, разбрах всичко което ми трябваше.
Дракона няма да го тормозя, пък той да почерпи по този повод.... Драконе, ако тактиката ти е "срази противника като го отегчиш до смърт", получава ти се.
Дев наверемето ти беше казал, че клавиатурата ти сигурно е изтъркана от писане като пемзата на някоя стара баба. Извинявай, но ми е хипер непосилно да изчета и да следя всичко, което си изпонаписал и цитирал с цветни и безцветни букви. Следващия път ми напиши само две интегрални уравнения и ефектът ще е същия....И двамата стоим в своите истории и се опитваме да им дадем пресечена точка. Ти смяташ с мълчание се слага край, аз пък казвам че многоточието е добре дошло само в началото на връзката, за краят и се иска удар по масата и категоричност в намеренията. Отворените финали все могат да останат недоразбрани. Няма да се разберем, затова нека направим нещата по-лесни и приятни:
Понеже казах Дев, та Дев, Немо, вие ще вдигнете ли телефона ако бившата/това е от твоята история, Драконе/ ви се обади след известна пауза? Говорим за жена, на която сте говорили не веднъж и два пъти за силата на вашите чувства и не само говорили /това пък е от моята/.

- Драконите не харесват все нещо да е на чорчик при някой.
Ей затова наистина човек трябва да си знае мястото. Твоето е при елфтите, моето е друго....
и аз не бих вдигнал на подобно позвъняване