Поредната тема за един брак без щастие

• 24 532
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Герганче, а защо не започнеш и ти да се държиш като него newsm78, нека и той малко се почуди що аджеба така се държиш Peace

# 76
. А пак можеш да си го следиш  Mr. Green
Е те това сериалът "Глистопад" не и мърда, представям си как ровчи с изпотени пръстенца и препускащо сърце по телефона, набързо, докато МиУото е в банята, търси в изпратените, в инбокса и не намира нищо и въздъхва облекчено.ю
А то може да е било затрито само 20 мин. преди това. Mr. Green

# 77
Цитат
.... За сега факта че и да има нещо, го крие от мен, означава че иска да е с мен и съм една крачка (даже много крачки) пред госпожицата...
Това за мен означава само,че му е добре така.
Не иска да си нарушава спокойствието,ти си му удобна ,не го тормозиш много,защо да не си похойка малко ,ей така ,за кеф...

Ами с абсолютно всичко което казваш съм съгласна, само не и с това че му е добре така. Ако има нещо то със сигуруност му е притеснено...Това постоянно криене на телефона мислиш ли че не го натоварва и не го тормози по някакъв начин.
Ти тълкуваш криенето му като знак ,че иска да е с теб.Иначе би си признал ...
Аз тълкувам криенето му като знак,че не иска да развежда ,да си усложнява живота със скандали,разводи ,по-лесно е да си кюта при жената,а да си хойка самостоятелно...
Това имах предвид с "Добре му е така..."

# 78
  • Пловдив
. А пак можеш да си го следиш  Mr. Green
Е те това сериалът "Глистопад" не и мърда, представям си как ровчи с изпотени пръстенца и препускащо сърце по телефона, набързо, докато МиУото е в банята, търси в изпратените, в инбокса и не намира нищо и въздъхва облекчено.

Simple Smile Даже да прилича на сериал, нека да му хвърля едно око за всеки случай, така де, жената да си пази семейното дърво от нашествия на насекоми.

# 79
. А пак можеш да си го следиш  Mr. Green
Е те това сериалът "Глистопад" не и мърда, представям си как ровчи с изпотени пръстенца и препускащо сърце по телефона, набързо, докато МиУото е в банята, търси в изпратените, в инбокса и не намира нищо и въздъхва облекчено.ю
hahaha hahaha

Та сериозно, за това и не претършувах снощи телефона, не вярвам че ми е оставил нещо...  #Crazy

.... За сега факта че и да има нещо, го крие от мен, означава че иска да е с мен и съм една крачка (даже много крачки) пред госпожицата... Пък ако се задълбочат нещата там ще го мисля  ooooh!

Напротив, ако не го криеше, щеше да означава, че не държи на другото особено. Щото кой мъж, който си "държи" на любовницата, няма да направи всичко възможно, за да я скрие?

По скоро съм на мнението на Светла, че ако толкова държи на нея, няма смисъл да я крие... Той по никакъв начин не зависи от мен за да иска да ме задържи. По логично ми се струва ако тя е на преден план, просто да я покаже и да ми стегне багажа  Wink

# 80
Simple Smile Даже да прилича на сериал, нека да му хвърля едно око за всеки случай, така де, жената да си пази семейното дърво от нашествия на насекоми.
Нищо не може да опази, Светле, ама , айде, да не навлизам в тая тема, че ми е жал за момичето, честно.
А и красимира ей сега ще развие тезата, че има, ооо, има цели роти от мъже, които никога и за нищо на света не са изневерили, нЕ изневеряват и никога няма да изневерят.

Герганче, слънце златно, вирни си носленцето и си оправи самочувствието, защото на жените това ни е основният проблем. Статистиката показва, че често мъжете забърсват жени, които са често  под нивото на техните, защото:

1. Им е скучно

2. Обичат да чуват колко са велики И от друга жена

3. Втълпили са си, че от жена им вече не им става...

# 81
Това коя е на преден план е малко рано да го разсъждаваме. И да има чувства по различни от влечението за секс със старо гадже, за един ден няма да вземе решение да зареже жена си и детето. За това трябва малко време. Това, че е мъж не означава че съвсем безмозъчен. А и кой каза, че новата изгора също не е женена и че тя не иска да е с мъжа си. Филми много

# 82
Е те това е. Викам, да слагаме точка на темата. Щом с Камелия този път сме на едно мнение....
Някои мъже не вземат това решение доживот.

# 83
Вкарахте момичето в сапунка  newsm11

# 84
  • Варна
Гергана, наистина се концентрирай върху себе си, колкото повече, толкова по-добре, по-бързо, колкото и да е трудно. Това върши чудеса. Другото ще го мислиш, ако се окаже, че има защо.
Аз съм обременена и няма да анализирам поведението на мъж ти.

# 85
  • Tам през Атлантическия океан
Ами за да бъде намерено, за това.  Peace Но тук случаят е друг, крие се. Аз съм крайна по отношение на лъжата. Най-много от всичко мразя да ме лъжат. Мога да се примиря, евентуално, да има друга връзка, а да живеем заедно, заради децата, знам ли. Но да ме лъже - не.  Naughty А паролите на пощите са ни запаметени във всички компютри, така че всеки може да влезе по всяко време в пощата на другия.
Споделям   Peace

Доверяй но проверяй  Mr. Green

В ситуацията която споделя авторката обидното е също че я пренебрева нея и детенце , като отделя време в чатене с друг  Thinking Няма лошо, но да си вкъщи при семейството и да се забиеш пред компа ( или пък  в гаража като при авторката) през цялото време е  ....  Tired

# 86
Е те това е. Викам, да слагаме точка на темата. Щом с Камелия този път сме на едно мнение....
Някои мъже не вземат това решение доживот.

Айде да слагаме точката, пък кавото стане. Аз научих доста интересни неща от темата, видях проблема от различни ъгли и за мен тия 6 страници са пълни с много полезна информация  Wink

bouquet

# 87
 lalalala
Разбрахме се.
И Гери - много успех и повече положителни емоции

# 88
Една тема да завърши с мир и любов.

Герче, позволих си да ти погледна годинките, ми ти си злато,бе, слънце, на 22-чки...НЕ си мъти хубавата главица с такива неща. Мъжете...са си мъже. Да го мислиш, да го смяташ, да го премяташ - няма сми. ИЗвади една 22 каратова усмивка и се радвай на младостта си, на детенце и...на мъжО.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт