Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • USA
Цветен прашец, махнахме алармата още, ако си спомняш, докато се включваше без причина. Обаче изобщо не си спомням как стана. Сега даже махнахме и подложката тези дни, понеже не ни беше нужна в такъв случай. Провери в книжката, ако не можеш да намериш, аз ще проверя в Интернет довечера.
Сафо, ужас, какво нещо сте претърпяли ooooh!. Дано не се повтаря повече Hug!
Нелир, аз забравих да пиша за праха, ползвам детски, когато нашия свърши минаваме на нейния. Омекотител-ползваме кърпите, но без миризма.
Карелия, аз отдавна писах, че мия зъбките откакто Стейси има 2 зъбчета.
Мише, как не те мързи, на мен ми е ужасно да пера на ръка, а за плакненето винаги ми стоят неизплакнати добре.

На Стейси пък вече почти 4 месеца не й е излязъл нито един зъб.

# 496
  • София
Ммммда, да дам отчет за зъбите. Най-накрая проби и четвъртия кътник  ooooh!  кашлицата и сополити, които продължиха месец - вече ги няма. Ей, голям зор с тези зъби.

# 497
Фортунче, киви давам направо със семките, къде ти да го чистя. Беля го и го измивам, заради мъхчето.
Сафо, много неприятен инцидент, но ще трябва да свикваме.
Мише, не можеш да ме накараш да пера на ръка, ако трябва 10 перални ще огладя, но не можеш да ме накараш и носна кърпа да изпера.
Зъбите мием сутрин и вечер. Относно подстригването, днес  свърших тази работа за пореден път.
Сиско, честито ви, аз не смея да се похваля, но от 3- 4 дни Андреа не дриска по сто пъти на ден, както последните 2 месеца. Дебна, но не мога да видя нови зъби, не ми дава.
Хайде на среща!!!

# 498
  • София
Ами, хайде на среща! Аз до сега се притеснявах с тази кашлица, да не е заразна, но сега всичко е наред.

# 499
Айде да се от4ета и аз по анкетките
1.Вси4ко изброено сме давали даже прясното мляко педиатъра ни каза да му даваме само такова ве4е без бебешко  Mr. Green
2.Имаме възглавница ама не6то много не спи на нея
3.оо ние без биберон не заспиваме понякога се полу4ава но пък на следва6тия ден по4ва да си сму4е пръстите
4.Не гладя ама въоб6те  Embarassed
Тъкмо 6тях да питам и аз за зъбките за6тото тук ми казват 4е не можело да му ги мия толкова рано 4е била вредна пастата за зъби дори и детската ама нали на мъжа ми родата са много пе4ени не мога да се разбера с тях  ooooh! ама 6те взема да потърся инфо на друго място.
Сафо и нашия хубосник се катери на всякаде и се изправя кадето успее да се ка4и а на мен сърцето ми преска4а не мога да си представя какво ти е било и дано да не се повтаря
Сиско 4естито зъб4е
Това е от нас засега имаше не6то да питам ама забравих  Whistling друг път 6те е

# 500
Аз да се включа за миенето на зъбките, с риск да отнеса някоя критика. Все още нямаме четка и паста,имаме накрайник още от 6 месец ,който го ползвам за почесване като се спуска да ми хапе пръстите. Но в последно време не ми дава да и бръкна в устата и затова още не мием зъбки. А ми се иска да започнем,понеже яде каквото напипа,научила се е да се качва на стола и от там си взима от масата каквото иска.  ooooh!
 Да се оплача с риска да скапя и вашето настроение.  Embarassed  Включих се в една благотворителна кампания за един Дом за деца от 0 до 3 г. в Кюстендил (една бивша съученичка разбрах че се занимава с това,и поне съм сигурна че не се краде,за разлика от домовете в Пловдив,там има човек от кампанията който следял нещата). За сега помагам само с дрехи от Алекс и играчки. ( надявам се за напред с повече). И в тази връзка ми нахлуват едни мрачни мисли в главата и само ме избива на рев. Тази вечер поставих "рекорд" като преспивах малката нещо се пресетих и започнах да си "цивря" (както обича да казва нашия татко) ,та до преди малко.  ooooh! Спирам до тук,не искам да ви натъжавам. Пожелавам лека и спокойна вечер и дано дечицата ни спят "като къпани" както се казва  Hug

# 501
  • София
И ние си мием зъбките, по-скоро смучем четката, но все пак правим опити, обяснявам, че се мият зъбите, а не езика (поне не само) но май не ме разбират много. Laughing

# 502
Хайде среща днес (понеделник), ако времето позволява.
Ние мием зъбки сутрин и вечер, с паста и четка, първо изсмуква пастата, после мием зъбките.

# 503
# 504
  • София
Добро утро!

matzko, къде предлагаш и по кое време?

# 505
Аз съм навита за среща, но кога и къде?

# 506
  • При децата ми
Здравейте! Hug
Не съм ви чела, но видях поздравите! Simple Smile Много, много ви благодаря за милилте думи!! Hug Да ви се връща! Иначе празника мина добре, вкъщи с две приятелки и близките. По-късно ще се включа и аз с отговори по въпросите, че сега ги видях отгоре-отгоре....
Лека и успешна седмица на всички! Peace
Лелееее, сега видях колажа! Страхотен е Вержи!  bouquet Пу-пу много са хубави дечицата! Ма много сладки бе! Heart EyesДа са ни живи и здрави! Hug

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 09:55 от Hrispa76

# 507
Към 13 - 14ч в Борисовата, заведенията работят ли? Ние можем и по-рано де, нямаме ангажименти.

# 508
Среща в Борисовата градина към 12 часа на катерушките и пързалките, при слона.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт