Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Честит празник, Лилчо!

И аз влизам с надеждата, че ще има новини от Драга, пък то...Ще и дърпаме ушите значи  Mr. Green
По въпроса с тръшкането, Елин по скоро пищи, като не стане на неговата и почва да реве. Но бързо гледам да го забаламосам с друго и като че ли минава номера. Но като цяло ако имам нерви го оставям да си се навика и нареве на воля  Rolling Eyes Иначе до преди няколко месеца и той си блъскаше главата, но скоро не го е правил. При всички случаи един невролог ни успокои, че не е проблем това за тях. И ще отмине без последствия Wink

# 316
Привет и от нас.
За два дни да ви изтърве човек от поглед и не може после да ви изчете.
Честита дъщеричка на Берушка, да им носи само радост малката Ивета!
Лилчо, честит рожден ден

Драга, къде се затри? Как може да хвърлиш тука една бомба и да изчезнеш?
Роси, много неприятно, освен да го засечеш, че нямаш вина за това, че има още две преди това и защо трябва ти да губиш от това, но някак си незнам дали ще има ефект. Ако няма финансова възможност, да работи повече Crossing Arms.
Права си, че нямам вина, те двете му деца са вече големи, учат и работят, осигурил им е жилища, винаги когато имат нужда от помощ не им е отказана. По скоро си мисля, че проблема е в операцията, която му направиха малко преди да родя. Всъщност наскоро осъзнах, че искам второ дете, защото покрай грижите за таткото въобще не можах да се насладя на първите месеци на Божидар, е не само де, аз имам по-голяма сестра и ми се иска и той да не остава сам на тоя свят един ден.
За тръшкането, пу-пу да не го урочасам Божидар, но не сме имали такива сцени навън засега, вкъщи се пробва, хвърля си играчките или бутилката с вода и реве по един специален начин, но знае, че хич не му обръщам внимание, започне ли и го игнорирам тотално, прибирам му играчката, която е хвърлил, дори съм го оставяла сам в леглото му да си се тръшка ако иска, почти веднага като види, че не го гледам и спира.
Свърши ми почивката, малкия се събужда, по-късно ще хвърля едно оче да видя дали има включване от Драга.

# 317
  • София
Ееее Драга къде изчезна цял ден бе човек. Така бързах да влезна да видя добрата новина, а то нямаааа.

# 318
  • USA
Оля, Стейси ака в тоалетната, нейното гърне не го ползваме вече. Но толкова си пипа отдолу, че докато ака и си го набарва Mr. Green. Днес стоях до нея и така. Обикновено ака след като е закусвала или обядвала и гледам докато тя е в тоалетната да поизчистя, ама на, трябва да стоя до нея Grinning.
Денива, ние пазарим от Вали Продюс, доволна съм от разнообразието и цените. За съжаление нямат органик, но това не е проблем голям. За мен Доминикс е скъп магазин, а не намирам да има разлика в продуктите от нашия. Понеже ми е на 10 мин. пеша от вкъщи пазаря от там, но по изключение. А за номера, за който ти споменах е на лепенката на самия плод/зеленчук. Може би знаеш какво означава, например ако започва с 9 е орг., ако с 8 е ген. мод. и с 4 е обикновен http://rawearthliving.wordpress.com/2010/02/27/what-does-the-num … uit-sticker-mean/ . Но няма специален номер за натурални и от там си мисля, че няма никакъв контрол за тези натуралните и всеки може да си напише на табелата в магазина "натурално". Но това е мое мнение Grinning. А на въпроса ти, Стейси като не стане на нейната, пищи или хвърля нещо, напъва се ревейки, а два-три пъти ми и посегна да ме удря. Обаче ми прави впечатление, че при баща си не прави така. На него хич не му минават инатлъци, докато на мен ми е жал и може би тя го разбира това.Иначе и таткото се шегува, че акото е органик Laughing.

# 319
М Мъжото излезна до тях и го врънках да мине през аптеката, било го срам,
Shocked брех, ма много срамежлив.
По пронцип на Шуър чека има две много бледи черти още преди да го направиш, които тъй да се каже показват къде са чертите, аз поне така помня т.е. и на отрицателния има нещо като блеееда черта, но си е там, не се появява. А може ида бъркам за марката, такъв беше теста, който аз правих. Айде чакаме, дано е положителен, но наистина не се пренавивай, споко, лежерно Hug
Маймун, ползвам и ограда и повивалник. Много ми е удобен повивалникът, все си казвам, че трябва да се откажа от него да вземе да падне, ама си е удобно.
Миме, то едва ли дете на тази възраст би стояло цял ден в кошара, никой не говори за това. Аз я ползвам оградата, ако например трябва да изтичам да отворя вратата долу, или да отида до тоалетна, примерно. Не ми е комфортно да изляза от стаята, дори за две минути и да щъка  напред назад. Колкото и да е обезопасено имам виенски прозорци, може да реши да си събори телевизора на врата и какво ли не, което не ми хрумва даже. Или ако вадя нещо горещо от фурната, например.т.е макс.2-5мин., но още ми е по-спокойно така.

# 320
Маймунче, нещо се заплеснах и забравих да ти отговоря на питанките.
Повивалника си го ползвам и ми е много удобен. Инето доста се върти, но някак успявам да я усмиря и да свършим работата - я памперси, я обличане, бърсане, кремове. На спалнята ми е много по-трудно да я удържа, защото тя просто си се обръща и си заминава по нейните си работи. Докато на повивалника знае, че след малко ще свършим със задачката и я пускам.

Ограда никога не съм ползвала. Щъка из къщата, обезопасено е доколкото е възможно. Нямам много мебели, в които да се пребива. Ходя до тоалетната на отворена врата. hahaha Иначе идва да ми тропа. Пък така или иначе не ходя след нея из стаите. Само понякога, ако много се кротне някъде, отивам да я проверя каква беля прави.  Whistling

# 321
Здравейте, малко се позабавих, но някои хора са решили, че ще си пишат дипломната, когато са на работа и пак ми отмъкнаха лаптопа. Днес вече си направих тест с една приятелка, бледа си е, но и двете я видяхме, значи е там. За сега неофициално мога да кажа, че имаме EFP, ще се радвам, като отида на лекар да се види дали всичко е наред първоначално и има сърце.

# 322
  • USA
Eeee, Юлско бебе, най-накрая се появи, ами значи не ти се е привидяло, а си я има чертата Grinning. Хайде честито и стискам палци всичко да е наред, леко да ти е докрая, леко раждане, разбира се със здраво бебче!

# 323
  • София
Инкс, и аз така като Джил, не сме заедно в една стая  Simple Smile Обезопасили сме каквото сме се сетили, днес купихме и плоскост за масата, това стъкло много ме притесняваше. Ъглите са с предпазители, шкафовете са с пластмасови джаджи против отваряне, общо взето съм спокойна. Аз ако си готвя в кухнята тя си играе сама някъде по стаите, обикаля си, нямаме затворена врата никъде. Не че ходя до тоалетна, ами и когато един месец бяхме без асансьор докато се светна да слагам количката долу в колата си е носех у нас  Crazy Качвах я първо нея и багажа да си играе и слизам 4 етажа да нося количка, шашава работа  Rolling Eyes. Може би имате френски прозорци  newsm78
Драга, хайде официално Честито   bouquet Започва се твоята  Laughing

# 324
  • USA
Миме-то, какво ползваш за шкафовете? За единичните няма проблем, обаче двойните Стейси ги маха и се започва.

# 325
  • София
Аз от ибей взимах разни видове, такива двойни имаме само в кухнята, но тя там си бърка на воля. Общо взето малко неща и забранявам, не ми речи да разнася рендето или някоя купа. Така сме преустроили навсякъде, по нея се нагаждаме. То е ясно, че тепърва предстои бъркане и взимане на разни неща. Важно е лекарства, препарати, остри и стъклени неща да се скрият. Даже като се замисля нарочно и даваме разни работи, много ги изследва и внимава. Днес ми носи едно радио на баба и от Балканската война и било "адио". Ми не обичам расли в саксия  Peace

# 326
  • София
изтървах ви за малко и то толкова събития Grinning

Честит Рожден ден, Лилчо!Да си жива и здрава и много щастилива!
Честита дъщеричка на Берушка!Много и само радост да ви носи!

Драга, стискам силно палци всичко да бъде наред и да имаме още едно юлско бебе в темата!Тихичко - честито!!

За ината - не знам какво да пиша, че ще стане дълго, като се инати започва да пищи, и може да пищи не знам колко време, но повече от 15 минути със сигурност.Тропа с крака, взима неща и ги хвърля, въобще голяма истерия.Не издържам дълго да гледам този цирк, опитвам да отвлека вниманието, но все по-трудно става.По този повод - дайте някаква литература за инатливи деца.Каката ми е пълна противоположност, нито веднъж не ми е правила сцени, а Калина - вече безброй, и докато вкъщи ми е все едно, навън честно да си призная ми е неудобно хората да ми гледат така детето, и аз преди си мислех, че е  въпрос на възпитание, но сега разбрах , че не е , когато ми дойде до главата Confused

# 327
  • София
Драга  newsm10 smile3501 pregnant newsm68 newsm44 
Е сега вече спокойно отивам да си легна.

# 328
Драга, честито! Истинско юлскобебешка майка си ти!  Hug Страхотни 8-9 месеца ти желая, всичко да мине леко и бързо, а Андреа да стане много добра и послушна кака!  Hug

# 329

Общи условия

Активация на акаунт