Когато истински обичам една жена, не й вдигам телефона?!

• 13 005
  • 105
  •   1
Отговори
# 90
Ай, аи , ай!!!
Дайте да запалим кладата и да изгорим оня слаб мъж, дето е решил една жена да спре да му се качва на главата и си е намерил нова, пък и неще да продължи да бъде шматка и като му звънне телефона да припада от вълнение.
Иначе Дракон, така кат чета, добре че не съм от влюбчивите, че май ще станем много на виртуалния ти клон............

Камелия, цветята и сърчицата най-вероятно ги получаваш в реалния живот, та тук ще се въздържа, но държа да ти подаря една голяяяяма усмивка  Hug Hug Hug

Сърдечно благодаря!

# 91
  • някъде ...
Лу аз изобщо не си губя времето. Има хора, които заслужават да си го губя в тяхно име има и такива на които и една минута внимание да обърнеш, пак им е много....
Драконе, свекърва ми казва, че ако едно дете не плаче, майка му не му дава да яде Много тъпа поговорка, ама пък не съм я измислила нито аз и най-вероятно ще ни надживее...А доколкото знам вие мъжете носите на сълзи. Виж на нещо по-силно като емоция може да не устоите, ама пък сълзите ги разбите. Женските де! Mr. Green

Дано и твоята позната я нахранят скоро - току виж жалейките намалеят - па' и сите ш' сме доволни  Peace

Иначе - на сълзи много носим, на мърморене - по-малко, а на филми, съчинени от жени без особени ангажименти, с цел вкарването ни в няква иклюзия - още по-малко Wink

Емоция ... хм - да кажем , че сме повече от податливи, но само с подходящата жена - смятам, че много лесно можеш да бъдеш оборена от една щастлива и доволна жена .

Ама си трябва оная магия, която явно във вашия случай я е нямало - та - както каза и Лу - продължаваш натам и с усмивка, аре стиа сълзи  Peace

# 92
Ама си трябва оная магия, която явно във вашия случай я е нямало - та - както каза и Лу - продължаваш натам и с усмивка, аре стиа сълзи  Peace

Каква магия? За секс ли говорим?  Thinking

# 93
  • някъде ...

Каква магия? За секс ли говорим?  Thinking

Не бе Лили, за инстинската любов.  Peace

Рядко се среща , но я има  Peace

# 94
Немо всеки път като те чета си казвам, боже къде и с кого общува този човек.

по-правилно е с кого е общуваЛ  Peace

# 95
Моята позната не е бебе и сама се справя доста успешно и с храненето и със сервирането, та и с обирането на мръсното от чиниите.
Това какво носиш ти, къде го носиш и с дали го носиш с физиономия на мъченик или на завоевател е твое решение, което освен за теб едва ли има някаква особена стойност, та да бъде достояние на цял форум. Освен ако не се чувстваш несигурен в него и нямаш нужда от сондиране на мнения. Но едва ли! Какви ли ги говоря...
Една щастлива и доволна жена е много по-важно да бъде запазена щастлива и доволна, вместо да бъде размахвана като аргумент в един малко безсмислен диспут. Но това един мъж, който пази и бди над щастието  и любовта им, би трябвало да го знае, да преглътне суетата си и да го спести и на двамата./ Лична позиция, на която не бих искала да получавам ответна реакция/. Naughty
И да магия трябва да има. Иначе другото са напъни на въображението и илюзии, а те както вече стана ясно най-бързо се разбиват... Peace

# 96
  • някъде ...
Размахваната в темата е една, това, че искаш да е друга, е друга тема  Mr. Green Peace

Нея я дадох за пример, че има жени и жени - едни могат да те накарат с един поглед да живееш за тях, други могат да се оплакват, че не им се вдига телефон.

# 97
Не бе Лили, за инстинската любов.  Peace

Е, че не е истинската любов се вижда още в първия постинг.
А и такива объркани сценарии миришат повече на проблеми, отколкото на магии...
Аз си мислех, че свеждаме нещата до простичките нужди на човек  Laughing

# 98
Размахваната в темата е една, това, че искаш да е друга, е друга тема  Mr. Green Peace

Нея я дадох за пример, че има жени и жени - едни могат да те накарат с един поглед да живееш за тях, други могат да се оплакват, че не им се вдига телефон.
Съгласна съм! Така е и с мъжете. Едните могат да те накарат с един жест да тръгнеш след тях и да не изпиташ и грам съмнение в решението си, а други още дълго ще останат в съзнанието ти като възклицателна  да ти напомнят онзи стар виц за вълка и зайчето в ямата,  който завършва с думите, "Така е! едни си имат пишки, а други си имат мобифони"  Peace

# 99
  • някъде ...

Съгласна съм! Така е и с мъжете. Едните могат да те накарат с един жест да тръгнеш след тях и да не изпиташ и грам съмнение в решението си, а други още дълго ще останат в съзнанието ти като възклицателна  да ти напомнят онзи стар виц за вълка и зайчето в ямата,  който завършва с думите, "Така е! едни си имат пишки, а други си имат мобифони"  Peace

Да де, и аз това казвам, едната може да те накара да извадиш мобифона, а другата - други неща.
До жена си е  Peace, дай Боже всеки му правилната  Peace

# 100
Дай Боже да има силите да я задържи и когато я получи....Защото ако едното е късмет и съдба, другото вече е до характер, до действия и до можене.... Peace А там вече лъсват много неприятни истини! Confused

# 101
И преди да почувстваш прилив на амбиция да продължиш да се занимаваш с моята скромна личност и скромната ми темичка, предпочитам за я заключа. Защото има хора, които цапат всичко, до което се докоснат. Peace

# 102
  • някъде ...
Един мъж винаги може да задържи една жена ако я иска.

ПП: Има такива хора, лично съм се сблъсквал - много неприятно наистина  Confused

# 103
защото мразя да се възползуват от мен  .... нЕма секс - нЕма келепир с две думи казано  Laughing

Комшийката ако те помоли да и задържиш вратата на асансьора щот се връща с 16 торби от маркета а ти си с ръце в джобовете /що ли, ама примерно де Mr. Green/ и от  нея ли ще си поискаш 1  Whistling, м?

# 104
Един мъж винаги може да се успокоява с тази мисъл докато не се усети, че жената никога не е била с него и отдавна си е тръгнала!

Общи условия

Активация на акаунт