Поредната тема за един брак без щастие

• 24 531
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Герганче, слънце златно, вирни си носленцето и си оправи самочувствието, защото на жените това ни е основният проблем. Статистиката показва, че често мъжете забърсват жени, които са често  под нивото на техните, защото:

1. Им е скучно

2. Обичат да чуват колко са велики И от друга жена

3. Втълпили са си, че от жена им вече не им става...

Peace Това беше право в 10-ката  Sunglasses

# 91
Герганчето , труден е този период на майчинство вкъщи. Да не си малко много обсебена от детето. Обърни внимание на мъжа, ако можеш, оставяй детето, излизайте сами. Някои мъже не са родени всеотдайни татковци, за ужас на ССФ - може да му е по-приятно да си чопли в гаража, отколкото да се радва на бебето.
Дано да премине този период и пак да сте щастливи. Засега стисни зъби

# 92
  • София
Аз лично в тази ситуация бих се държала доста хладно и резервирано към него,а не да ходя и да търся следи.Мисля,че това би охладило повече скайп ентусиазма му и му възлагай повече нощни задачи с детето.Да е ангажиран и да не скучае Mr. Green

# 93
  • Fort Worth, TX
Абе аз детето си го гледам  Wink
И никога не съм си позволявала да го подозирам, но човека започна да виси до 1-2 ч. на компютъра, да се държи грубо с мен, да си крие телефона от мен....  Съжалявам че не ме разбирате  Cry
Аз те разбирам .Всичко което описваш е доста съмнително.И аз на твое място бих се усъмнила.Разговора явно не помага.Разбери истината докрай и бъди сигурна в това дали има връзка с тази жена.После вземай кардинални решения и поставяй ултиматуми.Аз лично не бих се примирила с такова положение.

# 94
Е как разговора не помага. Хвърляш му всички факти в очите и го питащ защо ...........................
Трябва да е  #Crazy да се прави на ударен или пък да смята теб за крайно недосетлива, не го оставяй да те разиграва. Naughty

# 95
  • Fort Worth, TX
Герганчето , труден е този период на майчинство вкъщи. Да не си малко много обсебена от детето. Обърни внимание на мъжа, ако можеш, оставяй детето, излизайте сами. Някои мъже не са родени всеотдайни татковци, за ужас на ССФ - може да му е по-приятно да си чопли в гаража, отколкото да се радва на бебето.
Дано да премине този период и пак да сте щастливи. Засега стисни зъби
Ок, не е всеотдаен татко.Обаче има и нещо гнило.Никой не може да ме убеди, че ей така без причина се сменят пароли.Това говори само 1.Гергана не трябва да знае какво става в Скайп или ФБ.Ако човека нямаше какво да крие щеше да си зареже тела някъде вкъщи и нямаше да му пука, а не да си го вре по джобовете.

# 96
Хайде стига бе-моят мъж никога не е сменял пароли, нито има проблем да му чета телефона. И на мен това ми намирисва. Никой, който не крие нищо не прави така. И аз също не обичам да ми се бърка из телефона или в скайпа,но не сменям пароли, защото с мъжа ми сме едно цяло,дето се вика и нямам какво да крия. Чудя се как 7 страници се съветва само да се прави на щастлива,а тя явно не се чувства такава. Аз също нямаше да се чувствам. Всички сме минали през това да сме в майчинство, моят мъж с бебе не ме е карал да се чувствам така,както е тя. Съжалявам,това е моето мнение. Rolling Eyes И тук въобще не говорим за всеотдаен или не татко. Колкото да не е всеотдаен татко,поне може да е ако не любящ, то поне разбран съпруг. И това въобще не е теория на ССФ-аз ССФ не съм, не пиша из темичките тук. А ако някой развие теория,че бащите на 9 месечни бебета трябва да ги разбираме повече,защото са депресирани-е,аз не разбирам тези неща,тъпа съм, ама не бих го разбирала много.

# 97
Е как разговора не помага. Хвърляш му всички факти в очите и го питащ защо ...........................
Трябва да е  #Crazy да се прави на ударен или пък да смята теб за крайно недосетлива, не го оставяй да те разиграва. Naughty

Ах, вълшебните разговори... Казваш му: "Гадино, ти ми изневеряваш!" и той се разплаква и си признава, че го е направил с Гинчето три пъти на последния тиймбилдинг... Laughing

Той вече й е дал знак как ще протичат тези разговори - с ти си се побъркала, измисляш си, няма такова нещо.

В ситуацията на авторката, тъй като съм компютърно неетична, щях да му хакна компа.

# 98

Ах, вълшебните разговори... Казваш му: "Гадино, ти ми изневеряваш!" и той се разплаква и си признава, че го е направил с Гинчето три пъти на последния тиймбилдинг... Laughing

Той вече й е дал знак как ще протичат тези разговори - с ти си се побъркала, измисляш си, няма такова нещо.

Разговори не за изневяра ,а въпроси от сорта на :
Защо си си сменил всички пароли,след като нищо не криеш?
Защо служебният ти телефон е  вечно скрит?
и т.н......

# 99
И какво му пречи и на тези въпроси да й отговори, че си въобразява?! newsm78 И да се направи на две и половина.
Обикновено, този тип кръшкачи се опитват да изкарат жената луда, с въображение и какво ли още не, така че накрая сама тя ще му повярва, че си въобразява.

Казвам го от опит с бившия, за когото бях готова да умра. Обясняваше ми как си въобразявам, как нямало друга жена, как ме обичал и искал да е с мен, ама аз понеже много си въобразявам и съм луда, не му повярвах. Резултатът, сега е женен за онази, заради която ме изкарваше луда, понеже си въобразявах, че ми изневерява и го зарязах.

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 14:04 от vagabond

# 100
Точно това имах на впредвид, когато си мислиш, че има някаъв проблем казваш и го решавате и изяснявате.
Ако си мълчи и дебне или гадае, не е добре и за двете страни  Peace

# 101
Ако ВЪОБЩЕ е кръшкач, едно уточнение. Laughing
Дотук всички викаме "Дръжте крадеца", но не е ясно такъв има ли ИЗОБще. Laughing

# 102
Съгласна съм с вагабонд. Просто няма как да накараш някой да си изпее всичко, ако е решил да се измъква мазно. Ще те изкара луда, ревнива, ще предприеме контра-атака, ще лъже, ще измисля оправдания, ще е нагъл. Докато му е изгодно, ще си спести разправиите.

Тя вече е опитвала да говори с него:

Питала съм го за всичко за което ми казвате, питала съм го защо си е сменил паролите, отговор "просто така", питала съм го защо си крие телефона, отговор "глупости", казвам "дай ми го тогава", отговор "не може"  Shocked

Как се води разговор с човек, който не иска да води разговор и да отговаря на въпроси?

# 103
Ако ВЪОБЩЕ е кръшкач, едно уточнение. Laughing
Кръшкач,флиртаджия...все тая.
Каква е причината ,според теб,човек ,който до момента не е крил нищо от жена си ,нито СМС-си,нито пароли и скайп,изведнъж да почне да крие всичко?

Цитат
Просто няма как да накараш някой да си изпее всичко, ако е решил да се измъква мазно
Като го сгащя на компютъра и му покажа ,че всички пароли са му сменени,хич не си представям как ще ми се мазни...и как точно мен ще ме изкара луда ...   Mr. Green   

Ама това за мен...аз не мога да си мълча ,да се правя ,че нищо не е станало и да го дебна.
Направо му забивам и въпроси , и доказателства ,и си настоявам за отговори...И хич не ми минават отговори от рода на "Въобразяваш си!"
КАто си въобразявам ,защо не мога да ти отворя нищо по компа?

Авторката обаче може да не иска така ,с рогата напред...

# 104
Да, ама като го хванеш на компа и като му покажеш, че си е сменил всичките пароли, ще ти каже пак че ти си виновна, защото и той е човек и има нужда от лично пространство, а пък ти го задушаваш и си внушаваш някакви неща и само го следиш и го подтискаш с отношението си, т.е. пак си луда и си въобразяваш.

Общи условия

Активация на акаунт