Поредната тема за един брак без щастие

• 24 532
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
Разбрах те, Клеми.

# 61
Не задълбочавайте толкова в тези пощи. И да не и пише ще се чуят по телефона и ще се разберът. Просто вечер е по-лесно да пишеш, защото разговорите се чуват.

# 62
Какво да кажа? Че е съвсем нормално. Нашите телефони си седят на библиотеката, когато сме вкъщи. Случва се да си гледаме в телефоните, ако единият е с мокри ръце да речем, за да си спрем звука като лягаме следобед, по други поводи. Знаем си паролите на пощите, на скайповете и т.нат. Не знам защо да е ненормално.

И като си знаете паролите какво...нима не може да си направи нова поща. Човек решил да изневери не би го спряло това, че другия му знае паролите.
Разбира се, че е така, някъде да съм писала обратното?

Не си!
Странно ми е, че изобщо се споменава това...все едно върха на доверието.

# 63
  • София
Какво да кажа? Че е съвсем нормално. Нашите телефони си седят на библиотеката, когато сме вкъщи. Случва се да си гледаме в телефоните, ако единият е с мокри ръце да речем, за да си спрем звука като лягаме следобед, по други поводи. Знаем си паролите на пощите, на скайповете и т.нат. Не знам защо да е ненормално.

И като си знаете паролите какво...нима не може да си направи нова поща. Човек решил да изневери не би го спряло това, че другия му знае паролите.
Разбира се, че е така, някъде да съм писала обратното?

Не си!
Странно ми е, че изобщо се споменава това...все едно върха на доверието.

Не, просто в случая става дума за това, че си е сменил паролата, обекта на темата на авторката. Иначе все едно знаем ли си, или не паролите. Но ако до скоро не е била тайна, а ей така, изведнъж стане е подозрително.

# 64
  • София
Мисля, че най-разумното, което може да направи авторката, е да връчи бебето поне по веднъж седмично на таткото, докато тя излиза с приятелки.
Явно съпругът е малко далеч от битовизмите, което е донякъде и оправдано. Останал е без работа, отишъл е на нова, бебе вкъщи, това е огромно напрежение. Аз също бих изтрещяла.
Същевременно, авторката е изнервена от висенето вкъщи, недоспиването и става повишено емоционална. Заради това предлагам да намери начина да се успокои и да погледне обективно ситуацията.  
Ако двамцата са заедно от 3 години, не е много време, а с прибавени и допълнителни семейни отговорности, дава благородна почва да се поизнервят взаимно.
И не на последно място - ако един мъж иска да изневери, не е задължително да го прави по най-балъшкия възможен начин, навирайки тревожни сигнали в очите на половинката. Най-много да се е отдал на нетски флирт, колкото да излъска старата бойна слава.

# 65

Не, просто в случая става дума за това, че си е сменил паролата, обекта на темата на авторката. Иначе все едно знаем ли си, или не паролите. Но ако до скоро не е била тайна, а ей така, изведнъж стане е подозрително.

Е да, съгласна съм...буди подозрения.  
Определено има някаква причина за това, колко по - лесно би било ако го попита директно, защо е сменил паролата, и да не се вкарва във филми.

# 66
Ми не е приятно да те следят и да ти четат личните неща, пък ако ще и с брат си и сестра си да си си писал...

Ама до скоро е нямал нищо против...дори той я е карал да му чете СМС-те и да проверява фейсбука му...И изведнъж ,тотално криене.
Не знам ,за мен не е нормално...
Разбирам,да си е такъв,да не обича да му надничат в личните работи...ама това неговото си е цялостна промяна на поведение.
Затова и ми изглежда съмнително...
Цитат
колко по - лесно би било ако го попита директно, защо е сменил паролата, и да не се вкарва във филми.
И аз по-напред писах,че директно бих му задала въпросите Защо крие? Защо трие? и т.н......   

# 67
  • В една Дупка.
Абе какви чакания, какви умилквания, какви посрещания...дръпвам един хубав скандал, да знае , че съм разбрала. Не да си прави, каквото си иска...а аз, като последната завалийка да си стоя вкъщ,и  и да му гледам децата.  Преуморен, нова работа, нови обстоятелства...а за нея не са ли нови  тези промени?
Пусне ли му аванта сега......а после, тепърва са сътресенията в живота. На всеки проблем ще се утешава навън....хаххааа Mr. Green Ай сиктер на такива ...
Но....ако има сигурни доказателства.!!!! А тук има нещо гнило.

# 68
Красимира именно там е проблема  Wink

Много от вас ме обвиняват че нахълтвам в личното му пространство, още веднъж ще кажа - правила съм го по негова молба. Паролите се зареждат автоматично, аз съм му правила регистрациите на всякъде, не си поставям за цел да му помня паролите просто навсякъде е една и съща (или по точно беше...) . Аз лично съм от хората дето не обичат да им четат СМС-и, да им ровят в пощата и т.н. Още докато живеех с нашите баща ми редовно ми разбиваше паролите и почваше да ме подкача какво съм си била писала с тази или онази приятелка, толкова ми беше неприятно че не мога да го опиша дори.

Споменах ви че не му виждам телефона...Е, снощи малката душичка доволно порева 1-2 часа през ноща, разнасях я из целия апартамент, накрая заспа в хола...И му видях телефона, скътан в ъгъла на един рафт, не съм го проверявала ....само погледнах колко е часа . И това при условие че преди му стоеше на шкафчето до главата..

Питала съм го за всичко за което ми казвате, питала съм го защо си е сменил паролите, отговор "просто така", питала съм го защо си крие телефона, отговор "глупости", казвам "дай ми го тогава", отговор "не може"  Shocked
Както и да е, благодаря на всички за подкрепата и неподкрепата, колкото хора толкова мнения  Wink

Някъде мернах мнение че това е виртуален флирт, който малко му повишава самочувствието...мисля че това най добре се доближава до моето виждане и предположение.

Имаше и въпрос какво ще правя ако рабера, че ми изневерява. Истината е че нямам идея, не знам.... За сега факта че и да има нещо, го крие от мен, означава че иска да е с мен и съм една крачка (даже много крачки) пред госпожицата... Пък ако се задълбочат нещата там ще го мисля  ooooh!

# 69
. За сега факта че и да има нещо, го крие от мен, означава че иска да е с мен и съм една крачка (даже много крачки) пред госпожицата...
Thinking newsm78 Thinking

# 70
Ако иска да скрие нещо , просто ще си направи нова поща и скайп, защо му е да крие, да трие и да се прави на загадъчен  Crossing Arms
Или е леко,,недосетлив'' или просто иска да подразни авторката и да я накара да му обърне внимание
Според мен е второто и вече е успял, като гледам  Laughing
прилича ми на недодялаан мъжка тактика за спечелване на интерес

# 71
Цитат
.... За сега факта че и да има нещо, го крие от мен, означава че иска да е с мен и съм една крачка (даже много крачки) пред госпожицата...
Това за мен означава само,че му е добре така.
Не иска да си нарушава спокойствието,ти си му удобна ,не го тормозиш много,защо да не си похойка малко ,ей така ,за кеф...
При мен няма да минат отговори "Просто така!" "Глупости!"  и подобни...
След като има конкретно действие,то задължително има и конкретна причина.
И такива детски оправдания може да са вървели пред майка му,когато я е забаламосвал като дете, но сега като възрастни хора,очаквам и получавам други отговори.

# 72
Цитат
.... За сега факта че и да има нещо, го крие от мен, означава че иска да е с мен и съм една крачка (даже много крачки) пред госпожицата...
Това за мен означава само,че му е добре така.
Не иска да си нарушава спокойствието,ти си му удобна ,не го тормозиш много,защо да не си похойка малко ,ей така ,за кеф...

Ами с абсолютно всичко което казваш съм съгласна, само не и с това че му е добре така. Ако има нещо то със сигуруност му е притеснено...Това постоянно криене на телефона мислиш ли че не го натоварва и не го тормози по някакъв начин.

# 73
.... За сега факта че и да има нещо, го крие от мен, означава че иска да е с мен и съм една крачка (даже много крачки) пред госпожицата... Пък ако се задълбочат нещата там ще го мисля  ooooh!

Напротив, ако не го криеше, щеше да означава, че не държи на другото особено. Щото кой мъж, който си "държи" на любовницата, няма да направи всичко възможно, за да я скрие?

(Понеже тук всички плачете за сериали, ей ви на един  Laughing)

# 74
  • Пловдив
Дори лекинко да е кривнал, ако е в рамките на скайпа, фейсбука и смс-те - споко, с това да се изчерпва. В описаното му поведение хем има нещо съмнително, хем не. Затова гледкай си и ти спокойствието и ако не си убедена твърдо в нещо, не го нападай. Дори се направи на забравила за случая, че и той да се отпусне. А пак можеш да си го следиш  Mr. Green

"Щото кой мъж, който си "държи" на любовницата, няма да направи всичко възможно, за да я скрие?"  -   Или точно обратното, ако толкова държи, ще я изкара наяве. Иначе всеки би предпочел да крие паралелната си връзка- да не си разваля спокойствието в основната си връзка.

Общи условия

Активация на акаунт