Поредната тема за един брак без щастие

• 24 570
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
И аз смятам, че трябва ад поставиш нещата на мястото им и то възможно най-скоро и не мисля, че в този момент има какво да губиш. Наистина има риск да си тръгне, колкото и да е минимален, но това ще го има и утре, без ти да трябва да дадеш повод.
Ако сега не го спреш, в един момент ще започне и да не се прибира и т.н и ти пак ще си голяма бяла птица. Не му го позволявай. Hug

# 196
Къс повод и каишка с бодли му е майката, знаех си аз.

# 197
Къс повод и каишка с бодли му е майката, знаех си аз.
и камшик

# 198
Въпросът е не какво ЩЕ СЕ случи/случва се/се е случило, а какво БИ правила авторката, след като разбере истината. Каквато и да е тя.
Нооо, важното е да се хвърлят виртуални усилия в неясна посока.

Ху кеърс.... Whistling

# 199
Абе хора колко по сериозно да му поставя нещата, ясно и категорично заявих, че ми е ясно какво му се върти в главицата, отговра е пак "Прекаляваш, въобразяваш си..." и т.н. Не знам как по ясно да му го кажа  #Crazy
За сега поне се прибира на време, ама то с неговата професия, може да си ходи където иска и през работно време тъй че това май не е критерий за нищо  ooooh!

Допълвам се: Решила съм просто да оставя нещата да се случват, в крайна сметка и да се тормозя и да го мисля само на себе си вредя, стигат ми домашните главоболия пък и с него да се ядосвам няма смисъл. Споменахте че отношенията ни са като бомба със закъснител...ами явно не успявам да я деактивирам, ще чакам да избухне и толкова. С разговори приятелски не става, с разговори на висок тон не става, с тихо ровичкане по компютъра и телефона пак нищо не постигам, не мога просто да си събера багажа, защото имам 1% съмнения, че може и да е прав, че може и да го подозирам напразно  Confused

Зависима ли си по някакъв начин от него?
Финансово - не, или поне горе доло, мога да се оправям и без него но ще ми е по трудно. Общо взето доходите са ми майчинството и стипендии (че съм и студентка на целия тоя хал), мога да живея в дома на родителите ми, в същия град са и това няма да ми обърка живоа, но  би ни било доста тясно  Tired

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 09:25 от Анонимен

# 200
Защо някой трябва да ми набива канчето все, че - видиш ли, тези дето най-много вярваме, на нас най-много ни хойкат? Не съм сляпа, не съм глуха, нито съм кон с капаци. Притежавам доста силна интуиция и нямам нужда някой да ми обясява как мъжете непременно изневеряват.
Защото това е защитна реакция.
Когато на някого му изневерят,започва да си самовнушава ,че на всички им изневеряват.
Когато някой е излъган,започва да вярва,че всички лъжат и са лъгани.
Когато някой е обран,започва да търси доказателства ,че и другите са били обирани...
И така за всяко лошо нещо ,което се случва...
Човек иска да вярва ,че не е сам в нещастието си.Природа.
Не ти ли е направило впечатление ,че най-върлите привърженички на теорията "Всички мъже изневеряват!" са дамите, на които им е изневерявано?

Към авторката:Може би е време да сложиш край на дипломатичното отношение и да поставиш нещата на масата.
Защото ми се струва ,че изчакваш ,да видиш дали нещата няма да отшумят от само себе си...но начина ,по който мъжа ти те действа,показва точно обратното-той се отнася все повече...В такава ситуация аз бих предпочела да сложа край на нещата още в зародиш,т.е. направо му кажи "Знам какво става,престани да ме правиш на идиотка и се дръж като мъж!Ако ти е трудно,ей ти вратата...куфарчето и мацките са твои!"
И не влизай в спорове и разговори кой луд и кой не...важното е да разбере ,че говориш абсолютно сериозно!

# 201
Абе хора колко по сериозно да му поставя нещата, ясно и категорично заявих, че ми е ясно какво му се върти в главицата, отговра е пак "Прекаляваш, въобразяваш си..." и т.н. Не знам как по ясно да му го кажа 
Отговора ти на това:
"Нищо не си въобразявам.Престани с глупостите.Ако си мислиш,че залъгваш 5-годишно дете....
Просто престани!"   и подобни.
Не влизай в спорове,а категорично му казвай,че ти е пределно ясно какви ги върши.

# 202
Въпросът е не какво ЩЕ СЕ случи/случва се/се е случило, а какво БИ правила авторката, след като разбере истината. Каквато и да е тя.
Нооо, важното е да се хвърлят виртуални усилия в неясна посока.

Ху кеърс.... Whistling

Миии явно авторката я е грижа... като си толкова над тези неща, защо нея посъветваш ти най-правилно как да постъпи или по-важното е да коментираме усилията на този или онзи във вируалното пространство. Да поясняваме, кое е важното , но да не предлагаме решение или поне съвет... Доколкото ми е известно тя/авторката / търси някакъв съвет, лута се и си търси за себе си правилното решение , докато ние "хвърляме усилията си във виртуалното пространство".
Е...ти ми то пък гот е да сме иронични и всезнаещи , но не всеки път. Crossing Arms

# 203
Аз продължавам да не разбирам , как има хора в тази тема , които продължават да убеждават авторката , че си внушава и едва ли не е луда и ще прогони горкия , добър мъж  Crazy
Извинявам се , ама то е от ясно , по - ясно , че е сгазил лука ... Пише смс-и , крие се от жена си , твърди че си внушавала  Rolling Eyes 
Много е обидно подобно поведение , а и той явно грам не е играч , щом по такъв лаишки и пуберски начин прави нещата .
Разбира се , че има мъже , които не изневеряват .
Има и такива , които го правят , но няма шанс да ги хванеш .
Съпругът на авторката категорично не е от втория тип , а малко вероятно е да е и от първия .

И мисля , че Герганчето трябва ясно да му покаже , че вижда всичко и не е нужно да я прави на идиот , какъвто не е .

# 204
Е...ти ми то пък гот е да сме иронични и всезнаещи , но не всеки път. Crossing Arms
Искаш да дам съвет?

Давам го.

1. Слага ГПС на колата и почва да проследява навъртяните километри. С точна засечка, изминати, на колко е спрял, и така.
2. Слага шпионска програма на компа, и почва после да чете внимателно беклоговете.

3. Разбива му пощата и пак същото упражнение.

4. Следи фактурите му за телефон и ако има повтарящ се номер, отива и търси автора/рката и му скубе косите.

Красимира пак е гледала в кристалното кълбо, ком тужур, и "прозря" . Laughing

# 205
Не тази вечер, Жозефина!!![/b ]много ме интересува точка 2 как да я направя  Mr. Green

# 206
Герганче, слънце, обещавам точно да ти кажа името на тази програма, ще говоря с едни колеги, дето са по в час от мене, и ще ти пиша ЛС.

П.С. Към тебе изпитвам виртуална симпатия, искрено се надявам да не ми се обидиш на постингите, и в реала,и във виртуала съм си цапната в устата и казвам това, което мисля.  bouquet

# 207
Защото това е защитна реакция.
Когато на някого му изневерят,започва да си самовнушава ,че на всички им изневеряват.
Когато някой е излъган,започва да вярва,че всички лъжат и са лъгани.
Не ти ли е направило впечатление ,че най-върлите привърженички на теорията "Всички мъже изневеряват!" са дамите, на които им е изневерявано?
Не мога да се въздържа просто...
Красимира, и ти май си в тази категория? Казвала са, че са ти изневерявали, а и добре си смомням безумната ти тема, че смяташ, че мъжът ти ти изневерява, само защото от известно време ходи да обядва в едно и също заведение всеки ден.
Чудя се какво си правила по цял ден преди да откриеш форума и да започнеш да обясняваш на всички какъв прекрасен брак имаш и да даваш съвети. Много рядко си позволявам лични нападки, обаче и аз смятам, че вече прекали.

По темата - да слага шпионската програма, казва се key logger, (има я в нета с безплатна версия за кратък период) да го хваща в крачка и после да видим какво ще стане. Честно казано не знам какво бих направила на нейно място.

# 208
 Crazy Наистина ли сте способни на това бе хора??

# 209
Сега се сещам нещо друго. Вече съм сериозна.

Кийлогърите, ок. Обаче няма антивирусна, която да не ги засича, и почва да "пищи".
Тоест, ще трябва да се махне файъруола на антивирусната. А може и самият кийлогър, който Гери изтегли, да е заразен. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт