Аз с всичките си обувки падам на поразия или съм в оная позиция, а-ха да падна и само викам "уй-уй" с всичка сила, много ме подиграват приятелите, все едно можеш да си контролираш в критична ситуация възгласите

Вчера взех Али от детската и се прибрах до нас потна.През повечето време го носех, пързалях се, а той само викаше "мамо леко, че ще паднем и ще умрем", от къде ги знае тези думи, идея нямам

Арабелка, К.да не използва ситуацията, да е по магазините, а да ти казва, че няма автобуси
Шегувам се аз, ама и мен това ме побърква
, нали съм с градския транспорт, като падне 2 см сняг и става задръстване /как пък може да съм толкова смотана да не се науча да карам
/Като казах смотана, та се сетих за поста на Ванилия
.Днес съм олепена с лепенки, да се чуди човек маникюр ли съм искала да си направя.Моята рецепта за меденките е същата, но с една чашка мед и е перфектна-стават винаги без грешка
.То като сте се разприказвали и "врътвали" тия сладки, сега ще трябва и аз да правя 
Боянка, не грешиш, тази година има някакво масово разболяване
.Каква е тая работа...Ето и тук половината ни темичка е с болни-да се оправят всички малки мишлета, майки и каки

Целувки
. Каза, че искал да оцветява косата на едно момиче, а тя му казала да рисува стълби и за това го била. Нямаше да обърна внимания, но преди да го взема лелята ми разказа същата история, но без частта с боя. Дава ми картинката и вика :"Трябваше да рисуват стълби, но той взе да пише по момичето, пък то си е оцветено и не се оцветява отгоре. Само стълбите трябваше, но той не можа." И се чудя в такива случаи какво се прави 
Като знам с какво търпение в последно време понасям на Ивчето магариите и не я пляскам,само крещя
Не ми се зарадваха на рекета,ама ми дреме,важното е,че детето утре като се пързаля с шейната ще е със сухи крачета. Днеска с татко и са се пързаляли много и са се мятали в снега
,добре,че не съм била с тях,че хич не обичам такива мокри и мръсни игри 
.
. То първо други празници де, да не бързам много много. Сега остава да измисля гоститУУУ. Тортата я измисих, благодарение на ТАш
Аз цяла вечер не съм спала.защото събудих Ивчето към 21ч. и тя естествено се въртя до 2.30 после пък кашля