Поредната тема за един брак без щастие

• 24 530
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Сладурка,про4етох и на другото място притесненията ти HugВси4ки знаем,също и ти,4е правилен съвет в слу4ая няма Tired
Едно бих те посъветвала-замисли се ако някоя приятелка,позната или дори някоя съфорумка е в описаната от теб ситуация какво би я посъветвала!Ето това е съвета,който ще трябва да послушаш Peace
Мила според мен на фона на останалите проблеми леко си преувели4ила фактите.Не го оневинявам в никой слу4ай,но не си съсипвай нервите за нещо,което не е доказано Peace и моят мъж излиза сутрин с потник обле4ен с ръбовете навътре и се прибирж с потник наобратно,но не съм го заподозряла още.Не си крие тлф,няма скайп,нито фейсбук,нет поща също...не бих могла да го заподозра в нищо.
Примера ми беше просто за да ти покажа,4е понякога не вси4ко е такова каквото изглежда!Гледай си Диди.Казали са ти-ако е решил не може да го спреш,но не си трови нервите Hug

# 106
  • София, в полите на Витоша
Четох,четох и абсолютно съм съгласна с Гергана, че има защо да се чуди- аз минах през нещо подобно, дори не знам имаше ли връзка или не, но от всичко явно, започна едно криене- майката си трака. Аз с последното дете на година и половина, смачкане и прочие- тази история съм я  разказвала.
Изрових всичко, разбрах, после имаше обяснения, че го правел, защото съм ровела, за да ме дразнел и  т.н., но истината е,че този е най-лесният начин да правиш нещо, което би огорчило другият- дори не казвам,че се касае за изневяра, но какво право има който и да било да затвори някого у дома с общото им дете и да реши, че нещо в живота му липсва. Най-лесно е всичко да е легално, а той да твърди ,че не прави нищо нередно- само си чати със стара позната. Това не се брои...

# 107
Понякога се чудя, дали моят мъж някой ден и той така ще се побърка, ако или като ни се роди дете?! newsm78 Sick
Имам чувството, че едно 80% от мъжете им става нещо и хоп веднага по чуждо, щото жената няма време за тях, изнервена е, напрегната, понеже гледа общото им дете и не е в кондиция винаги и постоянно да бъде любяща, мила и прекрасна като преди.

# 108
Добре де, аз пак питам, и като разбере какво ще направи? Нали смисълът на цялата детективска история е да разбере дали и изневеряват и като разбере че да, какво?

# 109
Понякога се чудя, дали моят мъж някой ден и той така ще се побърка, ако или като ни се роди дете?! newsm78 Sick

Не знам дали ще тръгне по чуждо, но за едно съм сигурна- със сигурност ще ви се промени животът. Simple Smile

# 110
Ми тя ще си реши дали може да преглътне, дали може да приеме този акт на мъжа й като нещо нормално или като предателство.
Въпросът е, че тя се чувства лъгана, а той не прави нищо за да успокои, или най-малкото поне да не я изкарва нея лудата.

# 111
vаgаbond сама кжзваш "ще се побърка" Вси4ко е въпрос на психика.От слаба психика хората се друсат,пият,изневеряват...
Шантал аз я съветвам да не се рови4ка.Или в най-лошият слу4ай да се замисли как би постъпила близка нейна в подобна ситуация.Да се следи мъж,да му дебнеш касови бележки,къде му фър4и заплатата,скайп и тям подобни...това е унижение според мен Peace

# 112
А финансово зависима ли е от него или не? Някъде ми се мерна че е на 22г, с малко дете...

# 113
А финансово зависима ли е от него или не? Някъде ми се мерна че е на 22г, с малко дете...
Да,това е основен проблем.Тя самата сподели,4е дефакто той няма никаква изгода от нея,4е да я държи ако другата му е по-важна Peace Но понеже я познавам по-добре и не искам да коментирам неща,които тя самата не е сметнала за нужно да споделя Peace Мисля,4е скоро ще се вклю4и отново.За момента е объркана,но мисля,4е нещата ще се изяснят

# 114
Да бе унижение е да му търся сметка, а не е да се правя на шматка, че нищо не знам и като реши да ми обърне внимание да се разтапям от щастие.

# 115

Чак финансово зависима - не, имам някакви доходи плюс живи и здрави родители Wink На другия въпрос какве ще направя отговора е не знам, зависи от много неща. Не знам дали има нещо, не знам какво точно има, не знам неговата реакция и ако е стъпил в страни колко точно е стъпил и дали съжалява или е доволен от двойния си живот.

Да, ама като го хванеш на компа и като му покажеш, че си е сменил всичките пароли, ще ти каже пак че ти си виновна, защото и той е човек и има нужда от лично пространство, а пък ти го задушаваш и си внушаваш някакви неща и само го следиш и го подтискаш с отношението си, т.е. пак си луда и си въобразяваш.
Ето с това съм много съгласна  Wink

Не знам чий съвети да послушам, по скоро съм от тези дето не могат да си мълчат и го затрупвам с въпроси. Нямам представа правилно ли е или не, просто съм такава. Снощи пак го питах, че го хванах в добро настроение. Дадох детето на свекърва ми и го привиках да гледаме един филм, предварително го бях предупредила да не поема други ангажименти ...Та гледахме една комедия, после си говорехме много...Каза че днес ще си върне старите пароли, щом това ме тревожи  #Crazy

# 116
Еми ,нямаш проблеми тогава Simple Smile. Ето, момчето те слуша, иска да ти угоди, ще си върне старите пароли... какво повече доказателство от това че иска "мир да има"... Whistling

# 117

Чак финансово зависима - не, имам някакви доходи плюс живи и здрави родители Wink На другия въпрос какве ще направя отговора е не знам, зависи от много неща. Не знам дали има нещо, не знам какво точно има, не знам неговата реакция и ако е стъпил в страни колко точно е стъпил и дали съжалява или е доволен от двойния си живот.

Да, ама като го хванеш на компа и като му покажеш, че си е сменил всичките пароли, ще ти каже пак че ти си виновна, защото и той е човек и има нужда от лично пространство, а пък ти го задушаваш и си внушаваш някакви неща и само го следиш и го подтискаш с отношението си, т.е. пак си луда и си въобразяваш.
Ето с това съм много съгласна  Wink

Не знам чий съвети да послушам, по скоро съм от тези дето не могат да си мълчат и го затрупвам с въпроси. Нямам представа правилно ли е или не, просто съм такава. Снощи пак го питах, че го хванах в добро настроение. Дадох детето на свекърва ми и го привиках да гледаме един филм, предварително го бях предупредила да не поема други ангажименти ...Та гледахме една комедия, после си говорехме много...Каза че днес ще си върне старите пароли, щом това ме тревожи  #Crazy
Той тотално те обърква ми се струва newsm78 Гери.Из4акай да видиш как ще се развият нещата PeaceНо мисля,4е подхода ти е правилен.Хубав филм,спокойна атмосфера,може би 4аша вино и лека ве4еря....това е отпускаща обстановка за всеки 4овек.Сама ще се убедиш,4е при тези обстоятелства въпростите ти ще предизвикат или не дадена реакция Peace ако отново се наежи зна4и крие нещо,но пък ако е спокоен,уравновесен и мил...мисля няма какво да те тревожи!
По думите ти ми става ясно,4е му е за първи път.При подобни въпроси би следвало да е изнервен,да се поти и да не искж да те погледне в о4ите.Един изпе4ен лъжец знае как да се държи Peace

# 118

Не знам дали ще тръгне по чуждо, но за едно съм сигурна- със сигурност ще ви се промени животът. Simple Smile

Значи, по принцип, бих простила изневяра. Ама не връзка с чатче, а мен да ме правят крива, нали правим разлика. Обаче, ако тази изневяра се случи по времето, в което аз да съм затворена с нашето дете, да се опитвам да се справя с хормоните си, с чувствата си и с новото положение, а той да ми се освобождава с някоя друга, пък мен да изкарва луда, едва ли бих преглътнала. Но да не казвам голяма дума...че то и аз един късмет имам.. Tired

# 119
Цитат
По думите ти ми става ясно,4е му е за първи път.При подобни въпроси би следвало да е изнервен,да се поти и да не искж да те погледне в о4ите.Един изпе4ен лъжец знае как да се държи
По твоите разсъждения той се държи точно като изпечен лъжец...    Laughing
По-скоро ,ако му е за първи път,би се притеснявал,изнервял,изпотявал и т.н......

Герганчето ,все пак ти си го познаваш най-добре...
Възможно е да е било само заигравка ,без никакви последстивия,ей така,да си почетка егото малко...
Или пък просто е искал да се увери дали още ти е важен,особено ако покрай детето ви си се отдръпнала и не ти остава много време за него...
Ако всичко се върне както преди,аз не бих ровила повече.
Но известно време ще наблюдавам по-внимателно...  
Какво да се прави,мнителна съм си!    Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт