Празници,усмивки и игри - НОЕМВРИЙЧЕТО става на ТРИ!

• 41 117
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!

Ели, добре, че се появи, да не те притеснявам по тел., въпреки че ще ми е приятно  Heart Eyes
Всъщност, не съм много убедена дали вчера не сте си говорили с Лили  Thinking Laughing

Канелка, браво, много се радвам за постигнатите резултати  Hug

Весе, Лили, бързо оздравяване на дечицата  Hug

Марианка, дано Макси е добре  Heart Eyes

Ние май няма да удържим фронта за Коледното тържество в ДГ - днес Лили се разсополиви  Confused Искрено се надявам да е временно неразположение  Praynig Ма така е, като я оставям сама да си ляга - онази вечер си легнала само по пижама, без бельо  ooooh! Бяха изкъпани по-отрано, пратих ги да си обличат пижамите и да лягат, съответно след половин час намерих купчинка дрешки на земята заедно с бельото и, а тя спеше блажено  Laughing

Хубав и успешен ден   bouquet

# 646
Добро утро!

Хич не ми се работи днеска,аз с това да си почна Mr. Green
Еличке наистина в последно време никаква те няма Naughty Обясни на Лена,че добрия дядка носи подаръци,да не се страхува от него,а след някоя и друга година или по-рано даже сама ще прозре отде идат подаръците. Аз съм на мнение,че залъгвам Ивчето докато мога,има време да порасне и да разбира,маааалко да удължа детския период.

В тая връзка имаме вече подарък-кухня,опакован и ще чака тържеството на 21-ви в градината. Само за това говори,чак аз нямам търпение ей сега ще го изкарам Laughing Laughing Laughing
Юлче има ли нещо дето да не знаеш Laughing Laughing Laughing Laughing нямаш грешка!
Весе да ти кажа честно и нашия педи често казва,че Ивчето е с ларингит,май като не знае какво точно и е Thinking

Вчера Ивчето с татко си са правили снежен човек пред блока,била е много въодушевена и станал страхотен,с истински морков за нос Laughing,даже са се качили да вземат Пепа/кукла/ да и го покажела и на нея,снимали се с телефона. Обаче час-два след това някой го развалил Cry Cry,не мога да ги разбера тия хлапета бе.....Гледам,че не става за шейна,ама ще предложа на мъжо да я изкара все пак,като е свободен поне да се развличат.ААа,похвалих ли ви се,че е безработен Whistling Tired Та с Ивчето ще се гледат,хич нямам намерение да я пускам скоро на ДГ,след шарка бил сринат имунитета,та ако се опарича малко ще и взема Коластра и вкъщи,това е.
Хайде отивам да поработя малко.

# 647
Ами, Сладурка, то след 4 години и две деца, почваш сама да поставяш диагнозите и да знаеш кое лекарство какво лекува Mr. Green

Ларингитът няма как да не се познае - обикновено почва с пристъпи на суха кашлица, има промяна на гласа - спада или пресеква, кашлицата също се променя на звук - става по лаеща и странна, с допълнителни звуци; като плаче или вика детето гласът изчезва на моменти, издрезгавява или е прекалено писклив. Гърлото е ярко червено и може да има обилна прозрачна хрема.

# 648
  • Хасково
Здравейте и честит първи сняг (поне за нас е първи Mr. Green) Nature Snowman

Стела снощи вдигна Т - 39*, дадох и Нурофен и почти веднага я смъкна, като преди това се изпоти здраво. Днес плюе (извинете ме) едни ужасни зелени храчки Sick, сополите й са същия цвят. Ужас! На обяд ще ходим до педито да видим за какво става въпрос, иначе по нищо друго не може да се разбере, че е болна (дори и по време на високата Т), освен като се закашля и по запушения нос.

Роси, Лили как е днес, нядавм се да е добре за празника Hug

Сладурче, браво на вашия тати (съжалявам, че е без работа) и Ивчето за снежния човек, голяма радост за децата е снега Heart Eyes. Стела вчера един час седя на прозореца да гледа как вали.

Ели, аз казвам на Стела, че ние работим, изкарваме парички, за да ги дадем на Дядо Коледа да купи материали, с които да направи желания подарък. Така и ние имаме заслуга някаква Wink. Онзи ден се изпуснах случайно пред нея да спомена, че в еди-кой си сайт съм видяла едно подходящо "кошче" Crazy и се чудя да го поръчам ли, а тя "Ама нали поръчах на Дядо Коледа да го направи, защо си му дала пари тогава, щом ти ще го купуваш" Joy

# 649
Добро утро,

Весе, като каза за сайта - аз съм като дете, постоянно разглеждам сайтове с играчки (особено напоследък покрай РД и Коледа) и Васко ги гледа с мен. Избираме заедно и поръчваме на дядото. Баща му все ми се кара, че една изненада няма да остане за детето. А той вече много е задобрял, сам си рови и си харесва играчки. И да си призная прекалявам много с ползването на компютъра пред него и все се каня да си взема бележка Blush. Бързо оздравяване на Стела Hug
Роска, стискам палци Лили да не се разболее за тържеството.
Сладурче, хубаво, че ще си постои вкъщи Ивчето, а после дано бързо си намери работа мъжът ти.

Нашето е днес, така че категорично си го изпускаме. Определено аз страдам повече, Васко предпочитал при "мама и Дуди", а не на Коледно тържество в градината Mr. Green. Има отит, разбрахме се с лекаря засега без АБ (по мое настояване Mr. Green), но ще го следи всеки ден и ако има влошаване, естествено ще дам. Няма Т и лудее, обаче едва му слагам капки. С детската мисля поне до януари да не се виждаме, но ще видим. Вчера получи писмо от Дядо Коледа (аз го бях сътворила) и се впечатли ми се струва.

# 650
Лилчо -какво е писмото ти от Дядо Коледа, за такова не се бях сетила или чувала Simple Smile, ЗА него, да, но от него Simple Smile Много яко.
Ники много често използва думата"яко"  hahaha Joy Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 11:08 от Galaxy_26

# 651
  • София
Лилчо, спокойно! Ще кажа на Митко да прати поздрави на стареца от теб  Laughing . И да ти вземе играчката  Mr. Green Ще разказвам, ако той разкаже, като си го взема.

Според разказа на Митко, децата го наричали бебе, защото бил най-малък в групата. За госпожата си трае, но лелята и тя му казвала :'Ми бебе си!" . А другото е, че според госпожите той не плаче и е много весел, а тази сутрин едно момиче(какичка, но в нашата група) вика:"Мамо, тоя Митко само ми реве на главата". Та се чудя плаче ли аджиба това дете или наистина е весел там. Иначе си годи спокен, прибирам го весел, ама знае ли човек  Thinking

И още нещо щях да пиша, но изветрях. Хайде до после, когато евентуално ще се сетя.

# 652
Скреч,  аз се успокоих вече Laughing. Вчера страдах, ама като разбрах, че младежът не се вълнува съм спокойна Laughing.
Гале, от тукси разпечатах бланки и плик, а с текста си помогнах от писмото на Дядо Коледа  от тук, но го допълних като за тях Simple Smile.

# 653
  • София
Сетих се!  Открих диска с музиката отп ървата ни среща с Коце. Малееее, размазах се! Толкова ми е готино сега вкъщи.Чувстам се сякаш пзамаяна и вклюбена. И тогава беше зима... Еййй, как си намерих начин за оправяне на настроението! Като слушам и си спомням неща, които си мислех, че отдавна съм забравила(все приятни, рзбира се)  Heart Eyes

# 654
  • София
Като слушам и си спомням неща, които си мислех, че отдавна съм забравила(все приятни, рзбира се)  Heart Eyes

дай подробности, де Joy  Joy Joy

Жу, какво стана с конкурса, с какво реши да участваш-снимай и покажи малко на невежите тук  Laughing

Аз вчера се захванах да правя тортата на Славчо за утре, ама с какви елементарни неща се запънах, няма да разказвам, да се не излагам  newsm47.
И, моля ви се, знаете ли какво открих, направо не мога да повярвам, че не съм го знаела-футболната топка /такава ще е тортата/ се състои от петоъгълници и шестоъгълници, хем само се хваля к'ва математичка съм  newsm78
Нищо, де, ще ви покажа, ако стане /а уж нямаше да го казвам Wink /

Сладурче, кофти за мъжО  Sad, той нали с дограма се занимава, това все си мисля, че върви без кризи.Целувки  Heart Eyes

Лилчо, като от приказките си ми-и ти и цялото ви семейство  Hug, да сте живи и здрави и все така да се гледате и обичате.Мераклийка си  Hug.Какво реши за партитата, гледай тоалети вече, а не играчки  smile3534

Ванилия, много се радвам за вас  Heart Eyes.Рони е огладнял, а  Joy Joy.Хубаво, че му харесва в детската.А аз нещо изпуснах, сменихте ли я?

Весе, стискам палци всичко да е наред  Peace

Хайде, до след малко  Hug

Забравих да ви се похваля, да е жива и здрава Цецето, че ме подсети за това магазинче  Hug, взехме на Али ботушки-струват ми се хубавки, дано са му удобни и топлят.Аз като ви питах за апреските, не исках и да гледам други, но накрая се предадох  newsm03
Ние снежен човек още не сме правили, а Алекс ни моли от 2 дни, дано в съботи и неделя има така сняг /не мога да повярвам, че го написах това, иска ми се сняг да гледам само по тв  Embarassed/

Поръчах на сестра ми хороскоп за рождения ден /февруари е, но астроложката заминава пак за Германия, та малко предсрочно стана/ и сега не знам как ще издържа да не и го дам за Коледа като идем при тях  Laughing

Редактирам, защото си пиша и отговарям сама, луда ме направихте, ей   Laughing

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 13:57 от talyyy

# 655
  • София
Добро утро,

На болните бързо да се оправят, че не остана време до Коледа  Hug
Тържеството на Стефчо е на 22-ри, а до 20-ти трябва да занесем опакован подарък. Човекът иска Спайдърмен, та ще му вземем поредния поне за там, за вкъщи още незнам какво ще му купя.
Таш, май клоня да направя някоя питка и дом.лютеничка - конкурсът е в петък, та имам време. Но ако някой има някаква оригинална идея моля да сподели, защото съм зациклила.
Ей, някой се събуди - отивам да видя какво става отатъка.
Приятен мразовит ден   bouquet

# 656
  • София
skrech, нещо тия бременарски хормони много са се разбушували ..хахаха  Wink

Таш, успех с тортата  Peace. А защо бе кака не я спретна с готови, купешки рула. ( нареждат се в купа , посредата кремчета - ала бала , после обръщаш върху чиния, и ето ти футболна топка ) и става хем бързо, хем ефектно, хем вкусно  FlutterОтгоре украсяваш както искаш - подпис на Бербатов и си готова   chef

От моите коледни меденки няма нито една, а дори не стигнаха да се украсяват. Сега, ще трябва нови да врътна.

Поканени сме в събота на поредния РД тоя месец ( не е детски ). Тъпото е , че е без деца. Семейство с дете и БАБА, кани други семействе с деца, но без децата  ooooh!.  ooooh!Мислих, че вече сме ги надскочили тези работи, ама явно още младеят ( и двамата родители стават на 30 )

Еличкееее, драго ми е да те видя, а да те чуя още повече  Heart Eyes. Айде първата седмица след НГ пица за Елица. Уж на 11-ти щяхме да се виждаме, то така се завърттяха нещата. Ние имахме поредните гости и ходихме на бебе, на следващия ден и ....

Сладурче, ако финансово не ви е проблем, по добре наистина татито да гледа Ивето два -три месеца зимъска. Докато преминат гриповете, и после пак с децата.  Peace

ПС  Таш, ето ти пример
вариант 1 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141085.0
вариант 2 http://forum.mamita-bg.com/index.php/topic,3283.0.html

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 08:38 от katiousha

# 657
  • София
Катюшка, мерси мила, точно тази торта правих.Украсата ми беше неясна на мен, не пълнежа Laughing .
Но с помощта на г-жа Сончето  Hug и това се реши  newsm47.
Слави беше впечатлен, даже си я снима  Wink
Е, май не беше очарован от подаръка, ама аз за разсейване му намеквах за друг, който знам, че иска и то така става като се правя на отворена  Mr. Green

Хайде, хубав ви ден и много усмивки  lovekiss lovekiss lovekiss

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 11:37 от talyyy

# 658
НаташкееееЙ - днес ли има Славчо РД? Ако ДА, Да ти е жив и здрав и да те похваля аз теб, страхотна торта си сътворила бе жена....!!! Стига фасони, жестоко си се справила, то гледам никой н смее дума да обели, че чакай аз да провлача крак в темата Simple Smile ахаааха
От къде купихте ботушките за децата, колко пари? 

# 659
  • София
Натааашкеееее, браво  Peace, жИИИстоки сте ( със Сончето ).А да ти е жив и здрав Слави. У вас , май като у нас ...празник след празник, преди празник.............хаха много нещо..
Айде наздраве!

Галенцее,  Hug за нЕЕмА те нещо, или аз нещо съм разсеяна  Rolling Eyes.  Днес минавайки покрай вас (Метро дупкишен  Wink ) си мислех за вашия отбор. Гуш Wink.
Нина кат си има апрески дан е си помислите, че ги носи. Тцъ. Всяка сутрин се пазарим  и накрая обува тънките ботуши ( не гумените, едни други уж с подплата, но тънки ).
Отимав да рААботя малко  Flutter,,,, някой и друг час

Общи условия

Активация на акаунт