Когато истински обичам една жена, не й вдигам телефона?!

• 13 005
  • 105
  •   1
Отговори
# 30
Драконе, винаги при нужда, а... Hug
Много подробности искаш да знаеш, аз пък не искам да ги публикувам тук.
Освен това от начина, по който пишеш, от отношението което демонстрираш, от това че си кавалер /за което имаш моите искрени адмирации/, от мъжките позиции, които отстояваш по един супер готин начин - от всичко това съдя, че не би постъпил точно така с дамата на сърцето си. Не и ти!  Hug
Затова надявам се ще разбереш колко ми е трудно да обсъждам с един виртуално силен мъж, един реално слаб човек.... Peace

# 31
  • някъде ...
Не бе, не обсъждай, щом не ти се, просто ми е интересно - реши, че човека е слаб, защото не ти е вдигнал телефона ли?

Отделно, на мен например, са ми заявявали, че всичко било свършило, не ги интересувало ( някога - разни женки ), и после естествено че като ми звъннат, и то без по време на паузата дори да са се сетили да питат дали съм жив - и аз не съм вдигал.
И не бих. Peace

# 32
Е, не знам какъв опит имаш ти с жените. Моят с мъжете се оказа горчив. Един и-мейл остана не отговорен, един разговор на проведен, един есмес не върнат и всичко, когато съм била слаба. За сметка на това, пък човекът сега е щастлив с нова дама, а аз като един истински Дон Кихот се опитвам да му върна човешкото поне в очите ми.... Peace

# 33
  • някъде ...
Е ако е с нова дама, ти какво очакваш  Rolling Eyes ?

# 34
Ми да стои зад думите си! Само толкова!  Peace

# 35
  • някъде ...
Е ако си му казала, че не желаеш контакт повече, при последния ви разговор - може и да е застанал зад тях  Peace

# 36
Оценявам опитът ти да помогнеш.  Hug Hug Hug
Казах ти историята може и да не е моя. За мен е важно, че хората реагират правилно и аз получавам дори и в момента добра лична подкрепа и то от напълно непознати, които мислят и разсъждават като мен. За мен това означава, че не съм се загубила и не съм предала нито него, нито себе си. А дали съм подарила сърцето си на погрешния човек, това вече е проблем, с който мога да се оправя.  Peace

# 37
  • някъде ...
Е , все пак, и аз като човек, на който се е налагало да слага не веднъж край, после съм чувал какво ли не зад гърба си, та ми беше интересно дали и ти като онези мои бивши, не украсяваш историята на твоята позната (или тя не я е окрасила) с боичките, които тя има под ръка  Whistling

Отделно - страно как се спестяват с удобната за жените фраза : "Сега не мога да коментирам точно това" разни подробности и/или се избягва пряк отговор, на елементарен въпрос: "Какви са били думите на главната героиня / ти или познатата ти /  в последния разговор" примерно е един от тях  Confused

Друг въпрос е доколко е била невъзможна връзката, кой е бил на е.ем ти страна - щото примерно - ако единия е имал човек до себе си (хипотетично), който въпреки и не фаворит е можел да полага грижи за главната героиня, а другия си е висял, да чака часове за свиждане ...

Та идеята : от твоето представяне, нещата имат някакъв, макар и не толкова здрав смисъл, но пък дали и от другата страна би било така ?  Peace

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 23:40 от ddragon

# 38
Драконе, много навътре взе нещата, пък не трябва! Ако беше човекът инспирирал темата, дори щях да кажа, че е леко нагло, но пък ти си! Hug Hug Hug
Аз не се плаша да кажа нищо. Въпросът е че това е тема по конкретен случай и искам да остане такава. А пък нещата, които пестя, ги пестя именно заради човекът, защото не говорят никак добре за него...Аз пък не искам да го изтипосвам и злепоставям.
Думите на героинята мога да ги кажа и тук и навсякъде, защото не се срамувам от тях. Въпросът е дали героят е готов да ги чуе от устата й директно. Защото героинята през цялото време подаваше ръка, а пък героят, видите ли, гушкал друга ръка.... Peace
И пак ти казвам, трудно ми е да водя подобен разговор с теб тук. Ти си силен тук, можеш го! Убедила съм се! Peace Така е и с този човек, той не би приел спаринг на четири очи, би се скрил пак! Така мисля! Peace

# 39
  • някъде ...
Така като почнете да пестите уж заради човека, а всъщност не точно ...

Той и човека може да има какво да каже/покаже.

Дразня се, защото много пъти съм бил в ситуацията на главния герой, или поне докато не открия какво се говори/пише за мен - справка - този форум.

Е .. авторката изчезна след като се появих  Mr. Green
Да покажа какво и как де (  в една друга тема ).

Та ми е интересно, как пък реши, че човек прекратил невъзможна/безсмислена или каквато е в този ред на мисли връзка, е слаб?

Ти очакваш след края и, той да търчи след героинята ли  Rolling Eyes ???

И отделно - ако героинята е подавала ръка - невидяна от никой, е нормално героят да целува реална такава, особено ако го гали .
ХА!

# 40
Оплеска ми темата с противоречиви неща! Confused
Ще направя едно кратко резюме за да не те връщам и теб да четеш от първия пост:
Очаквам че при такива силни заявки за любов от страна на героя, когато героинята се обади по телефона за героя да е важно тя на първо място да е добре. И ако се убеди че е добре, тогава да я сиктирдоса както си знае. Невероятно ми се струва да твърдиш, че обичаш лудо една жена и да не провериш каква е причината на телефонното обаждане. Още повече, че жената рядко ползва този начин на комуникация с теб. Просто моята логика за нещата е такава. Явно любовта е като секса, всеки мисли че е добър, а на финала се оказва, че на малцина им се отдава...Хора сме! Различни неща влагаме под думите обичам те. За някои остават думи, други пък могат да ги докажат с действия....
А че героят е слаб съдя по други фактори. Не знам защо се закачи за финалните думи на героинята, аз пък мога да кажа за един е-мейл, в който тя му дава заявка за целия свят и му дава отворен финал, на който той не отговоря....и докато тя го чака, той пък намира новата дама на сърцето си. Е, все си мисля, че на героинята е редно да й каже, той самият. Тя получава само мълчание. Ми къв да е - слаб е! Peace

# 41
Но, Драконе, наистина оценявам опита ти да реабилитираш този човек, макар и пречупен през призмата на личните ти неволи....Той си е добре, не го мисли! Освен това съм сигурна, че колкото и да се опитваш да се поставиш на негово място няма да можеш. Ти самият като един истински много силен мъжки Дракон си даваш сметка, че този човек би трябвало да изпитва някакви /макар и минимални/ затруднения да погледне определени хора в очите. И точно това би трябвало да го прави пълнокръвен човек, а не една друга дума с ч, която между другото от теб съм чувала доста често да използваш за хора, които не уважаваш... Hug Hug Hug Hug Hug

# 42
  • някъде ...
Шев, не че нещо, но явно не съм се изразил добре :

Много е лесно да гледаш през очите на онеправданата / за теб/ страна, когато тя ти е близка.

Е ... човека е направил своя избор - ако е бил човека до теб, и да не е вдигнал тел-а - да, кофти, но при положение, че не е бил .. хм.. титуляра / така да се каже/, и при положение, че връзката е била прекъсната ...  Thinking

Как да ти кажа, малко наивно ми се струва да  продължи да "търчи по ..." ... нали  Mr. Green

Още повече - чувствата днес са тук, утре не, борим се за тях, задържаме ги, но не всеки път - биват победени от по-силни / примерно /.

Отделно - ако човека не е чул телефона ( и/или е бил в банята - примерно ), и после е видял смс-а и пропуснатото заедно - всичко зависи какъв е бил смс-а, не мислиш ли?

Понякога цялото ти желание да върнеш обаждането може да се изпари за части от стотната.

И отделно - ти убедена ли си че през това време / ня паузата /, човека не е имал нужда от ръка, която да му е подадена от друг(а), и респективно да е повече от нормално той да целува нея  Thinking

Защо очакваш, когато някой има нужда от помощ, друг, излязъл от живота му да му я дава, и то при условие, че първия не е бил особено развълнуван какво се случва с втория???

Ми сори, ама си е чиста проба детско  Peace

# 43
  • някъде ...
Но, Драконе, наистина оценявам опита ти да реабилитираш този човек, макар и пречупен през призмата на личните ти неволи....Той си е добре, не го мисли! Освен това съм сигурна, че колкото и да се опитваш да се поставиш на негово място няма да можеш. Ти самият като един истински много силен мъжки Дракон си даваш сметка, че този човек би трябвало да изпитва някакви /макар и минимални/ затруднения да погледне определени хора в очите. И точно това би трябвало да го прави пълнокръвен човек, а не една друга дума с ч, която между другото от теб съм чувала доста често да използваш за хора, които не уважаваш... Hug Hug Hug Hug Hug
Щото всяка обича да разсъждава теоретично, та викам да се направя на интересен - и видиш ли да погледна през моите очи  Mr. Green

или нежелание - всичко,  което е трябвало да се каже, може и да е било казано - аз съм така спрямо много затворени страници в живота ми - сили имам, нерви не.

И отделно - не уважавам хора, на които целия свят им е длъжен, и всичко е пречупено през тяхната призма.

Ти не си от тях, говоря по принцип, нали знаеш  Hug Hug Hug Hug Hug

ПП:

Оплеска ми темата с противоречиви неща! Confused
Ще направя едно кратко резюме за да не те връщам и теб да четеш от първия пост:
Очаквам че при такива силни заявки за любов от страна на героя, когато героинята се обади по телефона за героя да е важно тя на първо място да е добре. И ако се убеди че е добре, тогава да я сиктирдоса както си знае. Невероятно ми се струва да твърдиш, че обичаш лудо една жена и да не провериш каква е причината на телефонното обаждане. Още повече, че жената рядко ползва този начин на комуникация с теб. Просто моята логика за нещата е такава. Явно любовта е като секса, всеки мисли че е добър, а на финала се оказва, че на малцина им се отдава...Хора сме! Различни неща влагаме под думите обичам те. За някои остават думи, други пък могат да ги докажат с действия....
А че героят е слаб съдя по други фактори. Не знам защо се закачи за финалните думи на героинята, аз пък мога да кажа за един е-мейл, в който тя му дава заявка за целия свят и му дава отворен финал, на който той не отговоря....и докато тя го чака, той пък намира новата дама на сърцето си. Е, все си мисля, че на героинята е редно да й каже, той самият. Тя получава само мълчание. Ми къв да е - слаб е! Peace

И това го очакваш при приключили взаимоотношения ? newsm78
Представям си колко хора очакват от други хора с които вече не са колко неща  ooooh!

Странно - ако и тел. не се ползва - баси връзката им е била  Confused

За това си трябват 2-ма .
Пак пример с мен - в предната ми връзка си беше гола вода ( и затова и закратко ), но пък в тази ... хм - да кажем, че жената до мен се усмихва често и по един особен начин  Whistling

Ееее, т'ва е кофти, освен ако не е бил последван от друг, с различна насоченост (щото и такива случаи има)  Hug

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 02:35 от ddragon

# 44
  • на правилното място, в точното време
Шев, кофти ситуация, но поне си разбрала що за човек има срещу теб. Дано си разбрала, де  Simple Smile
 За силни чувства ми е малко прекалено да се говори от негова страна. Просто е бил на полусъединител с теб, изчаквайки да види развитието. След като си му дала игнор е ппотърсил утеха при друга - нормално и очаквано.  А и дракона е прав: пропуснал е обаждането, зарадвал се е и е искал да звънне, но текста на смс го е залял със студена вода и си го отказала.
Не се кахъри, ще го преживееш. Слабите мъже не са за силни жени  Peace
Мини на дракони  Wink Може и реално да е готин  Sunglasses
ddragon  Praynig не се сърди. И аз те харесвам тук, но рядко срещам реални екземпляри.

Общи условия

Активация на акаунт