Когато истински обичам една жена, не й вдигам телефона?!

• 13 005
  • 105
  •   1
Отговори
# 45
ФЕЙщица   bouquet, разбрах всичко което ми трябваше.  Peace Дракона няма да го тормозя, пък той да почерпи по този повод.... Mr. Green
Драконе, ако тактиката ти е "срази противника като го отегчиш до смърт", получава ти се.  Peace Дев наверемето ти беше казал, че клавиатурата ти сигурно е изтъркана от писане като пемзата на някоя стара баба. Извинявай, но ми е хипер непосилно да изчета и да следя всичко, което си изпонаписал и цитирал с  цветни и безцветни букви. Следващия път ми напиши само две интегрални уравнения и ефектът ще е същия....
И двамата стоим в своите истории и се опитваме да им дадем пресечена точка. Ти смяташ с мълчание се слага край, аз пък казвам че многоточието е добре дошло само в началото на връзката, за краят и се иска удар по масата и категоричност в намеренията. Отворените финали все могат да останат недоразбрани. Няма да се разберем, затова нека направим нещата по-лесни и приятни:
Понеже казах Дев, та Дев, Немо, вие ще вдигнете ли телефона ако бившата/това е от твоята история, Драконе/ ви се обади след известна пауза? Говорим за жена, на която сте говорили не веднъж и два пъти за силата на вашите чувства и не само говорили /това пък е от моята/.

# 46
  • някъде ...
Ми Шев, опитахме всякак - с по 1 изречения, многословно и т.н. - ама гледам по никой начин не ти харесва.
Явно си от групата на недоволните.
Което впечатление се натрапва, между другото - не вдигнал - ми ОК, не искал, не можел и т.н. - приеми го  Peace

@Дев и Немо - в тон с въпроса - в моята ситуация, при опит за полагане на край, ми се фръцнаха и ми се направиха на женки - после - ама чакай  Crazy
Еми ...

@Фей  Hug -  Драконите не харесват все нещо да е на чорчик при някой.
Може би и затова са в света на елфите  Mr. Green Hug

# 47
Така е Драконе, не ме кефи, човещина!  Blush Ей затова наистина човек трябва да си знае мястото. Твоето е при елфтите, моето е друго....
Дай сега да видим кво ще кажат хората! Пък после ще обобщим резултатите и ще си стиснем ръцете.  Peace

# 48
  • някъде ...
ФЕЙщица   bouquet, разбрах всичко което ми трябваше.  Peace Дракона няма да го тормозя, пък той да почерпи по този повод.... Mr. Green
Драконе, ако тактиката ти е "срази противника като го отегчиш до смърт", получава ти се.  Peace Дев наверемето ти беше казал, че клавиатурата ти сигурно е изтъркана от писане като пемзата на някоя стара баба. Извинявай, но ми е хипер непосилно да изчета и да следя всичко, което си изпонаписал и цитирал с  цветни и безцветни букви. Следващия път ми напиши само две интегрални уравнения и ефектът ще е същия....
И двамата стоим в своите истории и се опитваме да им дадем пресечена точка. Ти смяташ с мълчание се слага край, аз пък казвам че многоточието е добре дошло само в началото на връзката, за краят и се иска удар по масата и категоричност в намеренията. Отворените финали все могат да останат недоразбрани. Няма да се разберем, затова нека направим нещата по-лесни и приятни:
Понеже казах Дев, та Дев, Немо, вие ще вдигнете ли телефона ако бившата/това е от твоята история, Драконе/ ви се обади след известна пауза? Говорим за жена, на която сте говорили не веднъж и два пъти за силата на вашите чувства и не само говорили /това пък е от моята/.

Само да допълня, че Дев го писа в съвсем друг контекст и беше напълно прав.
Немо (но в друга тема) ми написа същото.
Пак в контекста на Дев - и за да няма неразбрали ще го припомня - дългите постове не се разбират от къси умове, каквито наоколо не липсват.
Е , аз за миг си помислих че тук мога да си позволя - явно съм грешал.

Друг е въпроса, ако искаш да покажеш на някой, че му помниш постовете (за да съм мек)  Mr. Green Peace

# 49
Е, Драконе, хората са казали дълъг ум под къса коса не вирее, та моят не е от най-дългият. Природата обаче ме е предпазила от претоварване като ми е дала добре развита селективност откъм полезна информация - чета само неща, които имат смисъл и дават нещо на другия, като същевременно подминавам всичко, което идва само да покаже как хубаво се тупаме в гърдите и викаме "мъж съм, мъж съм.."
А по повод клавиатурата се сетих, защото в мен остава усещане че откъм клавиатура си развил изключително ценни качества, като бързина на пръстите и радикално отразяване на мисълта, което може би пък е компенсирано в реалността...ако следваме логиката на вселенското равновесие... Peace

# 50
  • някъде ...
Е, Драконе, хората са казали дълъг ум под къса коса не вирее, та моят не е от най-дългият. Природата обаче ме е предпазила от претоварване като ми е дала добре развита селективност откъм полезна информация - чета само неща, които имат смисъл и дават нещо на другия, като същевременно подминавам всичко, което идва само да покаже как хубаво се тупаме в гърдите и викаме "мъж съм, мъж съм.."
А по повод клавиатурата се сетих, защото в мен остава усещане че откъм клавиатура си развил изключително ценни качества, като бързина на пръстите и радикално отразяване на мисълта, което може би пък е компенсирано в реалността...ако следваме логиката на вселенското равновесие... Peace

Не че нещо - но според събеседника - верно е , че с някои събеседници съм най-силен с клавиатура под пръстите.
Не с всички обаче  Mr. Green
При други, силата ми е другаде, намират се общи познати, които могат да потвърдят  Whistling

# 51
Така е! Както те провокира отсрещната страна. И аз не обичам хората да ми се огъват и ме хващат всички дяволи особено пък когато действията напред -назад са подплатени с крайни декларации, но пък други ме печелят с много обрано поведение и повече действия. Нямаме общи познати, така че го приеми на доверие... Peace

# 52
  • някъде ...
Кофти е да приемаш декларациите за крайни - вярвам, че не веднъж и ти си ги полагала, а в последствие си откривала, че нямат тежест.

Добре е да се приеме така и когато това се случи спрямо теб  Peace
( един вид - едва ли си първата на която е декларирано, и едва ли си декларирала само веднъж - наивно е да си мислиш, че всичко е вечно, и само декларатора трябва да ги задържа декларациите ).

Иначе - за общите познати - говорих за виртуални такива  Peace

пп: Повече бих разбрал някой, на който движенията напред-назад са му нови  Whistling Mr. Green Peace

# 53
Та татковци, това нормална мъжка реакция ли е? Така ли правите към жените, за които твърдите че обичате повече от всичко?
И понеже аз много крайна в мнението си, много ще се радвам да намеря повече оправдания на такава постъпка. Така малко от малко имате шансове да реабилитирате човека в очите ми! Peace

в случая - да

Аргументите - ако аз съм заявявал недвусмислено чувствата си към една жена а тя ми е казвала също недвусмислено че няма да я бъде би ми било повече от ясно че ми звъни не за да се 'обичаме'  а за да иска нещо ... и обикновено нещото е 'фрий' - демек за мерси  Thinking и аз не бих вдигнал на подобно позвъняване  Whistling

п.п. Това че те познава в случая е в твой ущърб т.е. много добре знае защо би могла да го потърсиш  Peace

И нещо много важно което се прокрадва в поста ти - много пъти в този форум намеквам .. и натвърдвам че нещата в реалността са мнооооооооооого по-различни и женското надъхване тук за разни по-радикални мерки спрямо мъжете само може да ви изиграе лоша шега ... мисля че теб няма в какво да те убеждавам вече  Crossing Arms 

# 54
Драконе, на 34 години смятам че човек трябва да знае какво говори и да носи отговорност за думите си, защото те могат да провокират действия. Клинченето и намирането на оправдания за тежки изхвърлени изказвания и думи не ме кефи. То е по-скоро въпрос на риторика, не на характер. Аз лично не казвам никога нищо, зад което да не мога да застана и ми е странно, как другите нямат проблем да го правят  и после да носят от девет кледенеца вода за да изклинчат. Къс ми е мозъкът, както вече установи. Гледам да не си усложнявам ненужно живота - правя и говоря само това, което мога. Това че на някой му е крайно си е за него. На мен ми е по силите. Толкова.  Peace
Аз също за общи виртуални познати говоря....
Немо, за пръв път пост, който не е в моя полза ме радва и ме кара да ти кажа Благодаря!  bouquet

# 55
  • някъде ...
Шев, не искаш и не искаш да проумееш, че ДНЕС и УТРЕ са две МНОГО различни понятия, и че каквото е ДНЕС, няма как да ти се гарантира за УТРЕ.
Особено когато сама си избрала твоето ДНЕС, да е различно от УТРЕ.

В този ред на мисли, аз мога ДНЕС да декларирам много неща, но ако ми се отхвърлят декларациите ДНЕС, УТРЕ те няма да важАт още Wink

Друг е въпроса, че в много случаи, могат и да не важАт дори без да са отхвърлени.

Нищо не е вечно - особено нещата, за които се борим с намалени усилия и/или предпочитаме комфорта и удобството пред тях ( което е разбираемо, за разлика от факта, че очакваш някой от ВЧЕРА, да бъде и ДНЕС там безпрекословно  Rolling Eyes )

НЕМО ...
 newsm20

# 56
Драконе, имаш още 8 кладенеца.  Peace

# 57
  • някъде ...
Шев, не смятам да се възползвам ( не намирам смисъл ), явно само ти няма как да разбереш какво искам да кажа, и отказваш да приемеш, че мисленето ти по въпроса е нестандартно.  Peace

Ако ти се струва че не е така, се замисли дали не долавяш нотка на съпричастност, с друга цел  Peace

# 58
  • някъде ...
пп: Съдейки по упоритостта ти с която отказваш да приемеш/разбереш определени доводи и постове (визирам и тези от 2ра страница), все повече си мисля, че аз също не бих ти вдигнал тел-а, ако бях в ситуация.

Просто става досадно да дъвчем едно и също, с цел обясняване на някой нещо, което не иска да разбере, или си е навил на пръста, че трябва да е по неговия ( само и единствено ) начин.

Нищо лично  Peace

( което пък ме кара да запазя мълчание и от тук нататък специално в тази тема - просто виждам, че няма смисъл, и в даден момент става досадно )
Желая ти намиране на отговор възможно най-скоро  Peace

# 59
Напротив. От самото начало декларирам, че ще се радвам да ме убедят в противното. Защото това ще значи че фрийкът съм аз. Мога да се понеса. Защото ако аз разсъжадавам стандартно, това означава че ще съм права да съм крайна в липсата си на толерантност към подобен род мъжки прояви... Темата не е реваншистка. Няма как да е!  Надявам се си се убедил, че не пускам теми от нямане какво да правя с ръцете си.  Peace

П.П. Аз пък не виждам каква е причината да взимаш нещата толкова присърце. Какво ще си помисля аз или няколко други виртуални симпатяги, не би трябвало да въпрос на живот и смърт...

Общи условия

Активация на акаунт