Юлски деца-Тема 39

• 27 606
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро!
Маймун ние сме от тези които са се подстригвали. Косата на Кати вече не е толкова перушинеста, но аз все си мисля, че това със сгъстяването на косата в следствие на рязането си е абсолютен мит, според мен си е ген и режеш или не тя си става такава каквато си предразположен да имаш. Нашата расте бързо и отдавна сме пак за подстрижка ама аз само се ослушвам искам да й пускам дълга коса за опашки, но вече бритона й влиза в очите и трябва да я водя, че слагам кукуригу но тя го маха.

# 181
cveten prashec   Hug, бременна съм даааа  Grinning, много исках второто да стане, така, че да мога да хвана второ поредно майчинство (в смисал едното преминава в другото), да си призная честно хич не ми се връща на работа, а как ще се оправям с две малки деца ..... ами да му мислят бабите и те ще трябва да помагат, а и се надявам Аманда да успея да я запиша на ясла догодина, че с две малки деца в къщи ...  Party
За количката ще изчакам да, може някоя мама да иска да "отърве" от нейната  Simple Smile

# 182
Алекс, много съжалявам, но вие май го очаквахте. Няма ли да се прибирате в Кърджали?
Мише, извинявай, че те преварих, но не му мислих много и я взех Blush. На майтап си нося много, така че споко Peace. Свекито веднъж дойде да я гледа и сготви една леща.
Маймунче, направи като мен, аз я поръчах и после му показах да види снимката. Веднага се размуча, само да съм посмяла да докарам пързалка в къщи, само това ни липсвало в къщи, аз си замълчах и само каза, купила си я вече нали и приключи въпроса Laughing. Сега като я гледа как се забавлява и си трае  Laughing. Ние се постригвахме вече три пъти, не е перушинеста, но тя и с раждането не беше много. Аз също мисля, като Прашеца, че си е до ген.
Денива, режа на ситно, ако ме мързи да ги цъцкам, режа на едро и после с тази лъжицата за намачкване малко ги натискам.
Бъфи, кога ти е термина?

# 183
Бъфи, кога ти е термина?

Julsko bebe на 14ти юни ми е терминът  Mr. Green, на първия преглед док. видя 3 плодни сака  #Crazy, в последствие прокървих, ходих на преглед и се видяха два, като само единия от самото начало си вървеше нормално, последният път видяхме сърчице, та си мисля за другия, че и той ще изчезне, но като цяло беше зашеметяваща новина  hahaha

# 184
Ха Бъф, ей това е новина! Ми честито!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Леко и полеко и така до края  Hug
Драге, ти какво чакаш още  Hug Wink Wink Wink айде ... че пак дойде ред на Юлските бебета  Peace, а както знаем те са най-красивите  Hug
Хубав ден   bouquet на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 185
Ние сега разглеждаме апартаменти и ако се преместим в по голям веднага се хвърлям и аз в една пързалка.  Mr. Green
Бъфи 4естито   bouquet
Александра моите съболезнования
maimun77 аз мисля като цветен пра6ец 4е си е до ген ни рязахме малко от косата на Денис само да му махна къдравелките да не прили4а на моми4е 4е много стър4аха ина4е на пролет може да го постижем основно 4е все си мисля 4е коси4ката колкото и да не е топли малко.
Чочиии ние има ве4ери заспива без биба но ако го мъ4и някое зъб4е му я давам и си е свикнал да си заспива с него като му я махна и си сму4е пръстите което според мен е по ло6ия вариант мисля на този етап да из4акам и по късно да го оту4а.
Mishe333 извинявай за объркването  Embarassed

# 186
моят мъж не ми прави никакви забележки- дали ще има наготвено или не, дали ще яде една манджа 3 дена, даже и не ме пита дали има готвено и дали има различно- може събота/неделя, когато е у дома изобщо да не яде по цял ден, ако не го попитам дали не е гладен.
И моят е същият, с тая разлика, че ще попита за ядене все пак като огладнее - ако няма ще отида да купи и толкова. Той самият едно яйце не може да изпържи, факт. Но не си представям мъж, който ми обяснява как трябва да готвя всеки ден Shocked Но пък аз никога не съм си падала по патриархален тип мъже, затова и не съм се омъжила за такъв.
Между другото,моята свекърва ни изпраща в неделя с храна за вкъщи. Поне два дни не го мисля яденето. Златна ми е свекървата, ей, пак да я похваля Simple Smile
Бъфи, честито! Представям си шока с 3те плодни сака, а сега сигурно ли е, ме ще остане един, да не се окажеш и ти тридетна? Wink
Маймун, готина пързалка! Ние си имаме една, но не ми беше хрумвало да я ползвам вкъщи, ще помисля по въпроса Simple Smile
Александря, съжалявам за свекър ти.

# 187
  • Кърджали
Благодаря на всички.
Драга, очертава се в Кърджали да се приберем пролетта. Защото хем сега да тръгнем да търсим с какво и как ще се отопляваме тази зима, че ние сме с печка на дърва, а покрай всички неприятностти дърва не сме осигурили /то това не е голям проблем де, лесно се решава /, хем и Краси не иска свекървата да остава съвсем сама. Той се върна вече на работа, месец и половина - два не беше ходил изобщо, пак във фирмата му се оказаха съобразителни, лоялни и не го закачаха за работа освен ако не е нещо спешно. Абе, не е чак толкова зле и тук,ако интернета не беше толкова отчайващо лош щеше да ми е още по - приятно.
Маймун, ние постригахме Кати след рождения и ден. Просто ми беше втръснало от повтарянето на Краси, че така щяла да и се сгъсти. Ходи му обяснявай, че биологията си е казала думата.Не, не се сгъсти, но и сякаш не е същата перушина. То пак си е перушина, ама малко по - плътна. Да е мислило детето от кой какви гени взима  Crossing Arms
Бъфи, честита бременност.
На Кати от доста време не и пасирам нищо, но тя още като беше с едно зъбче, имаше мера да дъвчи. Сега си яде всякаква храна без проблем.За самостоятелно хранене и е още рано обаче. Все лъжици разнася, но не може да ги ползва по предназначение. Не може да загребе храна. Това, което може сама да яде с ръка, и го давам.

# 188
  • София
Хоп- троп! Ето ни и нас. Вчера запазихме поредното столче за кола  Mr. Green, комбинирано до 36кг., но може да поляга, та съм доволна.
Да честитя на патерица именниците от онзи ден- Мишетата на Сафо, ЕлиГ и Куко;Габко на Аманита; Мимето и Драгиния мъж. Да са здрави и щастливи! Ако пропускам някой,моля да ме извини. Hug

Бъфи, честито и лека бременност!     bouquet
Маймун, ние ги подстригахме и двамата и мога да кажа, че ефекта на сгъстяване на косата е чисто визуален.  Peace Дори младежа, който е откровено плешив изглежда по- добре.  Mr. Green Иначе аз също не вярвам, че косата се сгъстява от подстригване.  Peace
Алекс, съжалявам за загубата ви. Flowers Rose  Hug Аз ползвах на морето Мтел- ска джаджа за Интернет и бях много доволна.  newsm78

# 189
Ние вчера също направихме първа подстижка, за да оформим косата и фризьорката точно това ми каза, да не очаквам да и се сгъсти косата, а просто ще расте по-оформена и mila права си, че има само такъв визуален ефект на сгъстяване  Peace

# 190
Аз все още нямам никакво намерение да подстригвам Даниела-жал ми е  Rolling Eyes

# 191

И моят е същият, с тая разлика, че ще попита за ядене все пак като огладнее - ако няма ще отида да купи и толкова. Той самият едно яйце не може да изпържи, факт. Но не си представям мъж, който ми обяснява как трябва да готвя всеки ден Shocked Но пък аз никога не съм си падала по патриархален тип мъже, затова и не съм се омъжила за такъв.
Между другото,моята свекърва ни изпраща в неделя с храна за вкъщи. Поне два дни не го мисля яденето. Златна ми е свекървата, ей, пак да я похваля Simple Smile

Инкс, това като го чета, все едно за моя мъж и за моята свекърва става въпрос. Да не сме се омъжили за един и същи човек  Joy Joy И моето свеки в неделя ни изпраща с една торба ядене, което стига поне за два-три дни, защото е наготвила по няколко манджи. Освен това и хляб ни е купила, и салата, и десерт и плодове........ Ама сега не е така, защото от лятото сме и разбили апартамета - ремонт правим и тя милата няма ни печка, ни мивка ни нищо, живее си на "обекта", заедно с майсторите. После ще се разменим, тя ще дойде в нашето апартаментче, а ние в нейния голям апартамент в центъра. Е, нищо лошо не мога да кажа за нея, освен че много много не се справя с Виктор, ама и той никакъв шанс не и дава. Или реве истеричо от нея или напълно я игнорира, все едно не е там.

Бъфи, честито и леко.

Аз Виктор го водих на фризьор вече три пъти и един път аз го клъцнх. Много бързо му расте косата, но пък е една, като телена четка твърда и на никъде не застава.
Ох, много ми е кофти в това хубаво време, че трябва да стоя в офиса, а вечер като се прибера е тъмно и не мога да изляза с детето. Sad

# 192
  • София
И аз още не съм подстригвала Мишока, жал ми е за къдриците на тила му, дори вече стават на опашле Wink
Е, все някога ще се наложи да го офъкаме, дано косата му се запази къдрава, за което кака му много му завижда.

От няколко дни имаме лаптоп  smile3521 и даже в момента пиша от него, и да ви питам защо ги върши такива - когато пиша по-дълъг пост или редактирам вече написан, след определена дължина не ми дава да виждам какво пиша, а ме връща по средата на текста.

Аз утре твърдо съм решила след като обядва да заведа Мишо в Борисовата. Ако има и други кандидатки???

Я ми напомнете на Пентаксима реимунизацията кога беше? И сега купува ли се или е от ЗК?

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 15:51 от Cuckoo

# 193
Не би трябвало да се плаща Пентаксима вече  Thinking

Бъфи, честита радост!

Много ви се радвам на бременните да знаете!  Hug

# 194
Cuckoo, реимунизацията с Пентаксим е година след последна поставена доза. Напр. ние сме поставили последната 3- доза на 24 ноември миналата година, сега след 24 ноември ще реимунизираме. Ще се поема от ЗК, няма да си я купуваме.

Общи условия

Активация на акаунт