1. Давате ли вече прясно мляко, берита ( ягоди и т.н), цитруси, ядки, мед, риба-прясно мляко давам, откакто навърши годинка. Давам го под всякакви формиягоди, цитруси и мед не съм давала и незнам кога ще й дам. Ядки си хапва от дъжд на вятър
2. Слагате ли вече възглавница?-откакто се е родила, Дани си спи на нейната бебешката възглявничка, която в последно време хич не я понася и все я намирам сутрин захвърлена нанякъде

3. Махнахте ли вече биберона и как?-не съм го махнала и незнам дали ще го махна скоро. Може би ще изчакам да й изникнат поне още 5-6 зъба /сега имаме само 10
/4. Има ли и други луди дето гладят всичко все още, ама от естетична гледна точка?. Минахте ли на обиновен прах за пране, слагате ли омекотител?-никога не съм гладила /освен нещо прекалено намачкано/. Никога не съм ползвала бебешки прах за пране и винаги слагам омекотител
,
Някой давал ли е киви вече?

Дано си разбрала нещо. То не е кой знае какава философия, но е по-лесно да се покаже , отколкото опише. Но и другите мъжки мами ще ти обяснят, така че ще ти проясни, ако мен не си разбрала. 
Благодаря за страхотния колаж, всики деца са ни прекрасни
Мисля си, че за всичко трябва сами децата да се отказват. Щом го правят- значи имат някаква нужда. Всичко се израства