Абе момичета даже и в албума не мога да вляза...моля някой да ми прати паролата

Сиси и от мен честито за Юлиана,да е все така лъчезарно и щастливо дете!

Линет не сте,не сте..
Драга хайде бе жена,пиши!
за6тото ве4е съм
и отка4ам за6тото той не си ляга рано ве4ер и аз нямам възможност да се наспя.
.
. За сърце ми каза да отида чак преди Коледа, пък аз го смятам, че към 7 седмица нататък, тоест на 2- ри декември при моята си докторка би трябвало да се види. Та това беше прегледа, малко загуба на време и пари се оказа.
ако имах ташаци, щях направо да си ги сдъвча
А да е бил записът, който с нищо не помага за спечелването на наградата. Не се ядосвай 
винаги като ме види легнала и се покатерва върху мен. Горкото бебе 

А да е бил записът, който с нищо не помага за спечелването на наградата. Не се ядосвай 

Третото и аз съм си го поръчала женско, ама всеки казва, че след две мъжки вероятността е много малка. Ще поживеем, ще видим.
и го направих по-семпъл...ама както се казва - за без пари - толкоз
честно мисля че щеше да ми е по-лесно да ви направя индивидуални рамки, че с 42 снимки на едно място е лудница
не знам ЕлиГ как се е оправила с предния 
....
още като бях бременна с калоян ги усетих тея "екстри" АГ-то ми каза че имам слаби връзки на ставите явно и с две думи съм се разчикрантила и тъй ще си остана...сега като се разваля времето се чувствам като някоя артритна бабичка,само охкам и се държа за кръста...
повтаря като папагал каквото чуе,някой път уцелва,къде съзнателно,къде не толкова
голям смях пада с неговото говорене, любимата му дума е шишака(шише) и първата му работа като стане е да обиколи апартамента подвиквайки ШИШАКАААА ДАААААЙЙЙ и си търси шишето човека
, казва целенасочено кох(кон), писа, бабау, гугух, па-па(на всичко пернато), там, пап(хляб), бууф(обувки), фуап(чорап), тотю(топка), цък(на всички копчета), мий-мий(мивката), маку(мокро), къх-пай(горещо), тетата(четката за зъби), па(падна), шака(шапка), шоо(ухо), ко(око), папас или пампа(памперс), чучу(чурчо
последните две са от оня ден - под окото и на скулата,съдра се да пада от маси,легла и дивани,вече не смея да се покажа навън