За другия живот ще знам Ааа, и аз веднъж чух, че блуза носена макар и един час повече не обличал, и питай ме за колко месеца спрях да пера и гладя
За другия живот ще знам 
Ама Ива беше по пижамата навън и бързо трябваше да я облека. Важното е ,че успях да хвана момента
От 10 снимки 2 са страхотни.
За другия живот ще знам
.
, финансова отговорност и ангажимент са си, няма две мнения по въпроса.
. Но то на мама винаги е различно
.
. Аз също мислех, че ще има сега да я катеря и пускам, но това беше два пъти и сега сама обикаля, омръзна й и почна да си хвърля топката по пързалката и да си я гони
Важното е, че на Андреа й харесва.
. Но то на мама винаги е различно
.
, че е в перфектно състояние, понеже аз я отворих и това ми се видя?
и не съм чела.
-аманитка, елиг,драга, мимето, кака Михаелка, племенницата на бубичка, сигурно изпускам някого... 
. Да, ама момъкът с времето ме надхитри-усети се, че може да си смуче биберонът на шишето, дори и без да пие вода и почна да ме лъже-като виждах това, че не пие, а само го смуче и исках да му взема шишето, той го надигаше отново, все едно, че още пие вода 
А не може ли някой от твоите родители да дойде, ако са пенсионери и им се идва?
Дано скоро и вие се оттърсите от лошите спомени покрай болестта му. За съжаление всеки от нас има някакъв край в живота си и смъртта е неминуема, дали по един или друг начин. Важното е да сме добри хора, докато сме живи и да оставим добри спомени у близките. А това със снимките е наистина много неприятно, дано поне си съхранила другите.
То и затова аз много не съм се развихрила с черпаците, иначе ми е удоволствое да готвя- от 15-16 -годишна си готвех у дома.
Приемам съвети за приучаване към самостоятелно хранене?!
и няма да опреш до моето кошче за кола.
.