Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • София
НЕЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!

# 346
Честит Рожден ден на Лилчо и на Нели   bouquet, бъдете здрави, щастливи и обичани  Hug.

Драгааааа, страхотна новина  Grinning, всичко най-хубаво ти желая в новото ти приключение, хайде да провлачиш крак и всички, които искат да забременеят да имат твоя късмет  Hug. Нямам търпение да се похвалиш с туптящо сърчице.

Маймунче, риба не съм купувала, но ми беше много полезно да прочета диалога ви с Деннива, относно магазините и качеството, трябва да се ориентирам и аз.

Деннива, Мария май не ми се е тръшкала до сега, ако й взема нещо, може да заплаче, но бързо я баламосвам с нещо друго "позволено".

# 347
  • Варна
Честито на рождениците  bouquet
Драгич чакам потвърждение от лекаря за да ти честитя официално Wink

калоян се тръшка ужасно да ви кажа...крещи,пищи,реве,дърпа се,блъска ,събаря  ooooh! ако сме навън и не му давам да ходи някъде си дърпа ръката и сяда на земята и почва да реве ooooh! няма успокоение докато не му позволя да си направи магарията,или не му дам нещо друго което по принцип забранявам Rolling Eyes

# 348

karelia79,

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 07:11 от Чочиии

# 349
karelia79,  честит рожден ден! Много здраве на теб и на всички около теб! Весел празник!

# 350
  • София
Добро утро!

КАРЕЛИЯ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!

;

Маймун все забравям да ти кажа, че откакто ми смениха хард диска и на мен како на теб ми се случва да ми изтича сесията въпреки, че многокротно съм кликнала върху "запази име и парола", не знам каква е причината.

# 351
Бреее ама как сте се заредили...
Карелия, честит рожден ден!
Честито на патерици и на Лилчо и на НелиР!

Всичко най-най-най-хубаво ви пожелавам!

Драга, айде честито и на тебе! Леко бременеене и още по-леко раждане!

Около нас нищо ново, освен, че в събота пих едни хапове и повръщах цял ден, чак на бърза помощ звъняхме  ooooh! Понеже не бях на умиране(без алергичен задух), решиха да не идват а да ме пратят в близка болница да ми бият инжекция, аз обаче не бях в състояние, а трябваше да влачим и детето, та накрая моя отиде за деган, щом казаха, че това ще е инжекцията... та се закрепих. Ужасна работа. Направо се сетих като бях бременна какво чудо беше  Sick

# 352
  • При децата ми
Привет! Hug
Един бърз въпрос: може ли все още да се качват снимки за колажа? Blush
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАРЕЛИЯ, ЛИЛЧО И НЕЛИ! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ СКОРПИОНКИ!  bouquetМНОГО КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!

# 353
  • Варна
качвайте ако ще качвате,че трябва да знам колко са снимките,за да мога да оразмеря фона.. Peace

# 354
Карелия 4естит рожден ден.Вси4ко най най ти желая   bouquet

# 355
Влизам да честитя на тези многобройни скорпионки- да сте живи и здрави и много да ви слушат в къщи   bouquet   bouquet   bouquet
Искам и аз тихичко да поздравя Драга, но когато мислиш позитивно всичко ще е наред, така че чакаме още по- добри новини  Praynig   bouquet

# 356
Честит празник, Гале! Жива и здрава да си!

Emily_, заради топлото време има отново бум на чревните вируси, а и не само...  Rolling Eyes Добре, че си по добре вече  Hug

Момичета я кажете къде и с кого ще празнувате Нова година?
Ние мислим да сме на заведение и тази година. А майка ми ( да ми е жива и здрава) ще гледа децата в нас  Hug

# 357
Честит рожден ден на всички рожденички!Много здраве,щастие,любов и сбъднати мечти!
Драга,тихичко честито!Дано всичко мине леко и безпроблемно!
Нова година се гласим да я караме в Несебър!малко разнообразие няма да ни се отрази зле!Да са живи и здрави бабите!
Емили,кофти работа!Както Радина казва топлото време донесе много вирусчета!
При нас нищо ново!Гледаме се тримката и това е.Баткото трябва да засили имунната система и няма как да ходи на градина!Добре че поне времето е хубаво и по цял ден сме навън.

# 358
Карелия, честит рожден ден, пълна къща с щастливо подвикващи деца Hug.
Ааа, Мила, убедена съм, че е голямо щастие вашето, но все пак мисля да не те настигам Laughing.
Ем, добре, че вече си по- добре.
Радина, пак ще сме си в къщи на Нова Година.
Виржинити, чак сега качих една снимка и аз, да не ни пропуснеш.
Днес малко се поразходихме в Панагюрище. Купих си възглавница, че нон стоп се схващам нощем, а и като се сетя как се давех нощем докато бях бременна, този път ще се подготвя от рано Simple Smile. На връщане минахме през пра- бабата на Андреа. Честно да ви кажа с това ядене просто ще полудея. Само дебна да не й набутат нещо в устата, не мога да разбера защо всички хора се надпреварват да тикат ядене на децата, все едно родителите не ги хранят. Да не говорим, че незнам колко пъти съм казвала, че не може да яде нашата храна. Остана доста възмутена, че не искам да й дам от пилешката супа, която беше, със запръжка, яко мазна и солена и със застройка. Дадохме й една ябълка, защото не можем да ядем иначе. После й беше ред за АМ и бабата изфилософства да съм спряла с тези бебешки храни, аз й казах, че не може, защото им е важно млякото за растежа и тъкмо почнах да обяснявам и ми каза, че било глупости това и си замълчах, явно щеше да е на вятъра. После Ангел нещо говореше да порасне малко и да й я даваме да я гледа, на въздух и се обърна и каза, че нямало със сигурност да спазва хранителните режими на майка й, аз така се ядосах и на ум си казах, че точно затова ще я гледа през крив макарон. Ужасно ме дразнят. Миналата седмица ходихме до работата на свекъра, влезна да я покаже на колежките, излиза гледам цялата уста бяла в пудра захар, дъвче нещо, какво дъвче бе, споко било само сладка, как му се развиках, направо полудях.

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 20:34 от Julsko bebe

# 359
  • USA
Ехее, много рожденици, че и поред Grinning.
Честит рожден ден, Нелир и Карелия, бъдете здрави, усмихнати и много обичани!

Радина, ние ще сме вкъщи. Стейси си ляга рано, а и не може да спи другаде.
Емили, дано бързо да ти мине!

А кога мислите да украсявате елхи, май е време вече Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт