Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • София

Абе момичета даже и в албума не мога да вляза...моля някой да ми прати паролата  Tired

Сиси и от мен честито за Юлиана,да е все така лъчезарно и щастливо дете!  Hug

Линет не сте,не сте..

Драга хайде бе жена,пиши!  Flutter   Crazy   Party 

# 421
Привет  Hug
Ние имаме голям проблем от 1 2 седмици не всеки ден но по4ти Денис се буди в 6 4аса с рев а поп принцип от доста време става към 9-10 и така от 6 до 10 5мин рев 5мин сън/горе долу/ а си ляга по едно и съ6то време и спи еднакво през деня и се 4удя ве4е от какво е не е гладен за6тото му давам мляко а той не иска и да го погледне.Моля ако някои е имал подобен проблем да пише и дали 6те се оправят не6тата  newsm78 за6тото ве4е съм  #Crazy и отка4ам за6тото той не си ляга рано ве4ер и аз нямам възможност да се наспя.

# 422
  • София
Божеее....всички юлски бебета са вече големи деца,много са пораснали всички,ама са ни най-хубавичките  Flutter  Бобито мерси за паролата  Hug

# 423
Прашец, тя Кати  си е като голяма мома вече  Grinning.
Мина прегледа, но му е много смотан видеозона, видя само плодно сакче, а при моята докторка с Андреа по това време се виждаше и точката вътре, смята едни странни седмици, от момента на зачеване, не от първия ден на последната менструация newsm78. За сърце ми каза да отида чак преди Коледа, пък аз го смятам, че към 7 седмица нататък, тоест на 2- ри декември при моята си докторка би трябвало да се види. Та това беше прегледа, малко загуба на време и пари се оказа.

# 424
  • София
Здравейте. Нещо тези дни ми е много смотано, не мога да спя добре. Дали няма скоро пълнолуние?
Вчера в пристъп не незнам какво си подкъсих доста косата - отиде половината. Сега ми е хем по-леко, хем непривично - от 2000 г. бях с онази прическа /по-точно с липсата на такава/ и малко ми е жал.
Днес преживях ебати разочарованието и се вбесих на себе си - батерията на телефона беше накрая, но реших да я оставя съвсем да си умре. И естествено забравих да я проверявам. Към 15,30 ми дотрябва телефона, включих го и... преди час ми бяха звънели от 9999. Мамка му и късмет, аз си знам, че в такива игри не ми върви и доста нарядко пускам смс-и и по-добре хич да не беше станало нищо, а не да ме ядосат така  Banghead ако имах ташаци, щях направо да си ги сдъвча

Драга, и от мен тихичко честито, да не ти предам каръщината си онлайн... ще коментирам когато вече е сигурно
Ей сега зарадвах мъжа си как съм пропуснала да спечеля червения Голф...

# 425
  • София
Куку, пълнолунието е на 21-ви  Peace Тоя Голф не го мисли, нали знаеш, човек едно губи- друго печели  Hug
Драга, за друг път ще знаеш там да не ходиш. Ама то нямаше как да чакаш до 2-ри, сега ще ти е по-спокойно докато дойде време за твоята лекарка.

# 426
  • Видин
Куку, освен ако не са ти звъняли в 18.30 - не се ядосвай. Пуснали са някакъв "трик" - Ники Кънчев уж звъни, ама е на запис. Обадили са се на мъжо. Задал е някакъв въпрос, ама после е казал да пуска смс-и и бла бла. Така че може да не са звъняли от реалното предаване  Peace А да е бил записът, който с нищо не помага за спечелването на наградата. Не се ядосвай  Peace
Габи не разбира, че в корема ми има бебе. Никакво внимание не му обръща, само напоследък иска да сяда върху мен  ooooh! винаги като ме види легнала и се покатерва върху мен. Горкото бебе  hahaha
Ето ме и мен от днес

Сиси, разбрали сме се с таткото третото вече да е девойка  Crossing Arms Grinning

# 427
  • София
Аманита ехее голямо коремче вече, колко хубаво, всякаш вчера бяхме бременни, а вече има и повторни мами.
Юлско бебе ами ние наистина сме си големи. Mr. Green  А иначе ще чакаме декември да ни кажеш за сърчицето.
Куко дано не е било обаждането за колата, че чак мен ме хвана яд.
Бобито най-вероятно е някакъв временен период с неспането и ще отмине.

# 428
Куко, и на мен ми звънят... включва се машинка обаче Wink Не се кахъри Wink

# 429
Здравейте  Hug
 Аз да се включа набързо, че напоследък пак имам пропуски по материала  Embarassed, но  довечера ще се връщам да чета, че така ми се спи сега, отивам да гушна възглавницата
Аманитка, ми ти си най-елегантната бременна мама, толкова си фина и с такова хубаво коремче, не ядеш ли, бе, моме  Heart Eyes
И аз от позакъснелите се вклювам със сърдечна честитка за рождения ден на момичето на Сиси- да расте здрава, умна и щастлива! Честит празник и на теб, мамо!   bouquet
Бобито, питала ли си педиатъра за това, дали няма да намериш и някакво ибфо в нета?
Драга, драга, хайде сега- честита ти бременност! Всичко да върви леко и безоблачно и на термин едно здраво момченце (каквоот и да е, няма значение, поне за мен)!  Hug
Куку, ако знаеш само как възкликнах като прочетох за голфа, защо не им се обадиш, или ако има поне начин да провериш, не че ти паля фетилите, ама чак мен ме гложди. Дано не е било за това, че и мен ме хвана яд.

# 430
Куку, освен ако не са ти звъняли в 18.30 - не се ядосвай. Пуснали са някакъв "трик" - Ники Кънчев уж звъни, ама е на запис. Обадили са се на мъжо. Задал е някакъв въпрос, ама после е казал да пуска смс-и и бла бла. Така че може да не са звъняли от реалното предаване  Peace А да е бил записът, който с нищо не помага за спечелването на наградата. Не се ядосвай  Peace

Абсолютно! И на майка ми са звъняли и тя доволна, ама после разочарование  Rolling Eyes И сега я заливат с смс-и, ако някой знае как да ги спре да сподели  Thinking

Аманита, изглеждаш много добре. Не си качила изобщо. Освен на коремче  Hug Третото и аз съм си го поръчала женско, ама всеки казва, че след две мъжки вероятността е много малка. Ще поживеем, ще видим. Wink

# 431
  • Варна
ох докато ви прочета ще си забравя мисълта  Crazy Joy
та да кажа докато помня - колажа е готов...аз лично малко съм недоволна от себе си,защото знам че мога много повече, ама го започвах няколко пъти и Кайо ми рестартира компа и всичко се загуби и накрая ми писна  Close и го направих по-семпъл...ама както се казва - за без пари - толкоз  Joy Joy честно мисля че щеше да ми е по-лесно да ви направя индивидуални рамки, че с 42 снимки на едно място е лудница  Crazy не знам ЕлиГ как се е оправила с предния  Whistling

я сега да видя на кого щях да пиша отговор  Joy....

# 432
  • Варна
маймунче и мен ме боли таза ниско долу към опашката,имам чувството че ще се разглобя...адски ме боли,не мога да се навеждам, а с тея диванета вкъщи няма как да мине без гъзурчене по няколко пъти на ден...със сигурност амортизацията от бременността си казва думата Wink още като бях бременна с калоян ги усетих тея "екстри" АГ-то ми каза че имам слаби връзки на ставите явно и с две думи съм се разчикрантила и тъй ще си остана...сега като се разваля времето се чувствам като някоя артритна бабичка,само охкам и се държа за кръста...
за студ от кака си ползвам на Мустела кремчето.

Змейко започва все по-усилено да приказва..както си мислех че ще закъснее,ама то с такова плямпало за кака няма де да ходи  Joy повтаря като папагал каквото чуе,някой път уцелва,къде съзнателно,къде не толкова  Laughing
днес каза СОЛЕТА, ама така си завъртя езика че прозвуча  като "сорльета"  hahaha  голям смях пада с неговото говорене, любимата му дума е шишака(шише) и първата му работа като стане е да обиколи апартамента подвиквайки ШИШАКАААА ДАААААЙЙЙ и си търси шишето човека  Mr. Green
"казва" доста неща...наскоро се научи на кравата да вика муу, до сега ѝ казваше бааа Simple Smile, казва целенасочено кох(кон), писа, бабау, гугух, па-па(на всичко пернато), там, пап(хляб), бууф(обувки), фуап(чорап), тотю(топка), цък(на всички копчета), мий-мий(мивката), маку(мокро), къх-пай(горещо), тетата(четката за зъби), па(падна), шака(шапка), шоо(ухо), ко(око), папас или пампа(памперс), чучу(чурчо  Mr. Green ), сусум(спя), чатао(чао-чао) и любимото ми - турля(ключове)  Joy
свързва само "папуу дай"(дай да ям) "аоо тете"(ало тате) и "какуш там"(кака отиде натам)

неудържим е по пързалките на площадките,вече се качва сам, и трябва да си присадя очи и ръце да го следя, ужас е просто...все някъде се катери,пада,става,целия е в синки, ooooh! последните две са от оня ден - под окото и на скулата,съдра се да пада от маси,легла и дивани,вече не смея да се покажа навън  Confused ,хората ще си помислят че го бия  Rolling Eyes

# 433
  • София
 Joy Joy Joy Имаме някой съвпадения в думите  hahaha Тази "сорльета" звучи като нашето "млямльо"- мляко, а колко лесни са думичките  Laughing

# 434

Погледнете 1-ва страница  Wink

Общи условия

Активация на акаунт