Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Маймун аз точно се чудех дали изобщо да украсявам елха, защото имам сериозни подозрения, че няма да остане дълго украсена и изправена, а и повече се притеснявам да не я дръпне и да падне върху нея. Вие как мислите ще оцелеят ли елхите?
Радина още не съм мислила къде и как ще караме коледно-новогодишните тържества.

# 361
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕНИЦИТЕ!!!  МНОГО УСМИВКИ!!!    bouquetbouquet

Драга, много ме развълнува с твоите вълнения Hug Радвам се за теб, че нещата се случват така както ги планираше и желаеше Peace Hug Чакаме потвърждение от доктор и туптящо сърчице Hug Hug Hug

Аз изпуснах момента с колажа, но нищо...за следващия Wink

# 362
  • София
Карелия, честит рожден ден! Здраве, усмивки и любов да изпълнят следващата година!

Джиджи, къде се затри пак? Hug Как сте? Аз също не сколасах по- рано и качих снимка преди малко. Качи и ти, а пък ако е късно Вержи просто няма да ги включи. Peace

# 363
Мила Hug, ако Вержи се ядоса, ти си инициатора  hahaha

Тук съм, но последно време само ви наглеждам Wink

Предлагам до края на седмицата да орагнизираме една среща, че зима иде....Софийски мами, четвъртък???????????

# 364
Джиджи, чудесна идея само нека да не е в четвъртък, хайде да е в сряда или петък, но сряда май е по- добре, че по към края на седмицата май се влошава времето.

# 365
  • София
Цветен, бе как без елха  Rolling Eyes  Къде ще слагаме подаръците, и нашите къде ще ги слагат?   Mr. Green Ще я кача нашата на бюрото до принтера, няма как да я стигне поне, тази година  Laughing. Няма да ми е празник, ако не сме заедно тримата и затова пак в къщи ще сме си.
Драга, и да се нервираш файда няма  Wink Аз уж гледам да не ми правят впечатление, минава ми покрай ушите, но днес преди обяд към 1 часа я почерпиха София 9-10 пъти солетка и познай дали обядва после. Легна си гладна, изнервена, но с тесто в корема. В 5 като стана щеше да ми изяде ушите  Grinning Всеки път се заричам, но този път беше последния, да ми реве детето гладно, но все пак нещо хапнало, е няма да стане. И най-странното е, чче майаката дето черпеше нон стоп обяснява, че нейната не яде и е злояда Shocked
Джиджи, шпионираш ни само, а  Simple Smile Какви ги върши Стелла?

# 366
  • София
Благодаря отново ма всички за пожеланията Hug
Чакам една сушилня да врътне и решит да драсна някой ред. Ние сме добре, тези дни беше хубаво времето и излизахме навън. В събота и днес бяхме малко на шопинг, купихме на малката някои малко по-топли дрешки и аз намазах покрай Р.Д Whistling. Гледахме и количките, че тая с която дойдохме искам да я сменя и май се спряхме на един Макларън, но ще видим. Искам и столчето за кола да си замъкна към БГ, защото тук са по-евтини, ама не знам как ще стане. За Нова година пак ще се пазарува то се знае - като подаръци на Дария съм решила да са предимно играчки. Елха ще имаме, ама по-малка и ще я сложим на скрина, но още не сме решили естествена или изкуствена, но задължително някаква. Иначе американците са се втурнали отсега да пазаруват за Коледа, навсякъде по моловете е голяма лудница и ние май ще трябва по-раничко да почнем. За Дари пазаруваме основно играчки от Toy Rus де, а то е пълно с магазини на тая верига. Сега ще гледам да са по-малки, че да ги взема за Бг. Ами това е - и нас ни е обзела вече коледната треска, но тук като че ли обръщат повече внимание на празника.
Поздрави на всички

# 367

Да ви кажа честно доста неща започнах да давам на Дани за хапване, но винаги гледам това да стане след като се е нахранила. Хиляди пъти съм се издразвала и съм побеснявала, когато отидем за храната от ДК и майките наизвадят солети, пръчки и т.н. и почвата да тъпчат децата точно преди обяд /тук храната си я вземаме в 11.30ч./. Съответно и Дани бива почерпена, но добре поне, че това засега не й убива апетита  Peace
А колко пъти бабата на мъжа ми е идвала вкъщи точно преди вечеря и като почне да изважда от чантата си най-различни сладки и солени неща........Наскоро не издържах и така й се развиках, че .........грабна си чантата и си отиде.....

# 368
  • София
Честит рожден ден на Карелия с малко закъснение! Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов и усмивки!

Джиджи Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз съм За среща, когато кажете. Само да знам ден по-рано, че да помоля тати да ни закара.
Нели, браво за женския шопинг. И аз съм решила само играчки да получи Анди за Коледа. Ще си идвате ли за Коледа или ще си останете там? Аз мисля да купя "жива елха, в саксия и да я украся, защото Анди знае, че не трябва да ми пипа цветята (ще го мисли за цвете).
За Нова година и ние ще си бъдем вкъщи, поканихме и още две семейства на гости, едното с детенце на 2 годинки.
Драга, този проблем с храненето го имам и аз, но не от близки, а от майките по градинките. Само я гонят Анди да я тъпчат с разни неща. #Cussing out

# 369
  • София
Аз за елхата си питам от моята камбанария нали имаме голяма изкуствена елха и за нея си мислех като питах, но ето, че сега ми дадохте добра идея, мисля да купим малка естествена елха, може би от онези посадените и ще я сложим на масата въпреки, че си мисля, че пак ще падне пищяне докато не свали украсата от нея. За подаръците на Кати си мисля да й вземем тази дървена печка която я показвах тук или дървената тоалетка и тя много ми хареса. То май си е вярно, че родителите си купуват играчките за себе си, ама като тя не може да си каже какво й харесва така ще е. Mr. Green Ама да ви кажа с тези 25 градуса на вън хич не ми е коледно, иначе това ми е любимия празник.

# 370
  • София
И аз не успях с колажа, вчера не можах да вляза в снимка.бг.Не знам дали не бъркам нещо юзер или парола, или сайта не ме харесва, както и аз него  Mr. Green Може ли някой да ми метне на лс линк с паролата Praynig

Да ви покажа със закъснение Калина, облечена за Хелоин, само дето я снимах едва в неделя, че на Хелуин беше с обелен нос, направо страховито си беше, в духа на празника

закъснял Halloween by Eli Mishe, on Flickr

ако на някой му се гледат и коледни снимки и картички : http://www.flickr.com/photos/32927416@N02/ , и още много ще качвам, нещо съм се отворила на снимки с картички и няма с какво да ви се похваля друго.Редовно ви чета, но няма какво да напиша.Иначе у нас елхи ще има две, изкуствени,мънички, които ще стоят високо, иначе лошо им се пише  Mr. GreenЕдната я спретнах вече за снимки, другата ще си я прави Михаела.Това й е любимия момент.

Сиси, ако намериш книгата, метни я насам с линк, ще съм ти задължена

# 371
Ехоо, леле... изпуснала съм да поздравя Карелия за рождения ден! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана.  bouquet

Драга, мдам, и аз не разбирам защо трябва да се тъпче детето постоянно. В неделя имах среща с приятелки, които не бях виждала от дълго време и оставих Калина при майка ми. Мама беше направила 3 отделни неща за хапване за Инето. За мое щастие се съобразява, та бяха печени плодове основно.

Подсети ме и за една майка, с която чакахме заедно пред кабинета на докторката миналия месец. С такъв умолителен глас ме питаше дали не може да даде солетка на Инето, че ме напуши смях направо. А споменах ли, че детегледачката беше дала едно малко кроасанче (с крем #Crazy newsm78) и на другия ден ми се хвали с какво удоволствие го била изяла Калина ("ама то не беше с шоколад"). ooooh! Малее, скокнах до небесата и сега има последно предупреждение да не се дава нищо, което не е от кухнята или плодове.

Докато съм на темата - снощи Калина се самозахрани с шоколад. Бонбон Фереро, ако трябва да съм точна, на мама фръцлата. Бяхме на рожден ден и докато я изловя, вече беше отхапала една трета, барабар със станиола. Бръкам в устата, а тя стика зъби и смуче. Laughing Успях да изкарам хартийката и част от бонбона, ама падна страшна борба. Още ме боли пръста, където стикаше със зъбите.

Ели, разкошна е Калина. Много ти позира за снимките.

Ако организирате среща - ще се опитам да се измъкна от работа по обяд, за да ви видя за малко.

# 372
  • Варна
хихи тук съм тук съм, още не съм почнала,чакам калоян да заспи Wink така че качвайте.

за елхата много се чудя....калоян се точи на топките от половин година  , видя ги зад дивана и все виси там на дупката и ги сочи и вика "татюу?" т.е. топка Mr. Green трябва да измисля някъде нависоко да я завра Roll Eyes

# 373
Мм, ние украсяваме елха на Бъдни вечер по принцип. Сигурно ще сложим някоя мъничка на бюрото, за да не я стига чудовищенцето.

# 374
  • София
Мм, ние украсяваме елха на Бъдни вечер по принцип. Сигурно ще сложим някоя мъничка на бюрото, за да не я стига чудовищенцето.

може ли да взаимствам обръщението за моя малък звяр , който ти звъни по телефона  Laughing
аз вчера правих едни гирлянди с топки, по тях блясъци разни в червено и златно и аз докато се обърна и цялата се беше налепила, по моите ръце не се лепят така, що ли  Laughing и после голямо миене падна.Затова мисля да й отбера 10 подходящи, с които да си играе.

Ю.Б., мерси, ще кача снимчица след малко

Общи условия

Активация на акаунт