Когато истински обичам една жена, не й вдигам телефона?!

• 13 005
  • 105
  •   1
Отговори
# 60
  • някъде ...
Започнах да си го мисля вече  Rolling Eyes

РЕ пп: Ако беше на живот и смърт, никак нямаше да действам с клавиатура - приеми го на доверие.

Взимам я лично ( темата ), защото съм бил от другата страна някога, и защото и тя като теб, разсъждаваше по начин, че каквото и е сервирано е вечно, независимо от нейните действия.

Е ... нямаше го майстора.

Айде със здраве  Peace

# 61
Ми Драконе, като си толкова добър в изводите да се беше сетил, че съм автор на темата освен всичко друго. Това ми налага някакви домакински задължения също. Не мога да оставя хората без отговор. И понеже ти си особено активен, отговарям на теб. И понеже са ни различни концепциите, няма как да стигнем до съгласие по темата.
И да наистина вярвам, че любов може да се роди за един ден, но веднъж прокарала остава в сърцето на човек. И вярвам че хората се обичат такива каквито са, а не заради това което правят или не правят. Но пък аз трудно казвам и двете думи. Оказва се по-рядко дори от някои доказани мъже. Приеми го на доверие.  Може да съм фрийк, но съвестта ми е чиста, сърцето пълно и нямам потребност да обяснявам жестовете и думите си, защото те ме изразяват и във виртуалното и във реалното.  Peace
Със здраве! Постовете ти бяха полезни! Peace

# 62
Ай, аи , ай!!!
Дайте да запалим кладата и да изгорим оня слаб мъж, дето е решил една жена да спре да му се качва на главата и си е намерил нова, пък и неще да продължи да бъде шматка и като му звънне телефона да припада от вълнение.
Иначе Дракон, така кат чета, добре че не съм от влюбчивите, че май ще станем много на виртуалния ти клон............

# 63
Камелия, с този пост си спечели много сърчица и букетчета!  Mr. Green Вервай!
Съществуването на такива жени като теб, които са силни, прями и веднага влизат в положението на всеки мъж, /дори и непознат/ с компетентност, която плаши, правят наличието на мъже отглеждани в навталинова среда все по-осезателно.... Peace

# 64
Цветя и рози не знам, но дано клетви да няма.  Praynig Laughing
А иначе това че съм жена не знам защо трябва да значи, че ще плача със всяка наранена женска душа - не визирам конкретно теб или страдащата по конкретното обаждане.

# 65
Ще, ще! Ще имаш и хъгчета и букетчета! Laughing
Аз също не рева и не изпитвам желание да държа ничия ръка. Но пък държа хората около мен да се държат адекватно спрямо това, което говорят и правят. Когато това не се случва, просто преставам да ги харесвам. Не е сложно. Всеки си има различни критерии за това кой човек е стойностен. За мен да говориш страстно за неща, които утре /не след години, след месеци, а в рамките на два дни/ могат да се променят да търсиш финал с мълчание, като едно категорично НЕ е достатъчно / но пък трябва да бъде изречено, вярно/... - ами не ми е много силнохарактерно и ми идва леко хазартно. А пък не обичам по-слаби от мен.  Peace

# 66
И вярвам че хората се обичат такива каквито са, а не заради това което правят или не правят.

Мисля, че точно тук грешиш. И обичта като всяко нещо търпи развитие в зависимост от отношенията.

# 67
  • София
Цитат
Нищо не е вечно - особено нещата, за които се борим с намалени усилия и/или предпочитаме комфорта и удобството пред тях (което е разбираемо, за разлика от факта, че очакваш някой от ВЧЕРА, да бъде и ДНЕС там безпрекословно)

Ауч! Това ме прободе някъде много директно, но по съвсем друга тема.  Confused

Шев, бих подкрепила мъжОвете в тезата, че ако някой ти е казал, че никога повече не иска да те види и чуе и после ти се обади, би било разбираемо да не вдигнеш (разсъждавам си, конкретни факти не зная).
Аз лично бих вдигнала, защото в мен винаги тлее (майчиното) притеснение, че човекът може и да има абсолютна нужда от помощ - здравословна примерно - която да е над всякакви други неволи.
Откакто станах майка, виждам нещата много по-черно именно от тази гледна точка - здравословната. Имам и причини за това.
Но това съм аз, не всеки друг. И изхождам от позицията, че ако аз съм си тръгнала от някого, когото не искам повече да видя и съм декларирала ясно това, няма да му се обадя без абсолютна нужда.

Защото и аз съм си тръгвала и после съм звъняла и съм се оказвала в средата на море от лайна, които сама съм сътворила (excuse my french!).

При мен емоцията изисква време, в което да се възнеса извън конкретните граници и да погледна нещата през други очи. Усещам силната ти емоция, дай си време!

Понякога да даваш отново и отново не е сила, а слабост спрямо теб самия. Не визирам теб, не визирам него. Тук всички пишем през погледа на собствените си кръстове, които продължаваме да мъкнем ден след ден. Аз и за това съм тук, а не по другите лигави подфоруми, защото ми е писнало да ми размахват пръст... Туй то.

# 68
Ним, мисля по подобен начин. Просто основното разминаване идва от там, че за него нещата са били ясни, за мен докато не го чуя очи в очи или поне по телефон, ама да прокънти НЕ, не го приемам. Просто не можеш с мълчание да финализираш отношения, при положение, че е имало някакво развитие /в смисъл действие/. Но да приемем че сме хора и реагираме на едни същи неща през различни очи. Затова не сме и заедно. Peace
Другото за мен също е непонятно, да чувствата търпят развитие. Мик, може би да! Но в рамките на два дена ми е леко несериозно. За два дни драскотина на крака не заздравява, но пък пак казвам, хора сме - може при някои това да е по-динамично. Мен лично подобен род динамика на емоциите ме плаши леко и бих я избягвала. Леко неуравновесено ми идва, но вече нищо не знам.
И Ним, емоцията не ми е силна. Изненадата ми е голяма! Но пък се уча де!  Peace И мисля че истоията е с много мого хепи енд за всички. Убедена съм в това!
Благодаря ти че пишеш! Мъдра си!  Peace Както благодаря не всички които се включват, разбира се!
Темата се получи интересна. Не съжалявам че я пуснах. ще я оставя още, за да се включат още мъже. Харесва ми че пиша от първо лице. Така е по-истинска. Peace

# 69
Само да помоля за едно уточнение, казваш, че не сте (са) заедно, а в същото време не го приемаш докато не чуеш не ?
Звучи сякаш сте се разделили, но щом му звъниш, значи нещата пак са с  отворен финал. Ако е така и той се е сблъскал с това очакване от твоя страна, а знае че няма как да сте заедно, ми и пред вратата да ми лежиш .......

# 70
Шев, и аз съм хипер емоционална. Попадала съм в твоята ситуация.
Има хиляди причини той да не вдигне. Честно казано, цялото лутане и блъскане над Защо-тата ми отнеха твърде много време. Накрая спрях да си задавам въпроси.
В смисъл, когато има любов, я има тук и сега. Тя не подлежи на условности и съмнения.
Пожелавам ти да дойде онзи, който ще бъде с теб- в джипа, извън него, и тогава ще усетиш, че нищо друго няма значение.
Жени сме и е нормално да търсим подкрепа в трудни моменти.
Но помни, че в живота всеки е сам. Сами се раждаме, сами умираме.
Дано за помеждутъка намериш наистина стойностна компания Hug

# 71
Уф, Камелия да кажем че и двамата сме имали идеята за край. Че сме във ситуация на раздяла. Просто допреди да се обадя, имах някаква идея за обрат и леко предположение за евентуално ново женско присъствие. Не бих си позволила да му се обаждам, ако нещата бяха окончателно финализирани в моите очи. Просто щях да набера друг телефон. Peace
Смарти, онемях от поста ти! Трогна ме!  bouquet

# 72
Been there, seen that  bouquet
Един много мъдър човек някога ми каза: Не приемай всичко в любовта толкова лично! Всеки възприема любимия по начин, който не винаги съвпада с това, което ни се иска. Просто бъди себе си, и който трябва, ще те намери. Heart Eyes

# 73
Смарти, знаеш ли че тези думи ми харесват много и се чудя дали да не ударя ключа на темата тук...

# 74
Не бих си позволила да му се обаждам, ако нещата бяха окончателно финализирани в моите очи.

заради такъв финал в очите на единия съм била в положението да не вдигам - месеци наред сме разделени, ама за него не сме. Идва момент, в който мноого ти писва.

Ще се пробвам за последно и ще се повторя - това невдигане е следствие, а не отделна случка и ти най- добре трябва да го знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт