, а другото не и това не е вярно. В живота примери много, обичта наистина към всяко дете е различна, защото и децата са различни, но важното е да не страда едното дете за сметка на другото, това е много дълъг спор и еднозначен отговор на много въпроси няма!!!

Само да споделя още, че Шахнур можеше да обясни на Саваш цялата схема, за да има представа той пред какво се изправя, като отказва да пренася наркотици, а не Пала на  погребението (2 години след като на Саваш му се наложи да стане Ага) да му казва: Бешир Ага...

Трябва да тръгвам на работа и за това не мога да продължа полемиката, но довечера, ако пак ме провокираш ще се включа!!!

Приятен ден на всички!!!

# 443
Добър ден, момичета! Hug Hug Hug

Извинявам се ако е пускана тази статия! Малко съм поизостанала с материала! ooooh!

http://www.televizyongazetesi.com/ask-ve-ceza-daki-goruntu-kirli … sona-erdi_6_29837

# 444
# 445
Единственото хубаво нещо, за което се сещам, да е направила Шахнур, е звучния шамар, д който зашлеви Бора.

При срещата в полицията Шахнур и Саваш си казаха много неща само с погледи. Той й казваше "майко, какво пак си забъркала", а тя "виновна съм пред теб, много ми е жал да те гледам с белезници", и той "ох, майко, какво да правя с тебе" Joy и Шахнур виновно наведе глава.

# 446
Единственото хубаво нещо, за което се сещам, да е направила Шахнур, е звучния шамар, д който зашлеви Бора.

При срещата в полицията Шахнур и Саваш си казаха много неща само с погледи. Той й казваше "майко, какво пак си забъркала", а тя "виновна съм пред теб, много ми е жал да те гледам с белезници", и той "ох, майко, какво да правя с тебе" Joy и Шахнур виновно наведе глава.

Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 447
Добър ден, момичета! Hug Hug Hug

Извинявам се ако е пускана тази статия! Малко съм поизостанала с материала! ooooh!

http://www.televizyongazetesi.com/ask-ve-ceza-daki-goruntu-kirli … sona-erdi_6_29837

Гони
, newsm51 не съм чела статията, интересна е и с гугъл долу-горе се разбира, затова я поствам с превода
i
Любов и наказание серия и Мурат Йълдъръм Нургюл Йезилджай решила проблема, причинени от разликата във възрастта.

Нургюл Йезилджай gençleşti как 10-годишна възраст?

Преди, не забравяйте, известната актриса "Любов и наказание" Нургюл Yeşilçay'ın с игра на приятелката си в масива като образ от старото лявата страна Мурат Йълдъръм, не yakışmadıklarını написах един към друг.

Винаги съм имал една и съща жалба, подадена от мен на читателя коментари.

Направих малко проучване.

В действителност, в реалния живот, Нургюл, Мурат хора büyükmüş.

Нургюл роден на 26-ти март 1976 в 13 април 1979'lu Джейми ...

3-годишна възраст е разликата между тях.

"Това, което е, че три години катастрофи по-бързо от мъжете, жените се каже.

Лекар приятел, е разликата между мъжете и жените 10-годишна възраст, показа, на същата възраст ми каза, физически.

Така че в известен смисъл, взаимоотношения, жените са млади хора на възраст до 10 години са синхронизирани.

От външната страна, "Луната е до взаимно yakışıyorlar" например да се каже, мъжете трябва да бъде 25 годишна жена е на 35!

В противен случай, жената гледа себе си, дори ако, въпреки че, като човек, застанал до сестра си.

XXXXXX

Снощи се появи пред мен и Мурат Нургюл zaplarken канали.

Честно казано бях изненадан също.

Той пренебрегва факта, че минути може да е 10-годишна възраст аз си мислех, че поредицата производител.

Видях доста Нургюл да има маса.

Това е естествено, тъй като младите хора го показа.

Проучени.

Забравена £ 8 в двумесечен срок от ядене само научили да скара и салата.

Въпреки това много от нас Nurgül'ün десерт, най-вече никога не е знаел баклава Никой няма стомаха diyemediğini и тегло само половината.

Frenlemiş себе си за това, сега само два пъти в седмицата, две парчета баклава yiyormuş.

XXXXXXXX

Nurgül'ün, още една причина да се появяват по-млада, отколкото в миналото, в допълнение към Мурат е променил стила Пълна промяна ...

Жените са също така не е възможно да не я забележат.

Цветовете са много естествени и много подходящ за лицето си да ги прилагат. Çıksın зелени очи, че тя се дава на теглото на контрастни цветове.

На очите, носа и устните отстранени на преден план.

Всъщност, можем да кажем, както следва: Nurgül'e Джоли бе помолен да се обърне и завършена във въздуха.

Един внимателен поглед върху забележете, че веднага изглеждаше по-свеж и здрав.

Какво мога да кажа поздравя новите makyözünü.

Никой, в ръцете на здравеопазването, благодарение на Нургюл 35 10 години по-млад.

XXXXXXXXX

В същото време, сапун и козметични продукти лицето Nurgül'ün продължава, лимон и розова вода за кожата на спомена употреба.

Скъпа маска за коса веднъж в месеца също се прилага.

Нургюл Йезилджай сума, разликата във възрастта между сега sırıtmıyor Мурат Йълдъръм, визуално замърсяване почистена.

С други думи, "Любов и наказване, сега berkemal поръчка!

SEBNEM Йозджан - ДНЕС

# 448
Цитат
Стефи това ми хареса страшно много как си го казала,но Бора правили сметка ,че Саваш излиза от ареста и шамара на мама ШАХНУР ще му се стори милувка Mr. Green

Goni Stefok благодаря за статията  newsm51 newsm51

# 449
Явуз, ако наистина иска да навреди на Ясемин, защото пречи на щастието на сестра му, то преспиването с нея е точно в десятката за плановете му. От една страна я дескредитира пред Саваш, от друга, смесва служебните с личните отношения и тя надали би продължила да му прави рекламите. не се знае, може и той при това положение да скъса договора, като й каже, че това противоречи на принципите му, може дори да й внуши, че тя го е прелъстила. И така Ясемин, от една страна ще остане без Саваш и от друга може би без бизнес. Mr. Green
Все ми се иска, обаче да не са това плановете му и отношението му към нея да не на омраза. Но ми направи впечатление, че много набързо подписаха договора, дали успяха изобщо да го прочетат.

Общи условия

Активация на акаунт