Е, как да му се скарам на детето.
Драга, като тръгна към парка ще ти звънна да ви проверя дали сте още там. 12ч. хич не ми е удобно, че ядат към 12,30 и после спят. Освен това аз на слончето сама няма как да се справя, та ще изчакам татко да си дойде и да се наспят. Ние така или иначе така правим всеки ден и отивам в в Борисовата.

1. Давате ли вече прясно мляко, берита ( ягоди и т.н), цитруси, ядки, мед, риба- вече сме на ДК, так че прясно мляко ядем, риба въведох около 1г или малко по- късно. Другите-не.
2. Слагате ли вече възглавница?- не
3. Махнахте ли вече биберона и как?- не са ползвали
4. Има ли и други луди дето гладят всичко все още, ама от естетична гледна точка?
Пера с Персил сензитив и ползвам омекотител Ленор сензитив.Зъби мием с четка и Ненедент от няколко месеца.

) Много по-добре се чувствам в изгладени дрехи и бельо. Илиян ми помага с гладенето, когато си е вкъщи. Гладя всеки ден по една пералня.
Пера дрешките й със Сано течен или Persil Baby течен, редувам ги. Омекотител все още не използвам.
Мием зъбки сутрин и вечер. Само като и кажа, "Хайде да мием зъбките" и хуква с всички сили и най-широката си усмивка към банята. 
Викам гледай сега и шоколад да я научиш толкова рано и направооооооо... Не разбирам защо е толкова важно за хората детето да яде солети? Това някаква всепризната детска кухня ли е? В деня в който си похапна солетки влязохме в един магазин и продавачката попита дали яде солети и я почерпи и ние отговаряме - ами яде ... от днес... Горката остана като гръмната - "Ами защо досега не е яла?" Като че ли е велико престъпление....
Ееее, след като вдигнах на крак педито се оказа, че Т е 39,2. К`во да ви кажа 1/2 градус повече или по-малко - голяма работа ....... Резултата е вирусна ангина, да очаквам рязко вдигане на висока Т. Така до сряда, коато ще се реши дали да пие антибиотик или ще се размине. Пратих я при баба й, да се опитаме да предпазим Тони.
по повод номерата и всичко останало, аз нали чета оттук-оттам и пиша само по спомени, така че все пропускам по нещо. По повод рибата- препоръчвали са ми от щанда за замразена риба има и едни рибни кюфтета от сыомга, още не сем ги опитвали, но казват, че децата много ги обичали, така , че може да предложиш и това на Стейси. Интересно ми е мнението на вашия педиатър за прясното мляко- какво ви казва затова- откода да се почне, а за киселото какво му е мнението. Питам, защото не ми допада мнението на нашия за прясното, че да видя и други американски доктори какво съветват.
. Отивам, след 10-15 мин. заспива понякога, понякога не може и така не съм спала и аз. Това стана от вечерта, в която преместихме мебелите в нейната стая и се чудя дали това е причината или е някаква случайност
. Никак не ми се иска пак да правя разместване, защото сега е супер, хем е по-подредено, кошарата е на правилното място, абе 100 пъти е по-добре, но това нейното будене и незаспиване по няколко пъти на вечер ме тормози

Ама при нас Нико си ляга доста рано и в общи линии го слагаме да ляга между другото, в смисъл докато вечеряме или нещо друго.. Абе ужасни родители сме май - детето искаше да махне памперс през лятото - нас ни домързя, сега сигурно иска да си мие зъбите - ама нас пак ни мързи...