Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • USA
Лилчо, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!

Юлско бебе, твоя мъж трябваше да се пречупи за такова нещо, все пак не го пращаш за превръзки Laughing. Оф, сега ще има да те мисля, но пък сутринта като стана и направо ще видя какъв е резултата. Стискам палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.
Денива, аз също пазаря за Стейси само от хол фудс. Абсурд е да й дам обикновено пилешко например, по-добре без него, отколкото наблъскано с какво ли не. Само че взимам неща, на които пише, че са органик, защото другите ги има навсякъде, даже на по-сносни цени. Когато попитах момчето на щанда за месо дали е органик, той ми отговори, че не е, но било фри от хормони и т.н. Мъчеше се да ме убеди, но аз си взех от рафта с органик месото. Някак си не ми се вярва хубаво месо да се продава по-евтино от органичното. Та и за рибата така, ако е над $15-16 паунда е възможно да е хубава, но не знаех, че имат там и риба. Другия път ще проверя и ще ги питам. И аз готвя отделно не само заради продуктите, но и никак не ми са вкусни нейните манджи, въпреки че слагам подправки. А за памперсите, ами $ 20 за 60 бр. си е доста. Иначе розовите за момиченца са много сладки Heart Eyes.

На мен пък постоянно ми пише, че ми е изтекла сесията Sad.

# 301
Лилчо, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и да се сбъдват желанията ти! Наздраве!
Маймун, ти по принцип откъде вземаш рибата? В хол-фуда има разнообразие и от риба, и от цени, май по-евтина от $12 за паунд няма, така че разчитам, че е добра. Само мога да кажа, че останалите неща, за които не пише, че са органик, със сигурност са поне натурални и не слагат допълнително торове/пестициди- за зеленчуци/плодове и не дават хормони на животните. Вярно, има разлика между органик и натурални продукти, поне съм питала и са ми разяснявали. Не вярвам в органик магазина да продават  неща, които продават , напр, в гардън фреш, да пише, че са натурални, а да не са. Все пак се изисква сертификат, правят се проверки. Може и да има някои изключения,но на тях не пише нищо. Поне аз така смятам, че цената там оправдава качеството и не мога да го сравня с качеството на същите продукти в други магазини, не зная, това са си мои впечатления, но може и да си права за някои продукти, където ги има и по другите магазин със същото качество. И за мен манджите на Алекс не са ми вкусни и затова си ядем и отделно Simple Smile Ти какви продправки слагаш в манджите на Стейси, че и аз да опитам нещо, може пък да се поувкосят? Защото някой път ,когато детето ми отказва да ми яде някоя манджа, аз си мисля, че точно тази безвкусица е причината и почвам да се кося какво да го правя.

# 302
  • USA
Денива, аз досега риба не съм купувала, защото не съм намирала хубава. Ако знаех, че в хол фудс има, може би вече щях да съм я въвела на Стейси. А за това, че неорганичните им продукти съм сигурна, че ги продават и на други места, понеже в началото като нова клиентка на магазина си мислех, че всичко е органик Embarassed. Видях едни домати на 1/2 от цената на органика и се втурнах да купувам Laughing. След това продължихме с пазаруването в магазина, в който си ходим винаги. Оказа се, че същите домати ги има и там, видях това по номера. И това е случайност, ако се вгледам, ще намеря още. Ето какво намерих за натуралните http://www.live-the-organic-life.com/natural-vs-organic.html, http://www.live-the-organic-life.com/natural-vs-organic.html .
На Стейси на манджите слагам различни подправки, например на тези с тиквички-копър и чесън, на картофи и месо-мащерка, магданоз или чубрица, на някои пък добавям джоджен. Отскоро слагам и съвсем малко черен пипер, просто колкото за мирис.

Днес Стейси както си беше на гърнето, докато се обърна си бръкнала отдолу, взела си едно малко ако и хоп, в устата Sick. Не можа да го изяде, но.. И страшно много си бърка отдолу, когато е в тоалетната, страхувам се да не си докара някоя инфекция така. Какво толкова човърка, какво търси там, не знам ooooh!. Все до нея трябва да съм Grinning.

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 07:48 от maimun77

# 303
Честит рожден ден, Лилчо!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си;
смелост - да ги осъществяваш;
търпение, за да ги постигаш;
и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

# 304
Чочи, къде се загуби, хайде почерпи по едно кафенце, че вече ми липсва Wink
Маймунче, не съм се сещала да погледна номерата, имаш впредвид ония, които на самите етикети пред стоката ли ги пишат, заедно с цената. Аз не зная от какъв магазин пазарувате, но в гардън фреш-магазините зеленчуците, плодовете и всичко останало е слабо казано, безвкусно (значи с нитарти и ГМО), в таргет нямат кой знай какъв избор, той е основно за нехранителни стоки, същата работа е и във валмарт. Доминикс може-би? За други не се сещам...Няколко пъти сме купували от интернационалния магазин в уилинг, но и оттам не бях впечатлена. На мен ми се иска да намеря наистина магазин с достатъчно добри храни, било то и неорганик, но поне натурални и близо до тях, за да купувам за   нас, а в  бъдеще и за Алекс, защото няма как да стане постоянно да го деля и да му готвя само отделно за него, но пък и не искам да яде разни боклуци от евтини магазини. Щом като има същите домати като в органика , но на 1/2 сена и аз не съм съгласна сума ти пари да давам за подобно качество.Мерси, че ме светна за номерата- ще се загледам другия път. И аз слагам копър и магданоз, други все още не съм - не съм се сещала, но ти ми даде добра идея.
Така те опознават себе си, като всички други части от тялото си, но ако се притесняваш за евентуална инфекцяи, все пак попитай педиатъра си. Пък за акото, к'во толкова го мислиш-поне е органик (хей, това е шегичка, да не се обидиш нещо,просто ей така ми дойде да го кажа и не се сдържах Wink?!)

Аз имам въпросче - как изразяват вашите деца яда си/ината си. при нас е по доста силово-болезнен начин и вече се притеснявам дали е нормално- Алекс започва яко да си удря главата назад, ако е седнал в стола си за хранене/столче за кола и у нашия гръден кош- ако седи у нас. Когато обаче го оставя сам в яда си, съм го наблюдавала и не ги прави тия неща. Явно вече се започва бебешкия пубертет...или каквато там фаза...Sad Но се страхувам за него, защото това удряне на главата си е направо зверски.

Хайде , Драга, чакаме теее...Simple Smile

# 305
Драга моята чертичка също беше бледа, а Алекс е факт  Mr. Green Честито !!!  Лека бременност Hug
Момичета ,благодаря ви за хубавите пожелания. Минах на бързо да прегледам от тук -от там, че ставам да приготвям багаж,а и Алекс нещо не е на кеф  Crazy
Ох,че съм глупава,пропуснах да почерпя.
 ooooh!

# 306
Лилчо - Честит рожден ден!
Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!
[/color][/size]

Ние тръгваме за разходка извън града  Simple Smile
Драга - как ни държиш само в напрежение  Simple Smile

# 307
Лилчо - да си жива и здрава! Много любов и късмет ти пожелавам.

# 308
  • София
Лилчо, честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет и усмивки! Весел празник!

Драга, страшно много ме развълнува! Имаш много силно стиснати палчета от с нас с Анди! Hug Hug HugС нетърпение очаквам да се включиш EFP
Честита дъщеричка на Берушка! Да е здрава, послушна, хубава и умничка за радост на мама и татко! smile3525
Маймунче, много кофти това опознаване съдържанието на гърнето. Анди не го прави, но само ме дебне като свърши работата, да го обърне.  smile3515
Denniva, Андреа в последно време като не е на нейната започва да реве, по-скоро се дере или ако я държа се извива като котка. Но и това ще мине.  Hug
Миме, бързо да преборите сополите! Hug
Хубав ден от нас!

# 309
  • София
Честит рожден ден Лилчо! Много здраве и късмет ти пожелавам и край на черните серии (обикновенно те са до рожденния ден)!

Юлско бебеееее още ли спиш, от къде го намери това спокойствие, хайдеее ние чакаме!
Денива Кати се тръшка по корем, пищи истерично като не получи нещо и напоследък ме дере, наскоро ме одра зверски по бузата, ама то и аз съм си виновна, че й бях изпуснала ноктите да попорастнат. Случвало се е два пъти при такова тръшкане да си одари главата в паркета, после поне знаеше защо реве, но си е гадно наистина, те тия глави гумени, гумени ама все пак трябва да се внимава, че си е глава въпреки всичко.

# 310
Лилчо, честит празник! Здрава и обичана! Весел празник!!

Драга, само заради ника, който имаш си длъжна да повториш юлското бебе. Wink Чакамеееее.. Heart Eyes

# 311
Лилчо, честит рожден ден, мила! Жива и здрава да си, много щастлива и успяла! Както ти така и всичките ти близки хора!  Hug

Хехе, Сиси е права! Чакам и аз със затаен дъх и сякаш.. сигурна в отговора  Rolling Eyes Heart Eyes

# 312
denniva, заповядай:

Иначе по въпроса ти-Дани си изкарва яда като започва да реве истерично и се тръшка на земята. В началото й се издразвах, но сега не ми прави впечатление вече-просто я оставям докато й мине, а то й минама бързо  Peace

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 12:12 от Чочиии

# 313
  • Варна
Аз имам въпросче - как изразяват вашите деца яда си/ината си. при нас е по доста силово-болезнен начин и вече се притеснявам дали е нормално- Алекс започва яко да си удря главата назад, ако е седнал в стола си за хранене/столче за кола и у нашия гръден кош- ако седи у нас. Когато обаче го оставя сам в яда си, съм го наблюдавала и не ги прави тия неща. Явно вече се започва бебешкия пубертет...или каквато там фаза...Sad Но се страхувам за него, защото това удряне на главата си е направо зверски.

Denniva, и Мони от известно време почна да се тръшка, като не получи нещо. Направо ляга и почва да си удря главата в земята. Аз много се бях ошашкала, но попрочетох малко по темата и общо взето разбрах, че доста бебета са така и им е период, който отминава. В интерес на истината последните дни не го е правил. От една страна не искам да му давам всичко, гледам да не му обръщам внимание като се тръшка и чакам да му мине яда....от друга страна не мога да го гледам като си удря главата и го вземам и го гушкам.... Tired

Лилчо, честит празник!!!! Пожелавам ти да си винаги слънчева като днешния чудесен ден!!!

# 314
Лил4о 4естит рожден ден.Вси4ко най най хубаво ти желая.
Denniva всеки път е разли4но и когато има хора задължително си бие главицата в земята най много истерии има за компа затова гледам да не сядам много много да го дразня.
Драга каде си  Mr. Green вси4ки 4акаме новината

Общи условия

Активация на акаунт