Поредната тема за един брак без щастие

• 24 561
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
  • В градината...
За мен най-вярната стратегия е ти да го накараш да ревнува, да усети, че може да те изгуби. Тогава и да има, и да няма нещо -ще се освести и ще си промени отношението  към теб.

# 46
Не знам само него ли се опитвате да оневините, тая дето се бута в леглото му или се опитвате да убедите сами себе си, че мъжете Ви не Ви изневеряват, понеже разпознавате нещо от тях в тази ситуация?
"изневяра по скайп" - как само звучи Mr. Green

Кво сега - на тебе само мъжа ти и приятелки ли са ти в скайпа (и подобните му)?

# 47
Не знам само него ли се опитвате да оневините, тая дето се бута в леглото му или се опитвате да убедите сами себе си, че мъжете Ви не Ви изневеряват, понеже разпознавате нещо от тях в тази ситуация?
"изневяра по скайп" - как само звучи Mr. Green

Кво сега - на тебе само мъжа ти и приятелки ли са ти в скайпа (и подобните му)?

Не, ама когато телефона ми беше скрит и без звук, небеше защото ще ми се обади мама  Mr. Green

# 48
Бе направо детектив да наема авторката я посъветвайте, така ще е най-сигурна (до някой следващ път), за вас човек няма ли право на свобода, доверие, неприкосновенност на личние е-мейли, телефони и пр?

А аз мъж дето умира да се завре в къщи да обгрижва жена си и детето във всяка свободна му минута още не съм срещала.
Това шях да кажа и аз. Laughing

Аве хора, вие наясно ли сте, че СМС-и от телефон се трият и хистъри на Скайп също?

Като почне ССФ да ги постулира едни такива, направоооо... ooooh!

# 49
Бе направо детектив да наема авторката я посъветвайте, така ще е най-сигурна (до някой следващ път), за вас човек няма ли право на свобода, доверие, неприкосновенност на личние е-мейли, телефони и пр?

А аз мъж дето умира да се завре в къщи да обгрижва жена си и детето във всяка свободна му минута още не съм срещала.
Това шях да кажа и аз. Laughing

Аве хора, вие наясно ли сте, че СМС-и от телефон се трият и хистъри на Скайп също?

Като почне ССФ да ги постулира едни такива, направоооо... ooooh!

Да де,така е,...ама въпроса е защо го прави,ако е невинен?    newsm78

# 50
Ми не е приятно да те следят и да ти четат личните неща, пък ако ще и с брат си и сестра си да си си писал...

# 51
За кеф. За да предизвика ревност. Мога ли да знам защо бе, Краси, не съм в главата му.

Който изневерява наистина  - могат с години да не го разберат. Особено ако си държи на втората, паралелна връзка.

И като почнете едни гръмки...брак без щастие, ау ау, горкАна аз...наясно ли сте какво е точно значението на думичката "щастие"?

# 52
  • София
Аз не се сещам за човек, който няма какво да крие, а си трие хисторито ей така, за забавление. Друго въобще да нямаш хистори, друго да го изтриеш специално с някой.  Crazy
Лично аз, ако усетя всички тези неща, свят ще му се извие на моя. Знам, че не е стратегическо правилно, но няма да издържа да седя като страничен наблюдател. Или, или. Ако има логична причина - да ми я обясни.

# 53
Клеми, а какво ще кажеш за човек, който пък ВЪОБЩЕ не си трие хистърито? Laughing
И до телефона му имат достъп всички от фамилията? Laughing

Аре и тази нишка да разнищим, като сме тръгнали.

# 54
Прибира се навреме, обаче е нервен, не се държи добре, не ме кара да се чувствам желана и обичана....

А ти как го караш да се чувства  с това следене Thinking ммммм  Crossing Arms

п.п. Да ти прасна и моя мейл да чекваш - гледам че имаш желание  Peace

# 55
  • София
Какво да кажа? Че е съвсем нормално. Нашите телефони си седят на библиотеката, когато сме вкъщи. Случва се да си гледаме в телефоните, ако единият е с мокри ръце да речем, за да си спрем звука като лягаме следобед, по други поводи. Знаем си паролите на пощите, на скайповете и т.нат. Не знам защо да е ненормално.

# 56
Какво да кажа? Че е съвсем нормално. Нашите телефони си седят на библиотеката, когато сме вкъщи. Случва се да си гледаме в телефоните, ако единият е с мокри ръце да речем, за да си спрем звука като лягаме следобед, по други поводи. Знаем си паролите на пощите, на скайповете и т.нат. Не знам защо да е ненормално.
Тц, не, в този телефон тогава е имало какво да се крие. НО....не е БИЛО скрито.  Laughing
Интересното е защо ли?

П.С. Пароли до мейли, скайп, абсурд просто. Той , моят, не чати де, но мейлът му не ме интересува, както и моят - него.

# 57
  • София
Тц, не, в този телефон тогава е имало какво да се крие. НО....не е БИЛО скрито.  Laughing
Интересното е защо ли?

П.С. Пароли до мейли, скайп, абсурд просто. Той , моят, не чати де, но мейлът му не ме интересува, както и моят - него.
Ами за да бъде намерено, за това.  Peace Но тук случаят е друг, крие се. Аз съм крайна по отношение на лъжата. Най-много от всичко мразя да ме лъжат. Мога да се примиря, евентуално, да има друга връзка, а да живеем заедно, заради децата, знам ли. Но да ме лъже - не.  Naughty А паролите на пощите са ни запаметени във всички компютри, така че всеки може да влезе по всяко време в пощата на другия.

# 58

И като си знаете паролите какво...нима не може да си направи нова поща. Човек решил да изневери не би го спряло това, че другия му знае паролите.

# 59
  • София

И като си знаете паролите какво...нима не може да си направи нова поща. Човек решил да изневери не би го спряло това, че другия му знае паролите.
Разбира се, че е така, някъде да съм писала обратното?

Общи условия

Активация на акаунт