Юлско бебе, твоя мъж трябваше да се пречупи за такова нещо, все пак не го пращаш за превръзки
.Денива, аз също пазаря за Стейси само от хол фудс. Абсурд е да й дам обикновено пилешко например, по-добре без него, отколкото наблъскано с какво ли не. Само че взимам неща, на които пише, че са органик, защото другите ги има навсякъде, даже на по-сносни цени. Когато попитах момчето на щанда за месо дали е органик, той ми отговори, че не е, но било фри от хормони и т.н. Мъчеше се да ме убеди, но аз си взех от рафта с органик месото. Някак си не ми се вярва хубаво месо да се продава по-евтино от органичното. Та и за рибата така, ако е над $15-16 паунда е възможно да е хубава, но не знаех, че имат там и риба. Другия път ще проверя и ще ги питам. И аз готвя отделно не само заради продуктите, но и никак не ми са вкусни нейните манджи, въпреки че слагам подправки. А за памперсите, ами $ 20 за 60 бр. си е доста. Иначе розовите за момиченца са много сладки
.На мен пък постоянно ми пише, че ми е изтекла сесията
.
Ти какви продправки слагаш в манджите на Стейси, че и аз да опитам нещо, може пък да се поувкосят? Защото някой път ,когато детето ми отказва да ми яде някоя манджа, аз си мисля, че точно тази безвкусица е причината и почвам да се кося какво да го правя.
. Не можа да го изяде, но.. И страшно много си бърка отдолу, когато е в тоалетната, страхувам се да не си докара някоя инфекция така. Какво толкова човърка, какво търси там, не знам
. Все до нея трябва да съм
.