Радина още не съм мислила къде и как ще караме коледно-новогодишните тържества.
Аз уж гледам да не ми правят впечатление, минава ми покрай ушите, но днес преди обяд към 1 часа я почерпиха София 9-10 пъти солетка и познай дали обядва после. Легна си гладна, изнервена, но с тесто в корема. В 5 като стана щеше да ми изяде ушите
Всеки път се заричам, но този път беше последния, да ми реве детето гладно, но все пак нещо хапнало, е няма да стане. И най-странното е, чче майаката дето черпеше нон стоп обяснява, че нейната не яде и е злояда
Какви ги върши Стелла? 
. Гледахме и количките, че тая с която дойдохме искам да я сменя и май се спряхме на един Макларън, но ще видим. Искам и столчето за кола да си замъкна към БГ, защото тук са по-евтини, ама не знам как ще стане. За Нова година пак ще се пазарува то се знае - като подаръци на Дария съм решила да са предимно играчки. Елха ще имаме, ама по-малка и ще я сложим на скрина, но още не сме решили естествена или изкуствена, но задължително някаква. Иначе американците са се втурнали отсега да пазаруват за Коледа, навсякъде по моловете е голяма лудница и ние май ще трябва по-раничко да почнем. За Дари пазаруваме основно играчки от Toy Rus де, а то е пълно с магазини на тая верига. Сега ще гледам да са по-малки, че да ги взема за Бг. Ами това е - и нас ни е обзела вече коледната треска, но тук като че ли обръщат повече внимание на празника.

) и на другия ден ми се хвали с какво удоволствие го била изяла Калина ("ама то не беше с шоколад").
Малее, скокнах до небесата и сега има последно предупреждение да не се дава нищо, което не е от кухнята или плодове.
така че качвайте.